|
![]() |
#4111 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
![]() |
![]() |
#4112 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Malo OT... Drage forumašice i forumaši, ovime se pozdravljam od Vas. Huawei U8650 je prodan, novi izazov, U8850 Vision je tu... Hvala svima koji su koristili moj ROM, hvala na svim pozitivnim i negativnim komentarima. Tu i tamo ću sigurno navratiti na ovaj topic, a za sve one kojima treba moja pomoć ili savjet, slobodno mi se obratite na mail goran.funda@gmail.com. Pozdrav i sretno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4113 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4114 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Elem, jel izaslo ista novo po pitanju otkljucavanja doticnog?? Naime zena bi se prebacila sa tele2 na vip, ali dobila je zakljucan mob... Da li ikoji servos u zg radi otkljucavanje ili je gospon ibej jos uvijek jedini izbor za otkljucavanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
Registered User
|
pa tele2 ce ti ga otkljucat uz neku naknadu... a sta fali ebayu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
Registered User
|
Hvala za sve Fundowski |
![]() |
![]() |
![]() |
#4119 |
Registered User
|
Ej ljudi pocela mi se desavati cudna stvar na Benru-u . Cesto kad udjem u neku aplikaciju telefon pocne sam da vibrira kao da ja stiscem nesto,ulazi i izlazi na pocetni ekran sam i home tipke kao da nerade neko vrijeme. I ja ga pustim tako 10 ak sekundi i onda se vrati sve u normalu. znaci tih 10 sekundi kao da stonoga hoda po ekranu pali i izlazi is svega. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4120 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
takodjer i kod mene ali ne obracam paznju na to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4121 |
Registered User
|
Da budem precizniji prolupale su mi tipke home search setings back same se aktiviraju. Al sad cesce i cesce. Sta da radim u pm. Instalirao Fundowskog isto vratio na benru isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Pozzz forumaši, trebao bih vašu pomoć planiram da odradim root na svom Huawei mob (Kupljen je na Mtel BiH mrezi) otključao sam ga preko koda sa ebaya i interesuje me da li ću izgubiti postojeće postavke na mobu ili sve ostaje kao prije kada se odradi root? Šta se dobije sa tim kad se odradi root? Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 | |
Registered User
|
Citiraj:
možeš da brišeš menjaš i slično pre svega ubaci cwm i odradi si backup da imaš takav kakav je.
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
Registered User
|
Pozzz i dobro dosao na forum, backup mozes uraditi na vise nacina ali ako vec ubacis custom clockworkmod recovery imas u njemu opciju BACKUP AND RESTORE,na backup pravis rezervnu kopiju svega u telefonu i to ti spremi na SD karticu pa poslije to mozes sacuvati na na PC ili USB kako ti volja,a na restore vracas te postavke na mob sto si spremio ako nekad budes stavljao custom romove pa pozelis se vratiti na stock koji si dobio ili ti zatreba za garanciju,ja sam se do sada uvijek sluzio ovom metodom i nikad nije bilo problema,a imas i drugih opcija cini mi se da aplikacija ALL BACKUP moze posluziti! Da,root su ti vec forumasi odlicno opisali sta je! POZZ ako sta zatrebas javi se na PM slobodno i ja sam iz BiH! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Registered User
|
Izgleda da mi je touch screen prolupao. U koju bilo koju aplikaciju da udjem sam izadje ja nista nediram znaci, i udje u pisanje nove poruke. A kad neudje tu onda udje u home i izbaci prozor za zadnje koristite aplikacije. Tako sam danas objasnio ovima u m-telu kazu da ispod touch screena ima neki papiric koji penosi dodir i kao on je malo vise pritisnut i sam pali te dvije stvari. Nekad radi pola sata normalno a onda krene srati i izlaziti. Al ako cu nositi na servis treba mi stari orginalni rom i kako da ga instaliram? Imam clockwork mode 6.0 ovaj zadnji jel mozda trebam njega promjeniti da nevide ovi u servisu mislim treba mi savjet sta da uradim da vrijedi garancija. Posto sam siguran da je to touch screena.Al tu je problem....nisam uradio backup svog roma sto je dosao na njemu. Tako da nemam sta instalirati,jel postoji sansa da se ubaci stock rom orginalni? I da li ce se primjetiti razlika? Pomagajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Registered User
|
Za sve koji vole vjecito da nesto rade po svom sonicu evo par bootanimacija prilikom starta moba,skinuti raspakovati i tamo sve pise...LINK https://www.dropbox.com/s/p3f8ylvewc...animations.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Sto ne radi na tom jelly beanu?Ili sve radi ![]() EDIT...stavio sam fix ali i dalje nemam gore ono za wifi bla bla stavio sam install zipp i taj fix pa nece.zna ko zas? EDIT 2... i to mi radi xD.Jos sam ako pozivi rade to moram ujutro isprobat ROM super radi. Zadnje izmijenjeno od: droidzg. 03.10.2012. u 03:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 | |
Registered User
|
Citiraj:
probaj instalaciju aplikacija sa marketa i sa kartice ili gde već imaš pa vidi dal se uređaj blokira
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Registered User
|
Sto kaze brifer instalacija aplikacija i kod mene nije radila i nakon sto sam poslije njega vratio cyana iskljucio dosadne animacije,lock home memory i launcher podesio,inace ubacio sam holo plus launcher mob radi 200 km/h,a sve apove koje koristim sam vec instalirao i prebacio na SD! SAVJET IZBJEGAVAJTE OVAJ ROM JB MADA SAM GA JA POSTAVIO OVDJE ALI TADA NISAM ZNAO ZA OVAJ PROBLEM SA INSTALL APP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
Registered User
|
Ej malo sam ispitivao u cemu je problem zasto mi telfon pali sam search,home itd... U pitanju su tipke Home,Menu,Back i Search. Znaci u sred neceg krenu se paliti kao da ih neko sitsce rapidno i to traje 15 sekundi. Ja u medjuvremenu nista ne diram i cekam da on odradi to i onda normalno radi. Da li je neko imao takav problem,i da li je to za servis. Ili je potrebna kalibracija display-a ili sta vec. Ponekad te tipke ne svijetle a trebale bi i onda se same upale iz cista mira. Da li ko zna ista povodom ovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 | |
Registered User
|
Citiraj:
Rooting device step 7 i tu stane dalje ne reaguje. hvala na pomoći |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 | |
Registered User
|
Citiraj:
Code:
http://www.2shared.com/file/cLSue9Gq/su_online.html
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: ljubisa.s. 05.10.2012. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Mali problem, sve sam radio po uputamana prvoj stranici i stavio rom od fundowskog, malo malo mi se zacrni ekran i moram vaditi bateriju, ne mogu instalirati ni jednu aplikaciju sa google play isti simptom. Bio je tele2 stock rom na njemu prije flashanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://fundowsky.blogspot.com/ ponovi postupak i odradi sve wipove i formate,preporucujem da za to koristis CWM (recovery) 6.0.1.0 r1 ( http://www.mediafire.com/?qj1h4fjcqmc9sc2 ) jer ima neke dodatne funkcije formatiranja,ako te mrzi ponovo ubacivati recovery odradi iz tog kog imas,nesto si mozda zaboravio jer meni se takve stvari nisu desavale,a sve sam radio kao i ostali po onim uputstvima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
THX Gongy, nisam koristio CWM (recovery) 6.0.1.0 r1 već 5.0.2.6.. Sad skidam sve ponovno i u novi pokušaj. Kako instalirati ovaj CWM koji si stavio link za DL? Zadnje izmijenjeno od: nynex. 06.10.2012. u 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|