|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na koju foru onda Svijet Medija nudi 2g. gare? Doduše, on njih se tome ne čudim. Nekidan sam za firmu kupio program u elektronskom obliku (ESD verzija) za kojeg piše da se d/l sa neta, a niže dole da je dostava 50kn (?!). LOL
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
|
Metro u najnovijem katalogu nudi na akciji (25.10.-07.11.) MyAudio tablete od 7" (699kn), 8" (1.199kn) i 9,7" (1.549kn).
![]() |
#905 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Dolazi prvi hrvatski tablet, renomiranog branda jednokratnih DVD playera i ine elektronike Vivaxa ![]() Za 850 kn bi još mogao proći kao dobar low-end. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
|
Više nije 850 nego 899,65kn. Za uređaj sa 1GHz jednokornim procom (Cortex A8), 512Mb rama, 4Gb interne meme i GB-om (kažu da će dobiti update na ICS), baš i nije ludilo od povoljnosti. Na nekim drugim mjestima je još i skuplji.
![]() |
#907 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Niti sam brand ne ulijeva povjerenje, imam doma par krepanih Vivax DVD playera koji su svi redom krepavali poslije isteka garancije, a to su samo DVD playeri njihovi ![]() Preporučljivo izbjegavati bilo što Vivaxovo, pogotovo skuplju elektroniku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Daj reci kakav ti je za čitat pdf knjige? Jel moraš zoomat ili je recimo u landscape prikazu dovoljno čitat,listat knjige? Meni tablet samo za to treba, jel dosta 8 incha?
![]() |
#909 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gle, imam 7", ali više nikad nebi imao ništa manje od 9, odnosno idealno 10".. Tako da ako kupuješ tablet tazmisli o 10", nećeš požalit, a moći ćeš fino ponekad i koji film pogledat. Btw, mogu ti reć da na 7" se posve ok čitaju knjige bez nekog naprezanja očiju, ali uzmi u obzir ovo gore napisano.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Generalno, koji bi preporučili od tih jefitnijih tip PointOfView, Prestigio, MyAudio i sl.? Nisam prezahtjevan: ne zanimaju me igrice. Surfanje, čitanje novina (PDF), neke aplikacije i sl. Ali hoću da radi glatko. Prednost je trajanje baterije, ekran (podrazumjevam da svim touchscreen radi kako treba) Obavezno mora imati GooglePlay pristup, te Android 4 (svi novi imaju, zar ne?). Naravno, očekujem da je moguć upgrade s 4.0 na 4.1 i 4.2. Mada ne znam u čemu je uopće razlika i je li mi to uopće bitno. ![]() I zadnje, ono oko čega mi baš ne možete puno pomoći, je veličina ekrana. Mislim da mi je 7 dosta, a 8 optimalno. Ali svi kažu da u biti treba ići na 10", jer se ovi pokažu mali prije ili kasnije. A opet, ne želim ni prevelik uređaj za svoje relativno skromne potrebe. Za nešto ozbiljnije bih ionako koristio laptop ili desktop. Naravno, tu je i klasična dilema: brand od 7" (Nexus npr.) ili veći no-brand. Eto, pa molim neke preporuke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
meni je za PDFove tehničke literature dovoljan 8 inčni prestigio + ez pdf reader pro (5 i nešto dolara) koji ima mogućnost zumiranja do kraja da ispadnu što veća slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Registered User
|
U Chipoteki su se pojavili Lenco tableti. Ima li tko kakvu informaciju o njima? Čini mi se da su hardverski indentični Prestig-u, samo što su cijenom povoljniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
nije rečen kapacitet baterije, nije napisano o kojem grafičkom čipu se radi, na službenim stranicama isto tako nema ništa posebno. nema čak ni manuala za download. nekako mi se čini da čipoteka opet eksperimentira sa lijevim frimama i uvozi uređaje za "jednokratnu uporabu". da su po 200-300kn jeftiniji, bila bi to ok kupovina. ali 1900kn za 9" model sa ipsom nije nikako pametno jer za te iste pare može se uzeti PoV protab3. koji je ipak bolji. po meni, još tri uređaja u srednjem cjenovnom razredu koji se ne ističu ni sa čime posebno. ali će vjerojatno imati svoje kupce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Premium
|
http://www.instar-informatika.hr/goc...0-novo/1641013 Ima li ko kakva iskustva s ovim mališanom? Za tu cijenu se cini solidan.. ima cak i GPS sto nisam primjetio kod konkurencije u tom cjenovnom rangu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Premium
|
Citiraj:
Model 9701 se može kupiti na njemačkom Amazonu za 219 EUR. Manual se može naći ovdje. Problematično je i to što nemaju Google Play već ga treba instalirati kao posebnu aplikaciju (Youtube je pun tutoriala o tome baš za Lenco tablete). EDIT: vani se već može kupiti model 1014. Za model 831 sam našao podatak da je cpu Rockchip 2918 od 1GHz.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 27.10.2012. u 18:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
1900 kn je previše za neki noname tablet. Već je na engadgetu izašao Nexus 10 pa još samo treba pričekat cijenu i naći nekog iz USA da ga dovleče u Hrvatistan.
![]() |
#921 |
Premium
|
Po onome što pišu, N10 bi trebao biti zvijer od tableta. Doduše, ima dual-core, a ne quad-core kao N7, ali bi trebao biti dovoljan. Specke kažu slijedeće: dual-core Exynos5250 na 1,7GHz, 2Gb rama, Mali-T604, 16Gb interne meme, Super AMOLED 2560x1600, Android 4.2. Od konektora tu će biti micro USB i micro HDMI. EDIT: slikice http://briefmobile.com/google-nexus-...ng-android-4-2
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 27.10.2012. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Guest
|
Pa A15 dual core i A9 quad core su dva potpuno različita svijeta ![]() Mislim da je gugl blagorečeno rasturio sa ovim Nexusima. |
![]() |
![]() |
#924 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
zanima me koji je danas "najbolji" tablet po vasem misljenju a da je danas na nasem trzistu? cjena je nebitna, bitno je da je sada vec u prodaji i da ima 3g. vidio sam galaxy note 10 i new Ipad kao najskuplje. ima li jos neki koji bi mogao uzeti u obzir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: po ovome, Exynos rastura sve trenutno najjače čipsete na tržištu EDIT2: šuška se da bi mu cijena mogla biti slična iPad Mini-ju (330$/330 EUR), a koju mnogi smatraju pretjerano visokom za iPM, i time mu shebe prodaju
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 28.10.2012. u 06:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Misljenje o ovom tabletu ?
Kupujem tablet od 7 incha sa android 4 operativnim sistemom, ovaj mi se dopada ali da ne brzam sa kupovinom dosla sam ovde po savet... Ukratko sta mislite o ovom modelu i da li imate neku bolju ponudu u tom cenovnom rangu ? http://www.bcgroup-online.com/proizv...n-32GB!-17536/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Premium
|
Pogledaj si Nexus 7. I razmisli je li ti 7" ekran dovoljan ili bi radije ipak 10,1" ekran.
![]() |
#929 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ma, mene ti taj Microsoft Surface ne zanima ni pol posto (ARM verzija). Mene ovaj x86 koji će tek izaći zanima zato jer na njemu mogu vrtiti full programe od windoza. |
|
![]() |
![]() |
#930 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Osim gps-a piše da ime neki tuner, fm predajnik? U biti to piše na popisu opreme al kraj toga ne piše niti da (ima) niti ne (nema) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|