|
![]() |
#4201 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Svakih 7-8 sati igranja dobijem 100k vrijednu stvar, kakav legendary ili višemilijunske dropove u međuvremenu? ![]()
![]() |
![]() |
#4203 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U svke tri runde recimo, Heart of Sin barem jedan item od bar 5 milja. Njacesce ramena ili bracer, nesto manje ringovi, cizme amuleti a cest i helm nikako. Jedino sto u zadnje vrijeme bas i ne idu na trznici jer ih ima previse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Oko 100 sati igranja, pređena kompletna igra sa jednim likom, Inferno act2 i act3 odfarmani dosta puta, trenutno sam sa tim likom na paragon levelu 8 i imam slijedeći drop statistics: Legendary items - 0 (slovima: nula) Set items - 0 (slovima: nula) Rare items - naravno puno - od toga sam 2 komada koristio do negdje levela 50, nakon toga nijedan koji bi na AH vrijedio više od 10k. Mene ne može ni najbolji patch spasiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Premium
|
Sada je x puta lakse opremit lika nego prije. Igram od skoro prvog dana i prvih 300/400 sati nisam dobio skoro nista sto bi imalo neku vecu vrijednost. 100 sati je prema mom iskustvu u ovoj igri nista ak se prica o skupljanju itema i farmanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
100 sati igranja je niš, 100 sati farmanja acta 3 možda ti padne nešto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
isto kod mene. u 300-njak sati sam nakupio 30-ak leđndrija i 3 set itema. 2 set itema sam prodo jednog salvageao ![]() Zadnjih tjedan dana dobijem 2 Andariel's visagea. Jednog sam si ostavio jer mi je bio taman za WD-a a drugi je danas ošo za 4 eura. Prije dva tjedna u roku 3 dana su mi pala 3 gladiator gauntlets od kojih su jedne možda iskoristive ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4208 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
imam filing da je igra toliko lagana sada da bi umlatio diabla samo sa svojim petovima.. Uzas.. stvarno treba malo pojacat sve skupa.. Meni nije problem dobit legendu.. Dobijem legendu u prosjeku svaki dan.. Ali sve smece i to toliko smece da nije ni za prodaju.. Trebao bih par set itema da se malo razveselim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4209 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ako kažete da je to malo sati potrošeno na farmanje, onda nek se jebu, pa nemaju svi vremena po 2, 3 sata dnevno igrati ovu igru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4210 | |
The All Seeing Eye
|
Citiraj:
Jednostavno ne vjerujem ljudima kad kažu da dobivaju toliko legendary i set itema, nema šanse. Inferno sam peršao u 250-im satima, tako da je više od 100 sati potrošeno na farmanje... jad i bijeda. Normalno da svaki iole zdravi čovjek izgubi volju za igrom kad u gotovo 400 sati dobije šaku dobrih itema (rare). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4211 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja ne moram vjerovati, vidim. Igram s kumovima i jednog od njih sere sve. O'š legendary, set itemi, rare koji su iskoristivi i njemu i meni. Svaga bude. Ja farmam na način da sam tenk, a on dobiva iteme za nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4212 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Moze biti do srece i MFa. Mene jucer opet dopao legendary (Fire Walkers). Do sada, u 320 sati igre, ih se mogu sjetiti bar 8-9 i medju njima odlican natalyas cloak. Istina, bilo je perioda kad po 20 sati nisam dobio nista znacajno.
![]() |
#4213 | |
Premium
|
Citiraj:
Slobodno se javi ak nesto trebas za upgrade, imam i previse i ne trazim nista. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r...8/hero/4982597 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4214 | |
Premium
|
Citiraj:
ne trebaš vjerovat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 |
Premium
|
Slažem se da je 100 sati igranja nedovoljno za davati sud o drop rateu, ali moja nula se kosi sa zaključcima da pada jedna legenda svakih 7-8 sati. Sa prvim accountom kojeg sam imao napravio sam preko 300 sati igranja i dobio sam 3 legendarna, sva 3 neiskoristivo loša. I ta 3 su pala tek nakon 200 sati igranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da je klem pogodio u metu. Nije bitan broj sati igranja nego efikasnost (brzina farmanja). Danas trostruko brze prolazim kroz level nego prije mjesec dana, sto rezultira vecim brojem dropova u istom broju sati.
![]() |
#4217 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav svima,evo da se i ja malo uključim, ovo je moj "MONK" sa kojim igram i imam Movement Speed 34% na njemu i slažem se da je bitna brzina farmanja i prolaza kroz level jer automatski a isto i logički je da ti je drop puno veči ! Sav drop je rendom tako da što više puta prođeš na dan level , nije bitno koji si si zadao , dali neki brzi ili kompletni Act 2,3 ili 4 veča ti je šansa za bolji item ili čak legendarni drop ! Meni svakih otprilike 3 h padne Legen. item, skoro , kažem skoro jer se zna desit da mi ni u tih 3 sata nekad ne padne ali u večini slučajeve se desi. Sve je u brzini i koliko dugo zaredom možeš igrat , mislim u što dužem komadu ! Ali kažem, nekad se desi kao neki dan da sam igrao cijeli dan i nije mi palo ništa od legendarnih . Imam Paragon level 56 i drop svih itema mi se dosta povečao , pogotovo Legendarnih a i Lvl. 62 i 63 . Za one koji igraju sa Monkom imam savijet da se ne zamaraju previše sa velikim All Ress. ili LoHom , ja na sebi imam 453 loha i 623 Ress. i na nekakvoj sam granici minimuma sa time i vjerujte mi igram bez problema u smislu da cijeli Act 3 poginem max. 3 do 6 puta s time da ga proletim u sat i 45 do 55 minuta, nekad i brže ovisi što kupim sa poda, samo napominjem imam veliki Dps , između 100 i 1o3 tisuče , ovisi koji Bracer nosim ! http://eu.battle.net/d3/en/profile/D.../hero/13332803 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4218 | |
Premium
|
Citiraj:
to je to ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 |
Premium
|
OK, slažem se s nekim komentarima ovdje koji se tiču toga da je važna efikasnost farmanja tj. brzina prolaska kroz dungeone ili cijele actove. Ali jebiga, ne mogu ja sjest za komp i proći cijeli act u komadu jer sam sretan ako mogu odigrat pola sata, 45 u komadu. I vjerujem da mi je i zato drop rate loš. Ali jebiga, nezadovoljan sam zato jer igra, ako je uistinu tako, nagrađuje samo one koji sjede mnogo sati pred kompom. Zadnje izmijenjeno od: IGoR_2803. 04.10.2012. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4220 |
Registered User
|
Gledajte , matematika je čisto jednostavna, imaš na monku 3 stvarno dobra skilla a to su: "Breath of Heaven-runa-Blazing Wrath" , "Seranity-runa-Peaceful Repose" i "Blinding Flash-runa-Faith in Light", e sad , svaka od njih ti daje doslovce 3 sekunde nedodirljivosti , zajedno 9 sekundi tebi praktički ne može niko ništa ali ih moraš pravilno i u pravom momentu koristiti. Ako imaš brzinu 34% onda ti puno manje iskorištavaš Spirit koji ti je potreban da pališ ova tri skilla ! Znači imaš brzinu imaš tih 9 sekundi nedodirljivosti i imaš Spirit s kojim pališ sve te skillove a ako imaš 100 tisuča Dps-a onda skoro svi Eliti padaju u roku od 3 do 6 sekundi , osim Extra Health na njima mi treba otp. 10 sekundi , sekunda gore dolje i malo kajtanja i to je to ! Ako pogledaš na moj link od Monka vidiš da ja nemam ni veliki Life, sve sam to malo žrtvovao za veliki Dps i funkcionira odlično , mada radim na tome da povečam taj Life jer njega nikad dosta ! Onaj ko igra Monka znat će o čemu pričam,ako nekome nešto slučajno nije jasno slobodno me pita bit će mi zadovoljstvo podijelit iskustvo ! Znam kako je tapkat u mraku i znam kako je teško zaraditi gold a lako se zezneš a o itemima da ne pričamo, kolko su skupi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 |
Registered User
|
IGoR_2803 tu se slažem sa tobom -jer je igra, ako je uistinu tako, nagrađuje samo one koji sjede mnogo sati pred kompom- nažalost je tako , mada se zna desit da nekome dropa jako, jako brzo ali je rijetkost ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4222 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Problem je u tome sto se D3 svodi iskljucivo na iteme, nemas sto drugo raditi osim grindati, nadati se dobrom dropu i onda se kurciti time na AH-u. I zbog toga vrijedi ovo: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4224 |
DD9512
|
Imam svoju ekipu u diablu i svi smo zaključili da u actu 3 pada najviše legendi i setova.. da je vrlo važno elitu ubit gotovo trenutno, da se ne smije poginuti za vrijeme ubijanja elita i možda se varam ali i visoki MF pomaže.. ni sve ovo nije garancija da će past legenda, ali debelo povećava mogućnost. Ja svaki dan dobijem legendu na skoro istim mjestima i imam po 5-6 istih u stashu. ![]() Nije istina ovo da je bolji drop za one koji igraju puno. Imam prijatelja monka sa 900+ sati samo sa monkom, dobio je sve skupa 3legende koje nije mogao ni prodati.. Čini mi se da drop nije isti svim klasama. Ja sa barbom nikad ništa nisam dobio, dok sa WDom stalno. Ali to je možda slučajnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() evo i profila, možda sam nešto gadno zeznuo u "buildu"... ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/MiseEire-2973/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 |
Registered User
|
Gledajte , što se tiče MF imam različito iskustvo , nekad mi padne dobar item kad nemam niti jedan valor a nekad mi padne sa 5 njih , sve ovisi ali ne preferiram MF jer ako je rendom onda je rendom , nekome pada sa manjim MF nekome sa večim , to je tolko različito iskustvo da sam se ja osobno odlučio da ne preferiram MF ali sam zato zapeo da se dignem sa Paragon Lvl. i zasad sam zadovoljan (nažalos neko nema toliko vremena da može biti za kompom tolko dugo ko neki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4227 |
Registered User
|
Imam pitanje za tebe deane 225 a to je dali tvoja ekipa koja ima kažeš otp 900 h igranja igra dugo u komadu ili se tih 900 h razvuklo kroz svo to vrijeme jer napominjem da je jako važno da se igra dugo vremena u komadu mada se i onda zna desit da ne naletiš na ništa, i moje mišljenje je to da je Paragon LvL. jako bitan jer si ipak mislim da če ti bolje dropat sa večim Paragon LvL. nego sa večim MF...to je moje osobno iskustvo, možda nekome drukčije dropa ali ja bih uvijek veči Paragon od MF ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Loša vjest dana - čini se da je cartman i opet drkao po droptablovima kao pripremom za patch sad sa lvl 17 paragon i 5 valor stack iz elite packa na act II padaju jedan žuti i ostalo plavi... ![]() Dobra vjest dana - već par dana isprobavam kolko stignem novi skill setup, sa prijašnjim susret sa bilo čime iza Ghoma na ravniciama je uglavnom značio smrt pogotovo grupe heralda ili sličnih, sad sam otišao ravno na njih i to predvođene nekim žutim seronjom i napravio genocid, probao i u HOS isto ide bez problema, zatukli me dvaput - isti pack - ranged sa waller, jailer, pagued i descrator na sebi sve ostale elite pakove pobio ko kokoši... ![]() Jedino mi se čini koda je manje elite packova neg je normalno bilo na ravnici al možda haluciniram...
![]() |
#4229 | |
Premium
|
Citiraj:
Konkretno: Helm - zamjeniti vrijednosti Dexterityu i Inteligencu (ovaj tvoj helm je prije za Wizzarda) Shoulders - zamjeniti strength i dex Amulet - prilično dobar Gloves - ok Chest (Cloak) - ok Bracers - bez dexa ništa, inteligence nepotreban Ringovi - oba zamijeni sa nekima sa dobrim dexom i Crit Hit Damageom Pantalone - čemu vitality kamenje, zeleno kamenje unutra Belt - više dexa Xbow - osnovne vrijednosti katastrofa, dobar samo DPS, traži nešto tog DPS-a sa dexom i CHD-om, eventualno attack speed Ćižme - dobre Quiver - ja ti poklonim 2x bolji, da se kupiti za sitnu lovu (par desetaka k na AH) Zadnje izmijenjeno od: mahoona. 04.10.2012. u 14:37. Razlog: Razrada detalja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4230 | |
DD9512
|
Citiraj:
Dok imamo wizzarda sa sobom koji ima max MF, lik se doslovno sverca s nama ali ima daleko najbolji drop. Opet kazem, moze biti da je sve slucajno.. Da, ovaj Monk je lev 45 pa ne dobiva nist.. Pratio sam cak i onu foru sa serverima, odn. kada se spojis na nize servere 1-50, da je puno bolji drop i da je zagarantirana legenda.. Isprobano, nije istina.. Dobije se koji lev63 item vise, ali legenda je random.. @ IGoR_2803 Igraj COOP, naletit ces na dosta jake DH.. Ja ga ne igram pa i ne razumijem previse tog lika.. Inspectaj likove po coopu sa DH i mijenjaj skillove.. Moras imat preko 2k dex i ringovi i amulet sa kombinacijom crit. chance i crit. dmg, att speed i aver. dmg je must have za veliki dps.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 04.10.2012. u 14:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|