|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Što se tiče e27 lampi Kupio sam od 10w LED lampu i jačina je cca 60w lampe sa žarnom niti. Za nijansu slabije, al stavio sam je van tako da ne smeta. http://www.ebay.com/itm/9W-10W-12W-2...item27cb26cd90
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja san 02.10 narucija par gluposti sa ebaya i par gluposti iz Zagreba(pouzecem). Uglavnom danas mi je stigla jedna stvar sa ebay-a (Poslano iz US-a sa USP najjeftinijom opcijom za nekih1.5$) i jedna iz Zagreba poslana nasom obicnom postom. Ovaj paket iz amerike mi je odma dosa do vrata, a za ovaj sa pouzecem iz Zagreba moram ic na postu podignut jer su dostavili samo onaj famozni zuti papiric. Sta je najtragicnije ove stvari iz Zagreba san uzea bas iz razloga da ne moran cekat dugu dostavu iz amerike ![]() Tako da u nas je sve obrnuto. Sta je paket dalje, dostava je jeftinija i brza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja čekam još nešto sa baje poslano 18.09.. A pored toga čini mi se da malo paketi unutar RH kasne ako se ne varam, jer par kupaca još uvijek čeka moje pakete poslane prošli tjedan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma ja sam imao prilike isprobati jedno 5 vrsta tih jeftinih slušalica uključujući i te. Sve je to po mom mišljenju drek i ne znam kakve uši imaju ljudi koji bi to imali za svakodnevno korištenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Imam pitanje jedno, jel naručivao tko tablete možda sa ebaya? Vidim da ima hrpa tih jeftinih kineza, jedino što je dosta negativnog feedbacka baš za njih. Jel zna netko neki jeftini koji se isplati od njih kupiti možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Kakve tablete?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ubiti, to na što sam mislio nije ni dozvoljeno uvoziti. Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 12.10.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Sindeaya mi ponudio povrat novca, ja rekao yes ali eto 2 dana od toga i ostalo na tom yes. Na paypalu nema ništa. Sačekati ću još par dana. A što se tiče slušalica, ja ih samo uštekam po noći ako igram nešto a da ne rememetim ukućane. za tu cijenu su dobre i ove od 1$.
![]() |
#1187 | |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prvo sam mislio da je problem kod nas ali seller se ispricava i da je problem u carini Hong Konga.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Planiram naruciti bateriju za laptop koja sa postarinom kosta 140 kn. Zanima me to sto ide preko FedExa i hoce li mi ovi nasi zaracunati one gluposti "obrade paketa" ili ce mi doci normalno postom kao i sve ostalo sa ebaya? Nikad mi jos nije islo preko FedExa
![]() |
#1192 |
Premium
|
Da, imama ja.. 4 itema plaćana i poslana 18.09 još nisam dobio.. Već sam poslao upite prodavačima (jučer) i čekam odgovor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Čemu kada ekipa iz kine salje preko normalne poste s kojom nema nikad problema..pitaj da ti posalju normalnom postom ili nadji drugog prodavaca. Ja sam narucivao svojevremeno za HP-a i Acera baterije iz kine po nekih 130kn, dosle su kroz nekih 12-15 dana bez ikakavih drugih troskova - no normalnom postom.
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mene su zajebali za bateriju za laptop... dosla j i ne radi..tj, uvijek stjoi na istom postoku ne sjecam se mozda 20% i kad se iskopca sa struje rikne...i kao da im posaljem natrag da ce mi poslat novu cim im posaljem potvrdu... kako ja nisam imao vremena za ici na postu poslati im natrag, oteglo se malo..kad sam poslao javili mi da salju, no evo, i od toga je proslo vise od mjesec dana... kome da se zalim, vj nikome? tako da sam za sad popusio i bateriju i pare :/ eddiestore http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=280850273401 http://myworld.ebay.com/eddiestore20...p2047675.l2559 poslao am mu raniej s maila... sad sam mu nekako uspio i sa ebaya opet poslati poruku da mi se javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
|
Evo ovaj moj od kojeg čekam 3 paketa (oko 100kn sve skupa) je odgovorio: Dear omerta25, Hi,dear friend, We have already sent the items to you on Sep .19 in 3 packages, 1)Shipped by: China post. There is no tracking number. It takes around 15-35 days to your country. 2)The postal delivery time is unstable. Sometimes, it is fast; sometimes, it is slow. 3)If you still don´t get items over the normal shipping time otc.24, please email us. We will solve the problem soon. Tips: Please do not open dispute before email us, dispute will only lead to unhappy purchase expience between us,and we do not want this happen.Hope we could solve the problem peacefully. Best regards, Li Xiaoqin - abeyerr A niš, još imam vremena, do tih 35 dana.. Neću ništa još poduzimat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Kada meni dodje neispravni prozivod i ukoliko nije poslan prepruceno, lijepo se javim prodavacu da nije stigao i on vrat lovu bez puno diskusije.Ako je prodavac smece ja cu biti jos vece ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|