|
![]() |
#2431 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#2432 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2435 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2438 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam svoje mobitele (5 kom.) dobivao putem Overseasa. Među njima i iP4 i SGS2. Kako bi meni vjerovali? Neću ga valjda otvarati pred dostavljačem?
#2439 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam stavio u nedjelju i sensor radi. Jedino imam drugi problem kaj me neki puta netko ne moze dobiti kad me zove. tak mi je bilo i na ios5. I vidi se maleni lagg u meni kod paljenja ekrana, odnosno pomicanja slidera. |
![]() |
![]() |
#2440 |
Premium
|
#2442 |
Premium
|
Apple Ditched Google Maps In iOS 6 Because Google Wouldn’t Provide Voice Turn-By-Turn Navigation Da ne ispadne da je Apple bu-bu zlocesta firma koja vodi termonuklearne ratove protiv Googla i da ta zlocesta zlocesta firma ne zeli navodno odobriti Google Maps aplikaciju koja nije jos ni gotova, kamoli submitana. |
![]() |
![]() |
#2443 |
Premium
|
S**u kvake. TbT za Google ionako nije radio za većinu zemalja, a za Apple radi samo u kombinaciji sa Sirijem što znači da po defaultu ni oni nemaju TbT. Kad lažeš - laži sa stilom. Jučer sam išao malo čačkati po Apple mapama. Moj grad je uglavnom crno-bijeli. Qrca se ne kuži na takvim mapama. A na Googleu imam Street View cijelog grada!
#2444 |
Premium
|
Sta pricas ti? Da li Android telefoni imaju turn by turn navigaciju vec neko vrijeme? Imaju, iPhone nije imao. Isto tako mape na iPhonu nisu bile vektorske nego bitmap koje se sporo ucitavaju i izgledaju ocajno. A Googlu se bome nije zurilo kad je predstavio vektorske mape na Androidu negdje 2010 da to isto napravi i na iPhoneu. Uostalom evo, za dva tjedan ces moci mirno spavati. Za nekog ko uopce nema iPhone a prigovara. Google Maps Street View will be available via Mobile Safari in two weeks Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 27.09.2012. u 13:08. |
![]() |
![]() |
#2445 |
Premium
|
Pa sta je sad? Nema slavlja sto Street View ipak "dolazi" na iPhone uredjaje? Kolko se prigovaralo ja mislio pucat ce se iz pistolja od veselja. ![]() Nego test kamera pri niskom osvjetljenju: ![]() iPhone 5 se nije pokazao losim ali zato ova Lumia je bome impresivna. Test |
![]() |
![]() |
#2449 |
Guest
|
|
![]() |
#2450 |
|
Sjebo se apple gadno sa tom svojom novom navigacijom. Taj turn by turn nije nesto posebno, a podrzan je ionako samo na 4s i 5. Proci ce puno vremena dok ne usavrse mape a do tad ljudi nece imati normalnu free navigaciju.
#2451 |
Premium
|
Ma sta opet trabunjas? ![]() Odes u safari i upises maps.google i imas iste mape kakve si imao i prije na iPhonu. Spore, bez turn by turn navigacije, 3d viewa i daleko losije od onih na Android telefonu. |
![]() |
![]() |
#2452 |
Guest
|
Nekakva realna projekcija da će dostići kvalitetu google mapa uz puno uloženih sredstava za kakvih 5 godina... |
![]() |
#2453 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#2454 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Cijene Iphone5 u Italiji, odnose se na otkljucane modele. http://compraonline.mediaworld.it/we...e_5/index.html |
![]() |
![]() |
#2455 | |
|
Citiraj:
![]() A o tome dal su bile spore ili ne, nemoj molim te.Imao sam 4s i na njemu su gmaps radile savrseno i daleko od tog da si bile spore.A svoj fanboyizam ostavi kuci ili posalji CV u apple...
![]() |
#2456 |
Premium
|
fanboyisam? Daj molim te ne budi slijep. Pricas da se Apple gadno zajebao sto je maknuo google mape a ja ti lijepo kazem kako i dalje mozes koristiti iste te mape. I da, sporije su bile nego na Android telefonima jer se radilo o bitmapima dok je na Android koristio vektorske mape. Apple hate ftw. |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2460 |
Premium
|
![]() http://9to5mac.com/2012/09/29/apple-...-service-ever/ btw, neka zloba je primjetila da ikona prikazuje skretanje ulijevo na mostu
|
|