|
![]() |
#4261 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozz. svima , evo ja danas tek krenuo u igru i dropa mi leg. "VILE WARD" Shoulder i več je na Bidu na trenutnih 1.6 MILJ. Sa srednje vrijednim itemima ne pretjerujem sa cijenama , stavim mali početni Bid pa ko je kolko spreman dati , neka si ga i uzme. Bolje da se neko koristi s njim nego da meni skuplja prašinu i zauzima mi mjesto, pa čak ako ode i za sitnu paru . ![]() Neznam dali ste primjetili ali svi mi koji igramo bez štita izgleda da čemo se morati vratiti na njih jer nakon novog patcha sve postaje teže ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4262 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
2h oruzja treba koristiti samo barb po nekoj logici.. @DrKanda-- Nema sanse da bude tesko kao sa 1.0.3 patchom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
Registered User
|
deane225 sve ovisi na kojem " Monster Power " Lvl. možeš ili želiš igrat. Moći češ birat između 1 i 10 Monster Power Lvl. ali sam siguran da 8,9, a pogotovo 10 neće moći večina nas igrat i ne samo nas, nego opčenito svi ! A na njima su i veći dropovi ! Hoću reći da što je viši MP Lvl. više itema pada a s time veča šansa za kvalitetniji item ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4265 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
2handeri redovito imaju bolje rollove i viši DPS (jači stat rollovi, puno veći crit damage - pogotovo sa jakim emeraldom) od 1handera. Isto tako ne vidim razlog zašto bi bili zabranjeni, navrh k**** mi je već što blizzard (misli da) zna što je bolje za nas od nas samih. Svatko najbolje zna kakav gear, playstyle i build mu odgovara, bilo kakvo limitiranje bi bilo dodatno mrcvanje ionako limitirane igre. Ako zbog ničega drugoga, neće zabraniti 2handere casterima čisto zbog RMAH-a, jer tako više zarade od njihove prodaje, a ipak im je profit na prvom mjestu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4267 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Pogotovo of buffa 2handera. Solidan 1h+off je super imati ali sve dok ne 2h je isplativiji izbor. Ja eto imam 'rezervni set' tj off u stashu al posto nemam 1h dovoljno dobar koristim neki ludi 2h. A pravi razlog zast su 2h 'bolji' je jer dosta dmg u 1h dobis od attack speeda al posto kitas to ko da ni nemas. Dok 2h imaju vece base statove, a sad i vece stat rollove sto pogoduje spellovima i kitting base attackovima. Znaci ima se da su 2h: - bolje prilagodeni nacinu kako casteri igraju - jednostavniji/jeftiniji za nabavit Jedino bi tank/melee wizard bio iznimka al njega blizz hoce unistit tak da... I da ide mi na k....c sto zamisli casteri mogu nosit ogromnu 2h macolu al nemoze polearm...wtf...a moze stap..ono...ma.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4268 |
Registered User
|
Jbg izgleda da me krenulo ! Dropalo mi otprilike prije pola sata! Act 3 ispod zidina , 2. podrum " The Keep Depths Lvl. 2 ". Danas drugi Legendarni. ![]() 100 milja na AH, u slučaju da je netko zainteresiran ! Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 06.10.2012. u 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4271 |
Registered User
|
Gledajte, namjerno stavljam zadnja dva dana iteme na forum samo da se vidi da dropa i to za one koji misle da ne dropa.Kolko vidite govorim istinu ali da se zna, da sam Paragon Lvl 58 i da igram na dan otp. 6 do 8 h , bez MF na sebi ! U zadnja 3 dana stavio sam na AH vrijednos itema za 150 do 180 milja i čekam da se proda...a prodam uvijek ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4272 |
DD9512
|
2h skorn sa 200% crit dmg i sock kosta preko 60-100m.. Skorn je vjerovatno najjace 2h oruzje trenutno. Za te pare kupis 1h knife sa 90%crit i sock i mojo sa 10%crit chance sto je sigurno jace od ovog skorna.. ![]() A da ne govorim o bonusima koje daje mojo i knife za WDa, npr. mana regen i max mana sto skorn nema ili bilo koje 2h oruzje.. A sto se tice Wizza, osrednji staff (700/800dps) i oculus ili triumvirate daje puno, puno vise dpsa od bilo ceg 2h, provjereno! Totalno je smijesno da skorna nece koristit barb jer je jako ranjiv s njim i los, a koristit ce ga WD ili Wizz i pucati iz daleka.. Glupo mi je to zamisljeno! EDIT:Magarac gdje si našao Skorn? Koji act? Zadnje izmijenjeno od: dean225. 07.10.2012. u 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Preskupo bi mi sad bilo uzimat stvari da igram sa tim Skronom. Fali mi povrat heltha i heltha generalno kad ga stavim i u nekim situacijama, sa guzvom i ranged skvadrom sa strane nije bas ugodno. RAade igram sa 20k dps manje i laganini ga dizem prema gore. Meni su danas pala dva u mozda sat i pol kaj sam igro. Sad opet nebu par sati itd. mada nije pravilo. Treci akt na kraju, ispo iz chesta.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.10.2012. u 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4276 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Lol, "farmat" jedne te iste lvl-e ispocetka 7-8 sati dnevno (JBT!! ![]() ![]() Ne razumijem, koji je cilj? Bacim i ja tu i tamo run u nadi da mi padne nes, vise iz dosade, ali igrati 400-500 sati istu mapu da slozis gear neki.. cemu? Nema end game-a, nema contenta nikakvog novog.. jednostavno nema zabave, to je posao. bolje onda ici radit na traku 7-8 sati, bar ti netko plati za to ![]() nhf Drkanđa, nije ovo posebno tebi upućeno, ako te zabavlja, hej, zasto ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4281 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa Diablo je oduvjek bio H&S makljaža u kojem je repeticija = hrpe nasječenih leševa, to nikad nije bio problem niti upitno, problem je u tome što je loot stvarno očajno loš u D3 jer u DI i DII a pogotovo LoD sa patchevima 1.08 i kasnijim ako si složio ispravan lik mogao si sa geearoom kojeg si kupio kod lokačnog kovača i onim kaj ti je palo sasjeć sve bosove na players 8 bez pardona, ok nekad nije bilo ni s njima lako npr nečuveni pindleskin koji je davao dobre dropove al je imao knocback i brdo miniona da se smrrzneš, al ak je lik bio ispravno složen sa lvl 90 + bio si bog smrti, a ovjde si k** od ovce, to je on kaj ne valja...
![]() |
#4282 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Slazem se, to je H&S i nema nista lose u tome. ali sve sto si napisao je tocno. Evo primjera gore kolko moras igrati da ti NESTO padne.. Normalnom casual igracu to je jednostavno nemoguce, jer tolko vremena NEMA. A to je ono zalosno... jer ak ti nes i padne, nebu bilo za tebe, dakle MORAS na AH prodat, pa kupit pa prodat... a pinka se slijeva blizzu u đep.. gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4283 |
DD9512
|
nema veze sati igranja sa dropom. drop je random.. netko dobiva bolje i cesce, netko slabo i nikako.. Naravno da su vece mogucnosti dobiti dobar item ako vise igras.. Sto se tice ovih 500sati igranja ili vise, ajd vi meni recite koju igru igrate toliko vremena osim diabla? COD i BF i nista vise.. Nemamo bas neki izbor igara koje se igraju vise nego jedanput. U diablu ponavljanjem istih mapa bar moze past bolji item, a kada predjes neku drugu igru opet, samo si ju presao dvaputa. A farmanje golda, a preprodaja golda za pravi novac.. ![]() A sada kada dodje novi patch doci ce i novih sadrzaja i igra ce se igrat jos dugo vremena.. Mogu se slozit jedino da je veliki fail bilo igrati onih prvih 60lev dok nije dosao paragorn.. Diablo je diablo.. Onaj tko ga voli igrat ce ga, tko ne voli igrat ce nesto drugo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4284 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Na "duge staze" ide mi jedino D3 i uskoro COD : BO2. Čak razmišljam da napravim image c particije sa te dvije igre kao backup odmah. D3 daje onaj odličan "kick" kao kad se vrti kotač na ruletu. Postoji mogućnost , ma koliko mala bila, da "ti se brojevi poslože". S time , da za razlike od ruleta ovdje ne ulažeš ništa. I tako , novi prsten , nove čizme , novo oružje. Sve dok lik ne postane "uber"- Blizzard ima odličnu podršku , sluša igrače i zbilja rade odličan posao. |
|
![]() |
![]() |
#4285 |
Registered User
|
Nema beda picajzlaaa, kužim te kaj hoćeš reči s time ali situacija je kod mene takva da imam trenutno, previše slobodnog vremena a D3 mi kao igra odgovara i kad spojiš to dvoje eto ti pomalo lucidnog igranja poput mojeg...lol ! Ali meni ne smeta , za sad a kolko če to još trajati , neznam ni sam ! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: DrKanđa. 07.10.2012. u 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4286 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma D3 je zakon, evo danas uhvatio Torchlight2 malo za promjenu, igrao 5 sati u komadu, sve super i sve sjajno ali vec vidjeno, neki dejavu imam kad ga igram, od mapa do cudovista, sad opet igram D3. A kako D3 moze dosaditi ? To je smao igra, nepusim, nepijem, nevaram zenu pa mi torerise igranje D3 koliko i kad hocu. Jos kad bih poceo iteme na RMAH prodavati mislim da bi me jos vise voljela (sva sreca pa ona nezna da RMAH postoji). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4288 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma meni ne pada ništa, al kupio sam dobar grandfather na AH maloprije za 600k 1290 dps i 340 strenth, sve skupa 70k life, osnovni buffed damage je 60k a berserk sa stackovima frenza oko 150k, samo sam morao presložit pasivu da opet imam onaj 3% leecha... Samo ću morat armor mjenjat opet za završit inferno imam dost solidne statse kao takve al nemam dosta bonusa morat ću legendarye kupit ili neki set složit, došao sam do pred kraj znači uspon na spire i mogu igrat ali je stravično teško tak da trebam bolji gear...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 07.10.2012. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|