|
![]() |
#4352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Sarkoth run sa autoit skriptom. Ukucaj u google i vidjet ćeš. Frend i ja smo ko za inat imali Demon huntere na levelu 60 i naletimo jedan dan na ovu skriptu. Trajalo je 3 tjedna, mene su banali, njega nisu, jer tih zadnjih par dana kad su valjda radili provjere nije farmao. U 3 tjedna skupio sam oko 30 milja golda, 5-6 legendarna, 2 set itema, ali nijedan nije vrijedio preko 100k na AH. Nisam nažalost stigao tu lovu ni potrošiti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4353 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Eto, i na to se sveo Diablo, nekad ponos i dika akcijski RPG-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4354 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nisi jedini mazohist, i sam igram tako s "mojim" acc, samo s svojom opremom, lagano pa kud puklo da puklo. Samo sto meni padaju Legendary, je shit ali padaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4355 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Botalo se prije, bota se i sada. Jako je lako imati milijarde. Samo treba imati dubok džep, ali nema mi smisla davati toliki silan gold kad možeš kupiti na rmah za manje eura. Nek milijun vrijedi pola eura, 500 milijuna je 250 eura. Nema smisla davati tolike milijune za item koji se može dobiti za ispod 250 eura. Jedino što sam prodao, na rmah, je gold ![]() Dignem milijune na AH i onda prodam gold na rmah. Nekad ode brzo, a nekad jako sporo, ali barem sam isplatio CE. Ja isto igram sa opremom koja padne uz izuzetak/dva. Zanimljivije mi je tako. Ako bih kupio item, gubim smisao igre. Jedino za što igram su itemi. Da ih kupujem, ne bi imao za što igrat. Nije baš da padaju k'o kiša, al zato kad padne, onda je sreća do neba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4356 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Čitam i ne vjerujem svojim očima , vi botate i ne padaju vam dobri legendarni a ja farmam i u 5 dana stavim na sebe vrijednost preko 200 milja golda opreme ...hehehe...lol..nemojte me krivo shvatiti ali ko je tu lud, pa od kud vam te skripte i botovi, nije mi jasno ili ja to imam takve hebene sreće !! Mada, zadnja 24 h nije ništa vrijedno palo, osim Andariel Helma , vidjet ću danas ! Ova igra nema milosti , totalni Hard Core , D 3 nije za svakoga u smislu za one koji nemaju volje ili vremena igrat što duže u komadu ! Ponavljam vam još jedanput da igra daje i nagrađuje ali nemožeš očekivat od nekakvih 1 h ili 2 do 3 h pa da ti dropa neki urnebesni item , to zaboravi i gotovo,( ali nekad neko ima i onda sreće ) moja bi preporuka bila da se uhvatiš nećeg drugog ! Ili pokušaš na naćin, da se ne zamaraš ili ne pokušavaš igrat na silu kad nemaš vremena, nego si uzmeš jedan dan kad si siguran da imaš 24 h za sebe pa onda opali cijeli hebeni dan , pa ćeš onda vidjet dali ti dropa ili ne ...lol...ako ti ni onda ne dropa ODUSTANI ... šta drugo da vam kažem , onda te stvarno nejde i neće te ni ići ! Ja igram na dan 5 , 6 a nekad i više sati i linkam vam svaki item koji mi dropa tako da ne želim čuti o tome da ne dropa jer dropa a imam i frendove koji su samnom u ekipi i njima dropa slično ko i meni !!! Reko sam vam da ču vam svaki item linkat koji mi dropa tako da nebi bilo zabune ! ![]() ![]() ![]() Bez zamjerke jer nemislim nikakvo zlo i ne govorim napamet i bez veze nego iz iskustva mojeg a i mojih prijatelja, tako da sam 1000 % siguran da dropa !! ![]() Sad smo počeli igrat tako da ponekad na kratkom ranu, uzimamo samo legendarni drop, znaći, ostavljam sve na podu pa čal i lvl. 63 i pićim samo na legendarne ! Tako znam napravit po 2 do 3 brza rana na dan ! Moj trenutni drop golda koje sam pokupio sa poda je preko 77 milja a kamoli sve ostalo ali isto tako napominjem da imam i 1138 sati igranja a krenuo sam igrat oko mjesec dana kasnije od onih prvih od kad je igra izašla ! http://eu.battle.net/d3/en/profile/D.../hero/13332803 Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 11.10.2012. u 08:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4357 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Blago tebi kad ti imaš vremena igrati po pet/šest sati na dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4358 |
Premium
|
Mislim da smo ipak sretniji mi koji nemamo vremena igrati 10 sati dnevno i nemamo nijedan dobar drop ![]() A kaj se tih dropova tiče i količine potrebnih sati da bi ga igrač dobio, jedinu paralelu vučem sa D2 gdje sam i u 20 minuta mogao dobiti nekoliko dobrih dropova. Bez razlike igrao li maratonski 24h ili samo pola sata. Odustati? Čemu? Meni je i ovako ok, i ovako me veseli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
HAH! ![]() ![]() Nema tu ništa hc, pa i ja sa svojom prosječnom opremom riješim igru bez većih problema... heh to da su zatvorili loot slavinu to je druga priča ![]() p.s. čak i da imam... poslije 200-300 h u toj igri, ta repeticija postane toooliko zamorna..ja još čekam taj patch da vidim što će biti, a do onda bacim tu i tamo samo run za neki xp.. E da btw, pao mi neki dan 2h wand (opet) i ja DOSLOVNO nisam mogao naći takav wand sa manjim dps-om na AH ![]() ![]() edit: http://i49.tinypic.com/10yfkgz.jpg hehe koji drekec Zadnje izmijenjeno od: picajzlaaa. 11.10.2012. u 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4361 |
Registered User
|
Vjeruj te mi , to ste dobro rekli da ste vi ti koji imaju više sreće...lol...ali šta ču kad imam toliko slobodnog vremena ...jbg ...baš sam nolifer ! ![]() Dobro je Beo prije reko , pravi hrvatski mentalitet, jednostavno nesmije ti ići u nećem bolje i več si posran...hmmm ![]() Ja jednostavno ne kužim što nevalja a jedino sam vam htio prezentirat da je sve u redu s igrom i da su problemi negdje drugdje a ne u njoj ! ![]() A to dali se nekome to sviđa ili ne, ne ulazim u to jer kako se kaže , o ukusima se ne raspravlja !(mislim na igru i stil igranja u D3) ![]() Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 11.10.2012. u 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4362 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4363 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali to ti je kao da neznam... invalidu kojem je manijakalni ubojica pobio cijelu obitelji ideš objašnjavati da je život ustvari lijep jer je njegov susjed osvojio loto i kara beyonce.. ![]() Drugim riječima, nemogu prihvatiti tvoj stav da je s igrom sve u redu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4364 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
A ako smatraš da si bolji od ostalih jer na Diablu provodiš puno radno vrijeme, ne mogu nego ti čestitat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4365 |
Registered User
|
Gledajt ovako , na početku sam se hebeno namučio da dođem do takvih itema i da ga ovako kako je sad opremim ali nakon što sam to uspio ja nema šta drugo za reći osim da se isplatilo prije mućit jer sad mi ide sve lakše i lakše i znam da mi skoro svaki dan može nešto kvalitetno dropat , eto.. to je to ! ![]() I ne, ne smatram da sam od ikoga bolji nego da me samo ide bolje od nekih u ovoj igri ...ok ...Interpol, da se razumijemo, nisam se došao ovdje prepucavat ili nedaj bože svađat i ku**iti kako je moj lik bolji od nečijeg nego komentiram ljude koji govore da ne dropa a igra je napravljena da jednostavno moraš imat na njoj puno sati igranja da bi ti se na kraju isplatilo i u tom smislu govorim da je igra Hard Core ! I hebi ga igra je takva kakva je a dali se to nekome sviđa ili ne to je druga stvar ali ne znaći da igra nije ok, reko sam o ukusima se ne raspravlja ! Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 11.10.2012. u 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4367 |
Registered User
|
Mislim da se Blizzard trudi ispraviti neke početnićke greške i da oni nikoga ne tjeraju igrat 1000 sati na dan ili neznam kolko, to je na tebi a da se po tome mjeri dali igra ili taj čovijek koji toliko igra, nevalja ili valja nije ok ! Dali su ti igru da se igraš a dali češ se ti igrat ili nečeš to je tvoja stvar ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4369 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@Kanđa Nemoj me krivo shvatiti, čitam tvoje postove ali lupetaš gluposti. Naravno da nitko od nas ne očekuje da će mu u sat vremena igranja pasti 3 leđendarija..... Ali ako dnevno mogu izdvojiti oko sat i pol do dva, očekujem da u jedno 2 mjeseca igre mi barem padne 1 item da mi je solidan, jel puno očekujem? Hebeš igru koju mogu igrati samo ako imam 9 sati dnevno viška vremena. Da se blizz stvarno trudi ispravit takva sranja vec bi odavno to ispravio....kao što ti ekipa govori sve se vrti oko AH/RMAH... Molim te poštedi nas propagande.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4370 |
Registered User
|
Da istina je da se puno toga vrti oko AH ali bože moj to je takva igra a ti ako hoćeš igraj ako ne , nemoraš nitko te ne tjera . Nemožeš očekivat da se stvari poslože u momentu , razlika između D2 i D3 je oko 11 godina , o čemu mi pričamo ! Nitko se ne hvali nego komentiram drop luta, Interpol daj molim te malo bolje pročitaj o čemu pišem pa onda kipaj ! Interpol kad smo kod toga ti si započeo kako kako smo mi koji igramo po par sati na dan D3 noliferi, od kud tebi pravo da nekoga tako nazivaš i osuđuješ , dali si mene čuo da bilo koga komentiram kakav je čovijek ili šta on radi u privatnom životu , nisi, niti češ to ikad čuti, naući se malo kulture i prekini provocirati , ovo je forum za raspravu o D3 a ne o ljudima koji je igraju i kakvi su oni ili njihov privatni život šta je s tobom a ako si nabrijan idi se ispucavat negdje drugdje a ne na meni...da nolifer ...kako te nije sramota skrivat se iza ekrana i nekoga nazivat tako i vrijeđat i daj ohladi više od mene! Ako se misliš razgovarat o igri ok ako ne odbij od mene ! Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 11.10.2012. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4371 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Za početak udahni duboko i skuliraj se. Ja uopće nisam nabrijan, ali s punom odgovornošću nazivam noliferom svakoga ko igra D3 8 sati dnevno. To čak nije ni uvreda, nego jednostavno činjenica. U tome i je stvar, što ti sat-dva dnevno nije ni približno dovoljno i po tome je – bar za mene - igra fail. Uz sve ostale nedostatke. Vidićemo, nakon još par pečeva možda i postane prava igra, but I’m not holding my breath |
![]() |
![]() |
![]() |
#4372 |
Premium
|
DrKanđa, od kada je izašao diablo 3 prošlo je 3500 sati. Ti imaš preko 1100 sati igranja, a kažeš da si krenuo mjesec dana kasnije. Po tome ti igraš puuuno više od 8 sati na dan. Ako si krenuo mjesec dana kasnije (16.5.2012.), prošlo je tek 2800 sati do danas, a ti imaš preko 1100 sati igranja. Ako pretpostavim da spavaš 5 sati na dan (spavaš valjda), onda ti ostane 1100 sati ne igranja. Znači, dan ima 24 sata, 5 spavaš, 19 ostane za igranje i ostalo (preko 50% igranje). Brojke su zaokružene, al majstore, ne misliš da malo puno vremena trošiš na jednu stvar? To je sve prosjek. Šta se desi ako ne igraš jedan dan? Jel onda igraš bolesno ostale dane, da izravnaš prosjek? Meni svejedno, al htio sam to malo izračunati ![]() NHF, igraš puno i pada ti svašta, ali ja želim da i meni nekad-nekad padne nešto uber-dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4373 |
Registered User
|
Stvar je i u MF tj. što večem paragon lvl i kad to uspiješ dići e onda ti više neće biti potrbno baš toliko igrat ali do toga trebaš naravno nekako doći, meni se isplatilo i zato D3 gledam drukčije od nekih ! Govorim o mojem iskustvu , možda neko drugi ima drugačije iskustvo ! Interpol e vidiš , uspio si me natjerat nakon tvoje zadnje izjave da si stvorim sliku o tebi sličnim ljudima s takvim razmišljanjem i ponašanjem ali sam razuman pa ču je zadržat za sebe, neznam možda si ti naučen da ti sve pada s vedra neba , postoje stvari u životu za koje se trabaš nekad jače potruditi i zamolio bih te da mi se ne obračaš više ! Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 11.10.2012. u 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Znači po DrKanđinoj logiki najisplativije bi mi bilo vrtjeti farming bota, pa dok nešto dobro padne da mogu normalno igrati ![]() I da, igra se nikako ne može smatrati hardcore zato što treba ulupati neljudski gametime, po tome je više grindfest/farm ko MMOi. Hardcore igra bi možda bila da ima više permanentne kustomizacije, ovako se sve svodi na iteme (gear check), te samim time farmanje istih. Više manje sav content što je bio sam prožvakao u 400+ sati gametimea, i na kraju ostaje samo farmanje. Softcore sam prošao do kraja sa WDom, više manje sve likove digao na 60 (ostao samo DH), hardcore mi još ostao za proći na infernu (digao WDa na 60), što ću nastaviti dok mi dođe volja, vjerojatno dok dođe 1.0.5 patch. U tih 400+ sati explorao SVE, napravio SVE random evente, tako da mi ostaje samo farmanje jednih te istih lokacija gdje je realno jedina razlika gdje se spawnaju teglini i škrinje... Nije baš niti da sam oduševljen da nakon 2-3-4 sata igranja dnevno mi ne padne ništa iskoristivo tjedan dana - osim za salvage. U D2 je bilo čudno ako ti svakih 25 sati ne padne barem jedan set item, i to bez ikakvog MF geara! I dalje stojim uz svoje - da nema (RM)AH-a, dropovi bi bilo puno bolji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4375 |
Premium
|
Ajoj ode sve u p.m. ![]() Rasprava je bespredmenta, ja smatram da svatko ima pravo radit sa svojim vremenom šta god oće, i nema smisla to osuđivat (pa ni komentirat). Ali da je igra fail, zasad to Bogamu je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4377 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
DrKanđa, da, slažem se s tobom, postoje stvari u životu oko kojih se trebaš jače potruditi. Završiti školu i faks, steći prijatelje, naći posao, zasnovati obitelj... primjeti da D3 nije jedna od njih. Da li ti je ideal biti kao ovaj tip iz South Parka (WOW gamer): ![]() Nemoj se ljutiti, ali ti imaš sve simptome ovisnosti. edit: Ma zapravo zaboravi, imaš pravo raditi sa svojim vremenom što god želiš, a ja svoje uzaludno trošim na pokušaj da ti ukažem da u životu postoje druge stvari osim D3. Radi što želiš, to je tvoje pravo. GG ![]() Zadnje izmijenjeno od: Garro. 11.10.2012. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4378 |
Registered User
|
Garro eto to je naš narod, rađe če se više baviti drugima i svršavat na kritiziranje i kipanje po drugima i gledat kakav ko ima vrtu u susjednom dvorištu ili dali je njegov auto sa više konja i slično , nema veze eto ti aplauz od mene i svima koji se bave drugim ljudima a ne da gledaju svoja posla i da znaš u 12 mjesecu mi žena treba roditi kćerkicu a to zašto ja imam toliko vremena i dali si mogu to priuštiti u životu tebi i sličnima nemoram komentirati ! Svako živi onako kako si je sam iskreirao i to je tvoja najmanja briga u životu ako si to ti nemožeš priuštiti ili neznam zašto neželiš niti me ne zanima niti ulazim u to jer imam razuma ! Mislio sam da je ovo forum gdje ljudi komentiraju D3 a ne tuđe živote ...ovo postaje bolesno ...cijeli svoj život se makivam od takvih čangrizavih ljudi i družim se sa ekipom potpuno drugačijeg razmišljanja i pogleda na život ...i onda je nekome žao kad nas zovu balkancima ! Nemam volje ni živaca raspravljati o takvim stvarima! Hvala što ste me trpjeli i slušali ali ja više nemam nakon ovoga šta raspravljat ! Sretno vam želim u životu ! ( ovo stvarno mislim , bez obzira na sve) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4379 |
Premium
|
Činjenica je da nemam gotovo ništa MF na svom gearu, a čitam i ovdje i na drugim forumima da MF ne utječe na kvalitetu/kvantitetu dobrih dropova - što mi se činilo nelogičnim. Sad ispada da ipak utječe? To mi jedino zvuči logično, jer onda je prihvatljivije da mi još ništa pametnoga nije palo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4380 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |