|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ništa od ovoga, povukli su update zbog previše problema sa njim. Bježite od toga... Update The 01.06.34 firmware releases for WD TV Live and WD TV Live Plus have been removed. We are currently investigating reports of problems and their associated resolutions with this firmware. This firmware update has been removed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ovo je MRAK! Aplikacija za Android, upravljaš svojim mobitelom svojim WDom. https://play.google.com/store/apps/d...53ZHJlbW90ZSJd
![]() |
#1264 |
Premium
|
Očito kasnim ![]() Nisam znao, slučajno samo kopao po APP store-u i vidim WDTV Remote... Samo, ova aplikacija neće na moj mob LG P350, nego WDlxTV, a ta mi nađe WDTV, al ne reagira na nikakve komande... Sad pokušavam stavit CustomFW pa vidjet oće to radit... Ovo skidam: http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=61&t=6103 Samo, crko mi baš USB stick, emti, pa sutra ću kupit novi pa probat... EDIT: Uspio sam ga osposobit u DOSu... LOL ![]() EDIT2: Evo, sve prošlo OK, i SVE ŠLJAKA! MRAK! Samo šteta, ovaj nema tipkovnicu... ![]() BTW: Što sve mogu s ovim FWom, može par kratkih crta i savjeta, da ne lutam, nego ovak direkt u glavu. Zašto mnogo ekipe ide na taj LXFW?
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 18.10.2012. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
evo copy s wiki stranice:
osobno koristim za torrente,dodao sam hrpu streaming servisa.. osim toga, "dizanje" wd-a je u roku od 3 sec..malo promjene background, igranje s movie sheets i to je to..mislim da ima još dosta mogućnosti ali ili mi nisu potrebne ili nisam skonto da su mi potrebne.. kad se ulogiraš preko webenda (ip adresa wdtv) imaš hrpu opcija pa se u biti možeš igrat..stvarno sam žestoki noob za takve stvari ali je poprilično jednostavno.. jedino što 1.02 BaseFW nudi još dodatnu opciju pluginove ,neki su čak jako dobri, ali ne podržava MKV with compressed headers (šta god to bilo) pa mi se nije dalo zezat s tim, pogotovo što ovaj radi brutalis.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
|
Jedino što mi se čini interesantno je YouTubeHD i ovaj CustomIR. Šta to, mogu nariktat na daljinac neke dodatne opcije, no pitam se koje? Jel se tko igrao s time? MovieSheets odavno koristim još i s originalnim FWom, putem programa ThumbGen. Što se tiče ostalog streaminga, što konkretno se nudi zanimljivo i korisno?
![]() |
#1267 |
Premium
|
s daljincem se nisam igrao...malo sam preko androida upravljao i to je to... streaming-ima stvarno cijela hrpetina , koristim imdb i apple trailere, full hd trailer napuni brže nego na kompu, tj skoro instant.. a ima i wdflix il slično(ne kristim baš) ali tamo se nalazi hrpetina filmova.. ti pluginovi se "instaliraju" bez problema tako da ono, ja sam ih instalirao valjda 20 pa onda micao koji mi se ne sviđaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Premium
|
Hvala puno, pogirat ću se malo kad uhvatim vremena.
![]() |
#1269 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Kupila nedavno WD TV live wireless i vratila ga pa zamijenila za Asusa. Dvije primjedbe: Kad mu se izvadi USB stick zablesira se na minutu dvije Nije mogao otvoriti MPEG-4 720: Codec ID : avc1 Codec ID/Info : Advanced Video Coding Bit rate : 2 694 Kbps Maximum bit rate : 16.1 Mbps Width : 1 280 pixels Height : 688 pixels Asus bez problema otvara, i tu sam odmah odustala. Možda je riješeno novim firmwareom, nisam pokušavala dok sam imala pravo na povrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
|
S ovim custom FWom primjetio sam par sitnica, kad gledam filmove koji su većih kompresija, tipa 720p 1.5GB, ili m4v Soul Men, tu i tamo film krene trzat, stisnem pauzu pa play i onda sve ok. Jel još tko ima sličnih poteškoća?
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 22.10.2012. u 01:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Premium
|
imao sam problem samo s jednim takvim rip-om..720p cca 1,2 GB..obzirom da su ostali ripovi, praktički istih "dimenzija" radili bez problema, nisam to stavio pod customFW problem... probam danas još par koje nisam pogledao, pa javim... ranije sam imao problem s nekim ripovima (mpeg4,lagano trzanje) koji se riješio baš sa customFW.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se javlja lagani lag kad pauziram mp4 pa ponovno pokrenem. Stock fw, ali prethodna verzija, ne najnovija (niti ona uklonjena).
![]() |
#1280 |
Premium
|
http://forum.wdlxtv.com/viewforum.php?f=3 prva dva linka ispod important... u principu to je smijurija,skineš FW koji te zanima, staviš fileove na root USB-a..preimenuješ u .ver file u notepadu na višu verziju od one koju imaš instaliranu i voila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
|
Zaista je full jednostavno. 1. Skineš fajlove 2. Formatiraš USB na FAT32 3. U onom fajlu izmjeniš verziju, npr: ako imaš 1.06.32, promjeniš u fajlu na 1.06.33 4. Ugasiš WD iz struje 5. Staviš USB 6. Upališ ga 7. Odradiš Update 8. Resetiraš WD i izvadiš stick 9. Voila 10. Spojiš se na IP adresu WDa putem Internet Browsera i podesiš sve dodatne opcije koje su ti interesantne, npr. veličina Thumba - Ono što još možeš, što ja imam, skineš s neta ThumbGen s kojim generiraš MovieSheetove (ja generiram folder jpeg file i wd_tv jpeg movie sheet) - Prebacim WD na thumb view (na daljincu stisnes options i odabereš thumb view) - Instaliraš na komp BSPlayer s kojim vrlo jednostavno ili uz jedan klik skineš titlove u većini slučajeva
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve sam jučer odradio, jedino nisam uspio natjerat moviesheet da mi radi, a jedino mi je zbog toga i eventualno rutorrenta treba taj FW. Ubi se i ispati sa podešavanjem, al ništa. No, izgleda da sam u svim silnim turtorialima previdio taj detalj sa daljinskim. Ajd mi reci s čime praviš sheet, sa ThumbGen ili sa onim drugim programom (neznam sada kak se zove). Prije sam se igrao s nekim programom i za probu sam napravio par komada, super je vukao sa IMDB opis i imena filmova na hrvatskom, ovdje sada malo engleski, malo talijanski..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
|
Samo s ThumbGenom v1.2.9.0 I to generiram samo folder i wd_tv jpeg file. Odnosno, u opcijama je to: General-Generate: Extra thumbnail, Main moviesheet (uglavnom to je sve) Filmove jedino imenujem po imdbu, znači npr: Iron Man (2008) i isto tako i folder. Kad koristim ThumbGen, uvijek koristim opciju "Manual" edit: BTW; za ThumbGen ne treba imati CustomFW, ThumbGen foru i Thumbview (na WDu) koristim već duže vrijeme. Ako nisi skužio o čemu se radi, evo o čemu se radi u detalje: ThumbGen je program koji s neta skine informacije o filmu kao što su: IMDB ocjena, glumci, trajanje, godina, radnja, redatelj i cover. Od toga napravi nekoliko fajlova, ovisi o opcijama koje podesiš u programu, ja osobno imam namješteno da generira samo 2 JPEGa. 1. JPEG je: folder.jpg (COVER) 2. MovieSheet: wd_tg.jpg (MovieSheet) ThumbGen ta 2 JPEGa generira u folderu od filma, s time da se i folder i film zovu jednako - najbolje kao što je na imdbu, kao što navedoh prije. Kad upališ WDTV, stisneš OPTIONS na daljincu i odabereš THUMBVIEW, i to je to!
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 24.10.2012. u 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Pomoć oko usb-a ulaza molim
Imam wdtv live gen 1 i firmware od brada 1.054 live 05.1.1. Prije par dana sam ga updatao na tu verziju, jer sam imao isto od brada neku ne znam koju točno. Nakon update-a mi ne rade usb ulazi. Kad ga palim uopće mi ne titra lampica za usb. Preko webenda nisam dirao ništa. Znači kad spojim ili disk ili stick uopće ih ne registrira, a prije updte-a je usb radio bez problema.
![]() |
#1289 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo jedan od odgovora sa wdlxtv foruma: "Well the first requirement is, is the Plex client open source? If not, then there's no way you can run it on a WDTV since you need to be able to compile it for its processor." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Problem riješen, nisam iskopčao iz struje nakon update-a. ![]() Sad usb radi normalno.
![]() |
|
|