|
![]() |
#513 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Doci ce samo pitanje je koliko, nece doci bluetooth nekako sam siguran ili office 2013. Ak ista dodje doci ce ie 10, normalno start screen i mozda skype intergracija.(to ja mislim ne znas da ce bit tako :P ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nakon Androida i njegovih izdavanja novih verzija za starije uređaje (HTC, SE) ustvari sam zadovoljan samo s tim što uopće dobivamo 7.8 koji na kraju izgleda da čak neće biti samo neki manji update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ja sam mišljenja da 7.8 neće biti neki minoran update te da ćemo dobiti još štošta, ali također sam siguran da će biti posljednji update za legacy uređaje...
![]() |
#516 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Pitanjce. Razmatram o kupnji Omnie 7, nakon 15ak androida zasitio sam se i htio bih promjenu. Ali imam jedno veliko AKO. Uzeo bih je jer su sad cjenovno na vrlo prihvatljivim razinama, samo ako viber i whatsapp rade kako treba? To me jedino zanima, sve ostale mane ovog os-a mogu donekle probavit....
![]() |
#517 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() A Viber i ako proradi.....radit će samo na Nokijama,bar su tako iz Viber najavili neki dan.... Drž se ti androida... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Da, viber sa hd pozivima dolazi samo za nokie jer je razvijen app u suradnji s nokiom, ovo ostalo... bo. ako i uzimaš wp preporuka je nokia, budući da im je to sada jedini o.s. stvarno su se potrudili oko aplikacija, kad se sjetim jada što mi je lg ponudio padne mi mrak na oči....
![]() |
#519 |
našikan pravim haos
|
A i ovo šta bu bilo na Nokiji će raditi upitno zato što po izlasku iz appa (WA,Viber) WP to jednostavno u 90% slučajeva poubija da bi mogao vrtiti svoje šugave servise....pa push radi ko da ga nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MS neda Viberu na Marketplace https://www.facebook.com/photo.php?f...4572559&type=1
![]() |
#521 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
našikan pravim haos
|
NIjedna ne radi na Nokiji kako spada jer evo,frendici poruke tek dolaze kad UĐE u aplikaciju....mada su svi WIFI sleepovi i sranja posiključivani. Ako misliš da samo stizanje poruka bez ispravnog PUSH-a znaći da stvar radi kako treba,nažžalost nismo na istoj valnoj duljini glede tehnologije. Ako znaš nešto što milioni korisnika WP7.5 neznaju,objavi,stavi donacije i zaradi milion dolara! A dotad idu komentari: So far so good, but you should make viber works without turning it on!!! It is stupid without that. Viber has to be turned on so you can recive sms and calls! Very stupid!!! At least tll d date..wen voice calls r cming?!!:/ n it really needs an update!! So slow..push notifications dont wrk..uhhh!!! Guys wake up..ur app is a ***!! Evn d new update....wat was dat?? It did nt add voice uhh!!!!!! Bokia gave u more money..ahan?????*-**-* I sam Viber je objavio na fejsu da zbog limitacija u OSu nezna kako će li voice funkcija raditi....pa ako imaš riješenje i za sami viber,milion dolara te čeka ![]() "We work very hard to make sure we bring the best quality experience to our users. Although there are technical limitations inherent in the Windows Phone 7 architecture that makes it challenging to engineer the deep integration needed for voice" Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.09.2012. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Registered User
|
Možda je do operatora problem? Meni i na viberu i na whatsappu poruke stižu i kad je aplikacija ugašena, i lijepo se prikaže preview poruke na vrhu ekrana i broj poruka na live tileu.... A za pozive - evo, čekamo MS već 10 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
Pa dolaze poruke, tj. dođu kad tad, uglavnom kasne od 5min do pola sata, tako je slučaj kod mene s Viberom/Fejsom. I nije stvar do operatera već do WP-a koji baš i ne zna najbolje radit s tim stvarima koje bi trebale ostat raditi u pozadini. I nije Nokia izuzetak, imam Lumiju 710. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Registered User
|
Vidiš kako je to to zanimljivo... isti mobitel, a tako različito iskustvo. Jedino što mi pada na pamet je da ti nije 3G/WiFi uvijek upaljen pa zato poruke ne stižu odmah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Neće,nikakvih drastičnih promjena under the hood neće biti,neće biti dodan pure multitasking.....treba čekat i vidit dal će WP8 bit uspješniji po tom pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pozz Odlucio sam kupiti mob sa windowsima, i sad me zanima par stvarcica jel neam pojma o tim mobilnim windowsima. Koja je razlika izmedu windows phone 7 i 7.5 mango? dali je to sve isto samo je mango novija verzija koja se nadogradi na sve windows 7 mobitele, i dali ce se moc mobiteli koji pokrecu windows 7 moci upgrejdati na windows 8? eto toliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
vjerojatno je vec bila slicna informacija, no za one koji su mozda propustili: Windows Phone 7.8 ROMs now available for Samsung Omnia 7, HTC Titan, Nokia Lumia 710 and more
![]() |
#533 |
Premium
|
Ne znam dal je to baš finalna verzija koja će uskoro izaći službeno no baš sam se poigro malo s tim na svojoj Lumiji 710. Sviđa mi se jako ovaj novi start screen, fino se da uredit i sad nakon njega ovaj stari izgleda nekako zastarjelo i monotono. Nikakvih večih promjena osim toga nažalost nisam vidio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
|
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 27.10.2012. u 01:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
|
Citiraj:
kažu da HD voice call zasad dolazi samo za Lumie (ne znam točno kad je to "zasad") bratić ima Lumiu? beta je vani već neko vrijeme, no kod mene (omnia7) nema još opcije poziva
![]() |
![]() |
#538 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |