|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
HITNO Problem zamjenski boja, preporuke ? epson bx305
Bio sam nabavio set zamjenskih boja MAXNAVIA i one mi nejavalju ništa ! Kako ? Jučer kupim i printam, danas neprintam jer nemam potrebe i već sutra neće printati kak se spada već sve neke crte i koje kakve gluposti imam na papiru. Bio ih nabavio prije par dana koristio sam softwerske alate čišćenja koje imam u od printera prilikom instaliravanja i nepomaže. Koje zamjenske boje kupujete za taj printer T1281, T1291 i gdje ? Molio bih da mi čim prije odgovorite jer moram printati neke važne stvari od faksa tipa seminari, prezentacije, važne dokumente i ostalo, a nemogu puno čekati niti imam para za originale 4x po 80kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Kupi si neki jeftini polovni laser i skrati muke. Od tih multifunkcijskih drekova nema vajde za studenstki budjet, nazalost...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Bok, ja sam kupio ovo za svoj sx125 : http://www.ebay.com/itm/Refillable-I...item2311cf912e te sam si kupio četri bočice svaka od 100ml boje i već mi traje dosta dugo i sve kak spada radi. i najeftnije moguća opcija ![]() jer ti jedan catridge je mislim 15ml boje, dok sam ja kupio bočice s bojom od 100ml to znači da svaki catridge mogu napuniti barem sedam puta. a sve zajedno punjive catridge i boje sam platio oko 220kn. kad potrošim bočice onda samo kupujem opet njih, punjivi catridgi ostaju. te jedino barem jednom mjesečno moraš nekaj isprintati ili raditi clean head. |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
netražim čuda da mora printati ko da kosta 10 000kn već da isprinta to da se vidi kaj se isprintalo, pare za novog nemam niti mi se da zezati s polovnim jer s kupnjom polovnih uređaja nisam na ti zato što mogu prije kupit govno ko da je doso s jakusevca nego dobar uređaj, točnije imam peh s takvim stvarima da upočetku sve radi i poslije ništa kada se radi o polovnim i otada kupujem samo novo i nemam brige Citiraj:
vidim da šalju poštom jer su kod valpova točnije blizu osijeka, no svejedno nije važno glavno da to kaj imaju valja, tako da ću uzeti uobzir da bih mogao od njih nabaviti Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |