Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.10.2012., 21:23   #31
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Ovaj je friziro kilometre, kapsuli je to već treća vožnja
pixxeel je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2012., 21:39   #32
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
ima li ko snimku skoka, ili link...
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2012., 21:43   #33
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Svaka čast,muda do neba i nazad za napravit takav skok.
Onaj trenutak kad je salutirao i samo se bacio-priceless.
Staro 15.10.2012., 09:25   #34
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
lik lud ko puška
Pratio jučer zadnjih sat vremena, šteta što to nije bilo bolje izreklamirano, ja sam čisto slučajno nabasal na to.

Jedva čekam snimke s odijela...
Staro 15.10.2012., 11:51   #35
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2012., 21:24   #36
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Danas san cuo par komentara kako bi skocili bez pare i dinera. Cut the crap rekord je bio 50 godina tu... Svi su sada heroji a nisu s maslenice skočili...
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2012., 21:52   #37
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
ja sam skakao bungee 3 puta, i sad mi ej svejedno, skacem li sa 10, 100 ili 1000 metara, mene bi ovdje najvise bilo strah, upravo tih okrecanja i vrćenja dok padas... pogotovo to kad se pocmes okretat, sto brze padas, a nemozes se kontrolirat...
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2012., 21:54   #38
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
ja sam skakao bungee 3 puta, i sad mi ej svejedno, skacem li sa 10, 100 ili 1000 metara, mene bi ovdje najvise bilo strah, upravo tih okrecanja i vrćenja dok padas... pogotovo to kad se pocmes okretat, sto brze padas, a nemozes se kontrolirat...
Nije isto bungee di je sve prilično kontrolirano i pad s 39 km @ 1200 kmph.... Uostalom ja odma kažen da triba imat muda i priznajem da nebi ni u ludilu. Postepeno možda ali odma nikad.

Nego ovaj spin je stvarno jebeno igleda, čak i gore nego s one zemaljske kamere.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2012., 22:41   #39
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 15:37   #40
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Danas san cuo par komentara kako bi skocili bez pare i dinera. Cut the crap rekord je bio 50 godina tu... Svi su sada heroji a nisu s maslenice skočili...
Pa sigurno da nitko ne bi besplatno skakao, zapravo možda i bi, svijet je pun extremista željnih adrenalina, ali za dobrane pare, u današnje vrijeme, mislim da bi skakale i trudnice.

Stvarno ne mislim da su ovdje potrebna neka muda pogotovo kad iza cijelog projekta stoji hrpa inženjera i stručnjaka koji su to sve proračunali i pritom mislili na svaki pa i najmanji detalj.

Ako ćemo već o mudima onda treba spomenuti Joseph Kittingera koji je ovakav skok (nešto manje km) izveo davne 1960. godine, a uzmimo tehnologiju koja je bila te godine i ovu danas, http://www.youtube.com/watch?v=Z8RRkMsHOMU
E tu su trebala muda, a ko je ikada čuo za tog tipa?

A šta je ovo danas? Cijeli taj projekt je samo jedna ogromna reklamna kampanja za red bull, a naravno da si red bull neće dozvoliti da im tip pogine dok snima reklamu za njih, tako da mislim da ovdje ništa nije moglo poći po zlu.

Ljudi danas rade puno luđe i opasnije stvari i to samo za svoj gušt, a ako tu još dodamo novac kao bitan faktor, eh, onda ni nebo nije granica.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 19:36   #41
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
I kod Baumgartnera je postojao rizik, još veći nego kod Kittingera, Baumgartner je otišao dosta više (8 km). Smrtonosni loop zbog niskog tlaka zraka, mogao je ostat bez svijesti pa do kraja šta bude, a samo jedan padobran bi se rastvorio i to na nekih 600m, sve ostale je morao sam aktivirat (čini mi se da ih je ukupno 4 bilo).

Kittinger je svoj skok napravio za američku vojsku, ali sigurno su ga bacali, eto samo da ga bace dole pa da vide jel će preživjet. Koristili su što su imali, a to je sigurno bilo najbolje u tom trenutku. Zato svaka čast Red Bullu za ulaganje novca u ekstremne sportove, ili ovakve stvari kojima nije namjena čisto zarada ili zabava. Tu su oni i testirali svašta, od odjela i kacige koja i nije baš nešto odradila svoju zadaću, do kapsule, balona etc. Čini mi se da upravo zbog kacige nije oboren i taj zadnji rekord, ali tko zna...

ZAto umnjam da je to rađeno zbog para (bar s Felixove strane). Ti ekstremni sportaši takve podvige ne rade čisto zbog love zato što u njima neke bijesne love i nema. Nije to ni F1, ni nogomet, NBA ili šta ja znam. Većina ljudi ne zna koliki je ovo pothvat bio i da je na taj dan glavna vijest ipak bila kako je Severina prestala "dobivat" od Milana...
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 16:42   #42
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Mommistake je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge