| 
 | |||||||||||
|  18.10.2012., 00:13 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2012 Lokacija: Bihać 
				 | 

MSI K8T Neo2-F V2.0 - problem s paljenjem
			 Pozdrav! Otvorio sam (ponovo) ovu temu jer sam pogrijesio prvi put (podforum pogresan i sl.) Znaci, imam maticnu plocu MSI K8T Neo2-F V2.0 i procesor na njoj Athlon 2,0 GHz koju sam nedavno dobio. Probao sam je pokrenuti ''na suho'' tj spojio sam je samu na napajanje kao na slici:   Uspio sam je jednom pokrenuti da radi ali prije i poslije toga uspjevalo je samo nakratko javljanje CPU coolera i to samo tad kad sam drzao spojene pinove (power sw) i onda prikljucio 20-pin konektor dok je konektor od 4 pina bio cijelo vrijeme priključen. Nadam se da sam dobro objasnio problem. | 
|   |   | 
|  18.10.2012., 07:19 | #2 | 
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | Stavi RAM na ploču.  Priključi na napajanje. Priključi VGA karticu. Priključi na monitor ( vrlo bitna stavka ). Tipkovnicu priključi. Upali comp/matičnu ili prekidačem ili samo odvijačem ( bilo kojim metalnim predmetom ) takni dva pina koji su oznaćeni. POWER SW. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  18.10.2012., 20:25 | #3 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2012 Lokacija: Bihać 
				 | Pozdrav! Spojio sam sve to i sad kad ga jednom ukljucim na nacin kako sam opisao u prvom postu ( drzim spojene kontakte power sw i onda prikopcam konektor sa 20pin) svake 3-4 sekunde se pokrene CPU ventilator i bez GPU, RAM i tipkovnice (bez drzanja kratko spojenih kontakata power switcha). Tako radi vec nekih 5 min. | 
|   |   | 
|  19.10.2012., 13:27 | #4 | 
| Banned Datum registracije: Apr 2011 Lokacija: - 
				 | |
|   |   | 
|  20.10.2012., 00:47 | #6 | 
| Banned Datum registracije: Apr 2011 Lokacija: - 
				 | Možeš li to poslikati, molim te? | 
|   |   | 
|  20.10.2012., 00:47 | #7 | 
| Premium Datum registracije: May 2010 Lokacija: Karlovac 
				 | 1. Kako znaš da je prekidač ispravan? Ima razlog zašto se to radi kako ti je kolega gore napisao. 2. Ako ploča tako ne pali, probaj s drugim napajanjem. Ako ne pali ni onda, nađi si drugu ploču. Trećeg nema. 
				__________________ Udomljujem stare laptope i njihove dijelove.   | 
| ![[GOW]Nec je offline](images/statusicon/user_offline.gif)  |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |