|
![]() |
#331 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
prodaju muda pod bubrege, opet ![]() no, ako cijena bude adekvatna, dapace, bring it on ![]()
![]() |
#332 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Battery test Note II, brutalno dobra baterija + software ocito. Malo ispod 9h web browsinga je fenomenalan rezultat. N7000 na GB je mogao izdrzati 3:35h weba, s ICSom, neznatno dulje. Kako je moguce da ova dvojka ima vise od dva puta dulje web time-a a samo je 600 mAh veca baterija. Da ne spominjem kvada i divlju exynos graficku. Toliko dobar software? |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
surfam netom i nisam našao pametan odgovor: kako riješiti problem prilikom spajanja moba na komp, počeo mi izbacivati grešku Nedostaje ID hardwarea? |
![]() |
![]() |
#337 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Win mi je ponudio update drivera za mob. (Treci update u zadnjih mjesec dana) Pretpostavljam da bi ti to riješilo problem. Potrazi update ako ga sam ne nudi. |
![]() |
![]() |
#338 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesi li siguran da nije problem signala? Vidim da si iz Krapine. Ja sam samo 20ak km od centra ZG u bregima i signala više nema, nego ima. A ako nije u tome stvar nema ti druge nego biti uporan i dokumentirati. |
![]() |
![]() |
#339 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#340 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad ti mob izgubi signal mozes li vidjeti svoj imei broj kada u dialer utipkas *#06#? Sto ti tada pise pod about phone - baseband, pise li verzija basebanda ili samo unknown?
![]() |
#341 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace poslal sam zahtjev za novi mobitel u samsung prek samsung podrske sad cekam rjesenje. |
||
![]() |
![]() |
#343 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Ali u ruci stvarno dobro stoji, jedino možda da nije toliko plastike, al sve u svemu ludilo, sa olovčicom se stvarno može masu toga. |
|
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Trenutni Ace 2: 118.3 x 62.2 x 10.5 mm SII od prijatelja kojeg s vremena na vrijeme držim u ruci: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm Note II: 151.1 x 80.5 x 9.4 mm Možeš li mi objasniti koja veličina šake mora biti da se ovo čudo NII ugodno drži u ruci kao na primjer za vrijeme razgovora pored uha, jer ipak mobiteli se za to koriste, iako shvaćam da je ovo "hibrid". Osobno osjetim ovih 4mm više kad uzmem SII u ruku, čak mi je i 62.2 u neku mjeru nezgrapno, a šaka mi je neke prosječne veličine i redovno vidi teže i veće od računalne periferije, ali zato kad od ukućana uzmem ovo čudo sa punih 66g i 45mm osjećam se kao Maradona '86-te protiv Engleske. ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premijum
|
Predobar je mobitel, meni sljedeci, samo je pitanje jos kad radi cijene. Trenutno imam Notea i nebi ga mijenjao ni za sta, probao sam Nexusa neko vrijeme ali sve je to presmijesno. Nakon Notea ekrani od S2, Nexusa, pa cak i S3 izgledaju neozbiljno. Da ga ima ima ga, jos ja imam silikonsku masku oko njega pa je jos veci u svim smjerovima, u uze dzepove ne stane ni pod razno, posebna torbica ljeti ide samo za njega ![]() ![]() A tek wow efekt kad ga flashah negdje medu ljudima, neopisiv osjecaj, dijele se na dvije skupine: prvi ti vele wow, daj da vidim, predobar je, dok drugi vele kaj ti nosis televizor sa sobom, ili tako neku nemastovitu podjebicu. Ali na kraju se ispostavi da ta druga ljubomorna skupina bude nakon vrlo kratko vremena zainteresiranija za mob nego prva. ![]() Zadnje izmijenjeno od: HCS. 07.10.2012. u 18:56. |
![]() |
![]() |
#346 |
DD9512
|
HCS fora je sto Note nije mob.. Pogotovo Note2.. AKo hocu tablet onda si kupim ipad koji nema konkurencije.. A note je nesto izmedju.. Kada hoces pricat stavis tavu na glavu pa pricas, a za tablet je mal.. ![]() Editirao build.prop redak sa ro.ril.hsxpa=1 u =3 i naravno da mob sad forsira 3g mrezu i radi puno bolje nego prije.. Eto ako koga bude nervirao edge pored 3g mreze ovako rijesava problem. |
![]() |
![]() |
#349 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#350 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Sam Samsung je rekao da ovo nije uređaj za svakoga |
|
![]() |
![]() |
#351 | |
DD9512
|
Citiraj:
Nije ni meni imalo smisla ali ovo je bilo zadnje sto sam pokusao napravit i evo radi cijeli dan kako treba.. |
|
![]() |
![]() |
#352 |
Guest
|
So. Dobro leži mob u džepu (najnormalnije), a da imam dulje prste najvjerojatnije bi mi odgovarao. |
![]() |
#353 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisi trebao. Ja sam upravo 3 dana u Sl. Brod i signal stalno prekida glede prebacivanja H /3G i Edge. Vidim da te nervira a to nije do mobitela nego loše infrastrukture bazne stanice jer stalno seli na drugu. Mobitel je Galaxy Nexus i9250 i čisti rom tj. orginalni
__________________ |
![]() |
![]() |
#354 |
Premijum
|
Funny thing is da je od 10 prodanih, 3mil prodano u Koreji, kak tek njima stoji Note? Who cares, ja ne. ![]() Zadnje izmijenjeno od: HCS. 08.10.2012. u 21:23. |
![]() |
![]() |
#357 | |
DD9512
|
Citiraj:
Ali moguce je da je problem zbilja u t-mobileu. Ne znam, ali konacno sam bar malo zadovoljan sa samsungom. Sto se tice Notea, nisam ljubitelj takvih igracki.. Prevelik je (meni je granica max 5"), plastican i ne volim olovcice.. ![]() Ja ga pozeliti necu, ali da je stroj, stroj je!! Zadnje izmijenjeno od: dean225. 08.10.2012. u 23:58. |
|
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
@dejan: stavio sam update-e da se povuku pa ćemo vidjet dalje..thnx.. Note II je bomba, samo za njega je potrebno imat pravu torbicu/pederušu, ali to kod mene ne dolazi u obzir... |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pozdrav ekipi, danas sam uzeo S3 u "Teleta" pa čitam malo postove i nigdje da nađem točnu informaciju da li je na kraju Jelly Bean izašao za S3 ili ne. Koliko sam shvatio prvo je bio izašao pa su ga maknuli. Ako je tako zanimaju me naravno najave kada možemo očekivati "ponovni" izlazak. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|