|
![]() |
#901 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Padavičarima davat kazne zabrane utakmica, ne znam kaj je ovo trebalo cescu, koliko se sječam u arsenalu nije bio takav glumac kao tu... Citiraj:
Prvi start je čisto uzimanje lopte, a ako ćeš se na to izvlačit kao prekršaj onda ćemo još dodat da je engleska liga muška, pa je to tim više čisto uzeta lopta. A drugi start je čisti start na loptu, noga mu ide tako da u zadnjem trenutku ide prema lopti da ju udari (a ne igrača) i nakon što ju udari noga se odbija ovom u nogu. To po nogometnim pravilima ne bi trebao biti niti faul, a to kaj je ovaj stradao je stvar nesreće. Ako se ne slažeš samnom onda mi objasni po kojim pravilima i kriteriju je to za crveni a onaj start luiza je samo za žuti (a ide isključivo i samo na noge a ne na loptu)? Onu ruku uopće neću komentirat. Nećemo po tome sudit ligu ali po statistikama i greškama sudaca, jasno se vidi prema kome su naklonjeni i kome gledaju kroz prste, ne znam (osim MOŽDA HNLa) niti jednu drugu europsku ligu gdje postoji nečiji sudac kako postoji za MU. ![]() Evo par sitnica kaj me bodu u oči: start ovaj iznad crveni- bio je start na loptu, ni faul nije trebao biti sviran luiz džonom na noge- žuti naš dudu- slomljena noga, samo 3 utakmice zabrane rasizam suareza- 8 utakmica, na riječ evre, nitko drugi nije čuo to rasizam terryja- 3 utakmice, a čuo je to i pomoćni sudac . . . E sad, dvostruka pravila, guranje određenih ili? Glumci iz španjolske su posebna priča, odvratni svi redom, trebalo bi ih se pošteno kaznit da razmisle 2 put prije, krenuvši od barce. P.S. nemojte zamjerit ako sam neko ime fulao ili brojku ![]()
![]() |
#902 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#904 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Pa noga mu nije mogla ni otići nigdje drugdje,osim mozda ovome u porodicu ...tak se neide,sa djonom drito prema tijelu,druga stvar je djon na ispucavanje lopte...
![]() |
#905 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
http://www.imagebam.com/image/ca49c7212911253 I sad ti meni objasni po kojoj on logici ide džonom prema tijelu? ![]()
![]() |
#908 |
Strichek Moderator
|
#909 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Buljo Ispostavlja se da više vjeruješ ono što tebi odgovara. Gledaš prvo a nakraju te ono ne zanima što se dogodilo. Shlevey na načinio dva prekrišaja na Rafaelu koju vodio loptom. Alo, lomi ga i sudac ga već u više navrata upozorio. Ali tebi nije bitno jer nisi gledao stoposotno tekmu.
__________________ |
![]() |
![]() |
#911 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Zašto "faul nije faul"? To što je nekome žao ili nije, to nije briga igrača koji je oštećen. Isto ga boli. |
|
![]() |
![]() |
#912 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#913 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Luka fantastično, baš lijepa asistencija. Je da je naš, ali takve asistencije obožavam, ispod oka u prostor, lijepo stvarno.
#914 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
razlika je nebo i zemlja
![]() |
![]() |
#915 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
+1 Ako je pretjerana sila ili kako se to već kaže, a namjera je očita, i da ne dođe do kontakta, isključenje je. Tako da namjera ima itekako veze. Isto je u kaznanom zakonu, imaš ubojstvo iz nehaja i ubojstvo s predumišljajem, razlika u kaznici je gro! ![]()
![]() |
#916 |
Guest
|
Danas je Modrić asistirao Ronaldu kad mu je dodao 3 role wc papira i to MEKOG!! Cudi me da to nije naslovna stvar već na portalima HR domene. |
![]() |
#917 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sad ti seres, ti treba papira? Kartonskog?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#918 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Nije mi jasno kakve veze ima gledanje cijele tekme sa jednom iznimno glupom odlukom suca gdje je crveni startao na loptu i za to dobio crveni karton.
![]() |
#919 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sutra nastavak SparMosk-Celtic Glasgow CFR Cluj-Manchester Utd Galatasaray-SC Braga Juventus-Shakhtar Doneck FC Nordsjaelland-Chelsea CF Valencia-Lille BATEBor-Bayern München Benfica Lis.-FC Barcelona |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Iskreno živcira me Barca lately otkad je Vilanove, nekako mi djeluje sve random, iako dosta njih kaže da se unaprijedila igra, meni je baš kontra, dosta često se vade u zadnjim minutama i u prvenstvu, iako imaju max učinak. Večeras će dobiti Benficu, ali mislim da će opet pasti gol u mreži Valdesa. Cluj i UTD će isto biti dobra tekma, zanima me dal će UTD napokon odigrat tekmu kak spada, u suprotnom bi ih Cluj mogao iznenadit. Juve me trenutno plaši, igraju toliko snažno i dominantno da ne vidim šta tu Srna&Co mogu napraviti, po meni, jedina europska ekipa koja trenutno gazi sve pred sobom. Chelsea bez problema u gostima, volio bih da el nino metne kojega :P Eh, opet dilema šta gledati, morat cu neki multistream posloziti ![]()
#927 |
Guest
|
Ja sam se kladio za siću u pobjedu svih favorita osim Spartaka. I to f+2 United i Bayern. Nisu oni Real niti je Celtic Dinamo. tu bolje neki over ili oba daju. |
![]() |
#928 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
UTD fali pola igrača ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ozljeđeni: Nemanja Vidić, Chris Smalling, Phil Jones, Antonio Valencia, Ashley Young, Paul Scholes, Rayn Giggs i Michael Carrick |
![]() |
![]() |
|
|