Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.10.2012., 15:24   #4261
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Pozz. svima , evo ja danas tek krenuo u igru i dropa mi leg. "VILE WARD" Shoulder i več je na Bidu na trenutnih 1.6 MILJ.
Sa srednje vrijednim itemima ne pretjerujem sa cijenama , stavim mali početni Bid pa ko je kolko spreman dati , neka si ga i uzme.
Bolje da se neko koristi s njim nego da meni skuplja prašinu i zauzima mi mjesto, pa čak ako ode i za sitnu paru .

Neznam dali ste primjetili ali svi mi koji igramo bez štita izgleda da čemo se morati vratiti na njih jer nakon novog patcha sve postaje teže !
DrKanđa je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 15:31   #4262
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ti nisi svjestan koliko je ovaj Skorn ustvari jaki za crit Witch doctora
Da ima još kojim slučajem LoH bi bio ludi item sa flash fire runom
WD sa 2h oruzjem nije WD! Isto tako, wizz sa 2h oruzjem je sprdnja i to treba zabraniti u ovoj igri..

2h oruzja treba koristiti samo barb po nekoj logici..

@DrKanda-- Nema sanse da bude tesko kao sa 1.0.3 patchom. a ni onda nisam imao stit tako da ga necu ni sada stavljat..
Staro 06.10.2012., 15:46   #4263
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

deane225 sve ovisi na kojem " Monster Power " Lvl. možeš ili želiš igrat.
Moći češ birat između 1 i 10 Monster Power Lvl. ali sam siguran da 8,9, a pogotovo 10 neće moći večina nas igrat i ne samo nas, nego opčenito svi !
A na njima su i veći dropovi !
Hoću reći da što je viši MP Lvl. više itema pada a s time veča šansa za kvalitetniji item !
Staro 06.10.2012., 16:11   #4264
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 16:14   #4265
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Hehe, e ovo je stvarno luda cijena
fedaykin je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 17:03   #4266
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
WD sa 2h oruzjem nije WD! Isto tako, wizz sa 2h oruzjem je sprdnja i to treba zabraniti u ovoj igri..

2h oruzja treba koristiti samo barb po nekoj logici..
Oprosti, al 2hander je puno bolji izbor za bilo kojega castera ako nema jako dobar main/offhand combo.
2handeri redovito imaju bolje rollove i viši DPS (jači stat rollovi, puno veći crit damage - pogotovo sa jakim emeraldom) od 1handera.
Isto tako ne vidim razlog zašto bi bili zabranjeni, navrh k**** mi je već što blizzard (misli da) zna što je bolje za nas od nas samih.
Svatko najbolje zna kakav gear, playstyle i build mu odgovara, bilo kakvo limitiranje bi bilo dodatno mrcvanje ionako limitirane igre.
Ako zbog ničega drugoga, neće zabraniti 2handere casterima čisto zbog RMAH-a, jer tako više zarade od njihove prodaje, a ipak im je profit na prvom mjestu
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 19:41   #4267
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Oprosti, al 2hander je puno bolji izbor za bilo kojega castera ako nema jako dobar main/offhand combo.
2handeri redovito imaju bolje rollove i viši DPS (jači stat rollovi, puno veći crit damage - pogotovo sa jakim emeraldom) od 1handera.
Isto tako ne vidim razlog zašto bi bili zabranjeni, navrh k**** mi je već što blizzard (misli da) zna što je bolje za nas od nas samih.
Svatko najbolje zna kakav gear, playstyle i build mu odgovara, bilo kakvo limitiranje bi bilo dodatno mrcvanje ionako limitirane igre.
Ako zbog ničega drugoga, neće zabraniti 2handere casterima čisto zbog RMAH-a, jer tako više zarade od njihove prodaje, a ipak im je profit na prvom mjestu
What he said.
Pogotovo of buffa 2handera.
Solidan 1h+off je super imati ali sve dok ne 2h je isplativiji izbor.

Ja eto imam 'rezervni set' tj off u stashu al posto nemam 1h dovoljno dobar koristim neki ludi 2h.

