|
![]() |
#4471 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pa gle, drop % u 1.0.5 je postavljen isto za sve aktove ,po prijašnjim vrijednostima na act3/4, i u jednadžbu ubaci to da su maknuti itemi od 50 do 57lvl-a... farmanje act1, po act3/4 "loot standardima" .... ![]() (i to da ne spominjem ako se upali MP1 + ,gdje dropovi idu gore i još se nadodaje % za ekstra item drop)
![]() |
#4474 |
|
ide noćas Europe: 3:00 am CEST to 13:00 CEST (10/17) http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5682368592 a dal budu "zatvarali" pipu? nisam pobornik teorija zavjera o dropovima, meni je manje više "ujednačen" drop...čitaj : LOŠ ![]()
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 16.10.2012. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
al se nekad dobro jelo...
|
Napokon cu se moci maknuti iz act3, jedinica mi je oduvijek izgledala najdoradjenija. Pripremite se za MP10 makljaze u cetvero :-) .
![]() |
#4477 |
Guest
|
ne kužim, sad će biti isti drop rate u sva 4 acta? |
![]() |
![]() |
#4478 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
To svakako ![]() Ali, netko iz Blizzarda je potvrdio da su dropovi kontrolirani - naravno, nije rekao na koji način. Kad se (RM)AH kao bitan dio igre uzme u obzir, to je (s njihove točke gledišta) sasvim logično i zapravo očekivano, jer da je stvarno skroz random nastao bi opći kaos.
![]() |
#4479 | ||
|
Citiraj:
![]() ![]() a di je još + 370% dmg sa MP10? IMHO,pošto sam utukao nekih 20h u PTR, meni najbolji omjer loot/težina je do MP5 za izazov, a mp2ili 3 za farming... zasada. čak mp1 za farmanje dijelove od Infer.Machina škicni si na tablice malo https://eu.battle.net/d3/en/blog/6187857/ da,drop rate je isti na svim actovima. mislim da čak ni MP ne mora biti uključen. Citiraj:
čitao sam od officiala da su dropovi "dorađeni" (odnosno %) ,al svaki mač ima dve oštrice,jel... ili previše ili premalo kontrole nije dobro nikako jer udara i po igračima i po njihovom poslovanju na AH/RMAH... ako opale po igračima, ljudi odlaze, a s druge strane ,čisto sumnjam da bi sebi "otkidali iz usta" ![]() rađe neki balans (kakti),neg kaos u bilo kojoj situaciji. osim toga, ona vječna -> diablo je uvjek bio farming,farming...ajd barem od d2 pošteno problem je što ljudi pomoču AH preskaču x sati farmanja. jedan od moderatora na forumu je jednom dobro opisao : recimo da ti treba 10h za upgrade nekog itema , farmaš cca 10tak (20h ![]() kupiš preko AH bolestan upgrade ,preskočiš 50-100h farmanja... automatski ti treba barem još toliko da pronađeš sljedeći.... +dodaj ludi RNG i mizerne drop% ... ![]() i eto veselja i plakanja po forumima jer se eto ili nema sve na pladnju ili ne pršte leđenderiji na sve strane ili nema dovoljno golda :/ e nemoš imat i ovce i novce...nešto mora faliti ![]()
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 16.10.2012. u 19:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4481 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4483 | |
|
Citiraj:
ahem...pa i nije baš... wizard + crit. mass + freeze nova = stun lock ![]() ![]() vidim da im poprilično lijepo ide u toj kombinaciji... al i treba skoro pa godly gear...
![]() |
![]() |
#4485 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4486 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A legendary cipele osle na AH za 150 000 zlata(komad) -15% blizzardu. Dobio bolje rare kod Butchera. Sad sam dosao do 3M golda. A tek Act I rijesio. A za loot, trenutno imam 58% GF i 98% MF i jako dobre rare predmete na Normal-ActI dobijam, sve odma na AH stavljam od 5k-35k zlata i sve sto je bolje ode, sto ostane prodajem trgovcu: ![]() Samo lagano ![]()
![]() |
![]() |
#4487 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
To je vjerovatno jedini lik koji sa 65% crit chance nece lupat critove.. ![]() Jedino ako meteor ne popravi situaciju.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4488 |
al se nekad dobro jelo...
|
Prvi! :-) Znam da je ideja o MP10 u cetvero je nerealna, ali zbog multipliciranja MFa, expa i povecanja tezine ce multiplayer postati in. Jednostavno do sad nije bio potreban kad se sve topilo i pred jednim igracem, a mogao si igrati svojim tempom. Najvise se radujem skracenom vremenu IDanja rare itema, to mi je uzasno razbijalo dinamiku igranja. P.S. Updater vec radi uz jutarnju kavu, pripremite se na dugi download.
![]() |
#4489 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4493 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Moras kreirat svoju igru i dole imaš za izabrati koj lev hoćeš (kad izabereš quest).. a onda inviteaš svoju ekipu.. public je public i možeš uletit na 2, 6, 10 lev.. Random ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4494 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4495 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
General Bosses will now drop improved loot the first time they are killed in each difficulty All characters have had their "first kill" status reset for all bosses in the game. Znaci svi sefovi resetirani, morati cu Butchera onda danas opet da umlatim. A valjda ce da padne do ponoci. The chance for Legendary and set items to drop has been doubled. Odlicno, sad znaci dnevno 2 Legendary umjesto dosada jednog ![]() Evo isproban i zadnji "peč", sto reci u zadnjih 30minuta, odigrao sam s monkom nabrzaka od Leoric Manor do Butchera, Normal. Monster Lever aktivirati u Opcijama, izaci iz igre i opet ju pokrenuti, tada kod biranja questa imate opciju za Monster Level, ni sam nisam znao dok nisam isprobao. Brz kao sam vrag ovaj moj monk na 44%, jedva ga uhvatiti ![]() ![]() A drop, nebih znao za ostale,ali je meni losiji, u 30min nijedan rare nisam dobio. To mi u ovih 5 dana otkako igram igru jos nije desilo. A i manje golda dobijam, ili mi se cini. Uglavnom budem jos u toku dana isprobavao. Evo i s Monkom pao Butcher na Normalu (prvi put uopste s Monkom) na ML10. Sto reci, ubijao sam ga jedno 5-7minuta, drop normalan kao i prije updejta, golda isto kao i eksp jedino sto ubijanje traje duze. ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 17.10.2012. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4498 |
Guest
|
meni pa frotsburn gauntlets leđendari ![]() Blizzard koji majstori! Ispolirali su igru gotovo do savršenstva! Ovo nije igra ovo je umjetnost! Koja binarna oaza zabave u digitalnoj pustinji . -nevjerojatno. Kapa dolje! Sad je sve u odličnom balansu plus -otvoren je put za daljnji napredak. Ovo je GOTY i to ne samo 2012 , već ako Blizzard ovako nastavi i 2013 i nadolazećih godina! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 17.10.2012. u 15:07. |
![]() |
![]() |
#4499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ML 5 je optimum za mene. Mogu i 6 pa i 7 ali su bossovi "pain in the ass". Ubit butchyja na level 7 je vec jako tesko. Izgleda da ce cijene opako past. Sreca moja pa imam 60tak milja jer ce mi trebat ak mislim igrat na vise od ML5,6.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4500 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo probo malo igrat na mp1 i nema sanse s mojim barbom.double tornado barbovi su nerfani jer nema vise loha na tornadu tak cesto i pretesko je. koji sad build igrat s barbom a da se moze prezivit na mp1?
![]() |
|
|