|
![]() |
#1 |
debeli mačak je zakon
Datum registracije: Jul 2011
|
pitanjce kako zaobić filter
Možemi li neko objasnit kako zaobić filter na faxu, da mogu gledat youtube. Treba mi radi nekih video tutoriala, kad radim vježbe (crtanje u solidworksu) pa želim pogledat kako se nešto radi nemogu doć do filma. inače to radim na faxu jer kod kuće nemam program ni komp za to. pa molim za pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Carnetov filter se inače nalazi samo u osnovnim školama i srednjim školama te ne blokira Youtube. Ovdje je onda riječ o drugačijem filtru kojeg je postavio administrator i teško ćeš tkao nešto obići (pa čak i proxijima)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako je postavljen kakav komp koji glumi firewall i preko njega ide sve van, jedino ti može pomoći administrator koji može na određeno vrijeme "otvoriti pipu" na tom računalu na kojem jesi. Naravno, ako taj administrator zna svoj posao, kao recimo naš u firmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
da, Ag008 ima pravo, ovo je vjerojatno postavio admin faksa i teško, ako i nemoguće, da ćeš to zaobići sam, ako admin imalo zna što radi. A da kontaktiraš njega direktno, ako je već riječ o potrebama za faks? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja si nekidan sredio to na poslu ![]() Ali placa se. ![]() Evo LINK, napravili neki likovi iz OS i meni stvar super sljaka, yubito, fejsbuk, sve zabranjeno vise nije zabranjeno (nisam ja, nereklamiram se) Posalji im upit mozda ti mogu poslati probni na dan - dva. Relativno brzo odgovaraju i pomazu ako gdje zapne prilikom postavki, bar meni jesu, i to na domacem jeziku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj forsirat https protokol. Znači: https://www.youtube.com. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Meni mega dobra stvar s kojom se može štošta, probaj možda prođe ovo. Noćna mora za administratore ![]() Osobno sam ga par puta koristio za neke glupe sitnice poput tvog problema, ali sam iz prve ruke čuo od čovjeka koji ga je koristio, a sad to ne mogu 100% tvrditi (jer nisam sam probao) da su ljudi štošta s time provukli kroz port 80 i da se je samo nebo granica naravno uz poznavanje mreža i ovog programa. Prvom prilikom ću probati sve to kada uhvatim vremena, ako šta uspiješ javi.
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. Zadnje izmijenjeno od: vision19. 28.09.2012. u 03:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|