A pravi razlog zast su 2h 'bolji' je jer dosta dmg u 1h dobis od attack speeda al posto kitas to ko da ni nemas.
Dok 2h imaju vece base statove, a sad i vece stat rollove sto pogoduje spellovima i kitting base attackovima.

Znaci ima se da su 2h: - bolje prilagodeni nacinu kako casteri igraju
- jednostavniji/jeftiniji za nabavit

Jedino bi tank/melee wizard bio iznimka al njega blizz hoce unistit tak da...

I da ide mi na k....c sto zamisli casteri mogu nosit ogromnu 2h macolu al nemoze polearm...wtf...a moze stap..ono...ma....
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 20:58   #4268
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Jbg izgleda da me krenulo ! Dropalo mi otprilike prije pola sata! Act 3 ispod zidina , 2. podrum " The Keep Depths Lvl. 2 ". Danas drugi Legendarni.

100 milja na AH, u slučaju da je netko zainteresiran !

Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 06.10.2012. u 21:04.
Staro 06.10.2012., 21:08   #4269
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Heh, meni je moj IK chats pao na 1.03... otisao je za 3m... :I naravno od patcha nista pametno..
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 21:17   #4270
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
Hehe, e ovo je stvarno luda cijena
Po meni je to jedina realna cijena.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2012., 21:30   #4271
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Gledajte, namjerno stavljam zadnja dva dana iteme na forum samo da se vidi da dropa i to za one koji misle da ne dropa.Kolko vidite govorim istinu ali da se zna, da sam Paragon Lvl 58 i da igram na dan otp. 6 do 8 h , bez MF na sebi !
U zadnja 3 dana stavio sam na AH vrijednos itema za 150 do 180 milja i čekam da se proda...a prodam uvijek !
Staro 07.10.2012., 01:44   #4272
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

2h skorn sa 200% crit dmg i sock kosta preko 60-100m.. Skorn je vjerovatno najjace 2h oruzje trenutno. Za te pare kupis 1h knife sa 90%crit i sock i mojo sa 10%crit chance sto je sigurno jace od ovog skorna..
A da ne govorim o bonusima koje daje mojo i knife za WDa, npr. mana regen i max mana sto skorn nema ili bilo koje 2h oruzje..

A sto se tice Wizza, osrednji staff (700/800dps) i oculus ili triumvirate daje puno, puno vise dpsa od bilo ceg 2h, provjereno!

Totalno je smijesno da skorna nece koristit barb jer je jako ranjiv s njim i los, a koristit ce ga WD ili Wizz i pucati iz daleka.. Glupo mi je to zamisljeno!

EDIT:Magarac gdje si našao Skorn? Koji act?

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 07.10.2012. u 11:36.
dean225 je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 02:16   #4273
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Preskupo bi mi sad bilo uzimat stvari da igram sa tim Skronom. Fali mi povrat heltha i heltha generalno kad ga stavim i u nekim situacijama, sa guzvom i ranged skvadrom sa strane nije bas ugodno. RAade igram sa 20k dps manje i laganini ga dizem prema gore.

Meni su danas pala dva u mozda sat i pol kaj sam igro. Sad opet nebu par sati itd. mada nije pravilo.

Treci akt na kraju, ispo iz chesta..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.10.2012. u 13:58.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 13:56   #4274
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Upravo sam prodao drop od jučer, IMMORTAL KINGS set chest, za 70 milja !
Staro 07.10.2012., 14:29   #4275
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
2h skorn sa 200% crit dmg i sock kosta preko 60-100m.. Skorn je vjerovatno najjace 2h oruzje trenutno.
Ne košta, bar nije prije 1 mj kad sam ga ja kupio, je da ima manji dps ali je stvar što moj ima 1500 LH a ovaj ne.
Koštao je 26 milja.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 15:35   #4276
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor DrKanđa Pregled postova
Gledajte, namjerno stavljam zadnja dva dana iteme na forum samo da se vidi da dropa i to za one koji misle da ne dropa.Kolko vidite govorim istinu ali da se zna, da sam Paragon Lvl 58 i da igram na dan otp. 6 do 8 h , bez MF na sebi !
U zadnja 3 dana stavio sam na AH vrijednos itema za 150 do 180 milja i čekam da se proda...a prodam uvijek !
6-8 h dnevno?? tolko ja ne igram u 10 dana..
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 17:46   #4277
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Jbg. nažalost imam vremena.
Evo upravo mi dropalo ponovo, isti " Immortal " set chest Armor ko i jučer ...lol !!*
Ovog prodajem za 76 milja !

Staro 07.10.2012., 17:56   #4278
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Evo Immortal set chest Armor prodan za 76 milja , nije bio na AH ni 5 minuta !
Staro 07.10.2012., 17:59   #4279
Sepultribe
Banned

Citiraj:
Autor IGoR_2803 Pregled postova
6-8 h dnevno?? tolko ja ne igram u 10 dana..
kaj samo 8h to je nikaj ja samo igram 12h
Sepultribe je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 19:08   #4280
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Lol, "farmat" jedne te iste lvl-e ispocetka 7-8 sati dnevno (JBT!!) da bi ti eventualno palo nesto sto moras pordat da bi kupio opremu koja tebi treba a naravno ne pada ti...jbt koji fail od igre

Ne razumijem, koji je cilj? Bacim i ja tu i tamo run u nadi da mi padne nes, vise iz dosade, ali igrati 400-500 sati istu mapu da slozis gear neki.. cemu? Nema end game-a, nema contenta nikakvog novog.. jednostavno nema zabave, to je posao. bolje onda ici radit na traku 7-8 sati, bar ti netko plati za to

nhf Drkanđa, nije ovo posebno tebi upućeno, ako te zabavlja, hej, zasto ne ali ne vidim kako nekome grindanje 7-8 sati dnevno moze biti zabavno I znam da naravno nisi jedini, ali bez dodatnog sadrzaja, baza tih igraca ce imo drasticno padati
Staro 07.10.2012., 19:20   #4281
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Pa Diablo je oduvjek bio H&S makljaža u kojem je repeticija = hrpe nasječenih leševa, to nikad nije bio problem niti upitno, problem je u tome što je loot stvarno očajno loš u D3 jer u DI i DII a pogotovo LoD sa patchevima 1.08 i kasnijim ako si složio ispravan lik mogao si sa geearoom kojeg si kupio kod lokačnog kovača i onim kaj ti je palo sasjeć sve bosove na players 8 bez pardona, ok nekad nije bilo ni s njima lako npr nečuveni pindleskin koji je davao dobre dropove al je imao knocback i brdo miniona da se smrrzneš, al ak je lik bio ispravno složen sa lvl 90 + bio si bog smrti, a ovjde si k** od ovce, to je on kaj ne valja...
Staro 07.10.2012., 19:29   #4282
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Slazem se, to je H&S i nema nista lose u tome. ali sve sto si napisao je tocno.

Evo primjera gore kolko moras igrati da ti NESTO padne.. Normalnom casual igracu to je jednostavno nemoguce, jer tolko vremena NEMA. A to je ono zalosno... jer ak ti nes i padne, nebu bilo za tebe, dakle MORAS na AH prodat, pa kupit pa prodat... a pinka se slijeva blizzu u đep.. gg
Staro 07.10.2012., 19:50   #4283
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

nema veze sati igranja sa dropom. drop je random.. netko dobiva bolje i cesce, netko slabo i nikako.. Naravno da su vece mogucnosti dobiti dobar item ako vise igras..

Sto se tice ovih 500sati igranja ili vise, ajd vi meni recite koju igru igrate toliko vremena osim diabla? COD i BF i nista vise.. Nemamo bas neki izbor igara koje se igraju vise nego jedanput. U diablu ponavljanjem istih mapa bar moze past bolji item, a kada predjes neku drugu igru opet, samo si ju presao dvaputa. A farmanje golda, a preprodaja golda za pravi novac.. a koja igra jos da da ju otplatis i zaradis si jos 2,3 igre??!
A sada kada dodje novi patch doci ce i novih sadrzaja i igra ce se igrat jos dugo vremena.. Mogu se slozit jedino da je veliki fail bilo igrati onih prvih 60lev dok nije dosao paragorn..

Diablo je diablo.. Onaj tko ga voli igrat ce ga, tko ne voli igrat ce nesto drugo..
Staro 07.10.2012., 19:59   #4284
ivan77
Guest

Citiraj:
nema veze sati igranja sa dropom. drop je random.. netko dobiva bolje i cesce, netko slabo i nikako.. Naravno da su vece mogucnosti dobiti dobar item ako vise igras..

Sto se tice ovih 500sati igranja ili vise, ajd vi meni recite koju igru igrate toliko vremena osim diabla? COD i BF i nista vise.. Nemamo bas neki izbor igara koje se igraju vise nego jedanput.
Diablo je diablo.. Onaj tko ga voli igrat ce ga, tko ne voli igrat ce nesto drugo..
ovo sve navedeno potpisujem!
Na "duge staze" ide mi jedino D3 i uskoro COD : BO2.
Čak razmišljam da napravim image c particije sa te dvije igre kao backup odmah.
D3 daje onaj odličan "kick" kao kad se vrti kotač na ruletu.
Postoji mogućnost , ma koliko mala bila, da "ti se brojevi poslože".
S time , da za razlike od ruleta ovdje ne ulažeš ništa.
I tako , novi prsten , nove čizme , novo oružje. Sve dok lik ne postane "uber"- Blizzard ima odličnu podršku , sluša igrače i zbilja rade odličan posao.
  Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 20:14   #4285
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Nema beda picajzlaaa, kužim te kaj hoćeš reči s time ali situacija je kod mene takva da imam trenutno, previše slobodnog vremena a D3 mi kao igra odgovara i kad spojiš to dvoje eto ti pomalo lucidnog igranja poput mojeg...lol !
Ali meni ne smeta , za sad a kolko če to još trajati , neznam ni sam !

Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 07.10.2012. u 20:26.
Staro 07.10.2012., 20:17   #4286
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma D3 je zakon, evo danas uhvatio Torchlight2 malo za promjenu, igrao 5 sati u komadu, sve super i sve sjajno ali vec vidjeno, neki dejavu imam kad ga igram, od mapa do cudovista, sad opet igram D3.

A kako D3 moze dosaditi ? To je smao igra, nepusim, nepijem, nevaram zenu pa mi torerise igranje D3 koliko i kad hocu. Jos kad bih poceo iteme na RMAH prodavati mislim da bi me jos vise voljela (sva sreca pa ona nezna da RMAH postoji).
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 20:28   #4287
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
A kako D3 moze dosaditi ? To je smao igra, nepusim, nepijem, nevaram zenu pa mi torerise igranje D3 koliko i kad hocu. Jos kad bih poceo iteme na RMAH prodavati mislim da bi me jos vise voljela (sva sreca pa ona nezna da RMAH postoji).
Dobar si
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 20:59   #4288
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ma meni ne pada ništa, al kupio sam dobar grandfather na AH maloprije za 600k 1290 dps i 340 strenth, sve skupa 70k life, osnovni buffed damage je 60k a berserk sa stackovima frenza oko 150k, samo sam morao presložit pasivu da opet imam onaj 3% leecha...

Samo ću morat armor mjenjat opet za završit inferno imam dost solidne statse kao takve al nemam dosta bonusa morat ću legendarye kupit ili neki set složit, došao sam do pred kraj znači uspon na spire i mogu igrat ali je stravično teško tak da trebam bolji gear...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 07.10.2012. u 22:06.
yedwy je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2012., 22:46   #4289
DrKanđa
Registered User
Moj komp

DrKanđa's Avatar

Htio bih samo spomenut da obratite pažnju na LoH za nadolazeči patch, trebat če vam, vjeruj te mi !

Staro 07.10.2012., 23:11   #4290
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Onda fino staviš link odmah da mi koji nemamo 8h vremena za igranje mogu vidjeti o čemu pričaš. Hvala

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na