|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Stigao mi PES2013... Nakon malo odmora poslije posla, instalirao sam igricu. Na online odigrao 3 utakmice, odmah u drugoj dobio crveni (Chiellini skršio Messija ![]() ![]() ![]() Evo moje prve tri tekme Ako je netko zainteresiran, slobodno se javi da nabacimo koju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Update: PES i nativni driveri za mrežu iz osmice se baš i ne vole, evo isprobao maloprije na Win7 i službenim driverima i radi normalno. Nadam se riješenju ovog problema ubrzo jer sad imam sedmicu u dual bootu na kompu samo zbog PES-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nakon 20+ odigranih utakmica na Top Player težini, nekoliko primjedbi: - igrač mi se nakon bijega protivničkoj obrani sa loptom, na rubu 16m, potrknuo na loptu, obrana stigla i uzela loptu (3x) - niti jedna upotrebljiva lopta u for, ili prejako pa je došlo do golmana, ili je bila savršeno točna za protivničku obranu - svaki puta kad mi protivnički igrač uzme loptu, moj padne i kotrlja se po podu - sudac ne pušta prednost iako sam uzeo loptu i krenuo sam na golmana (5x), a inače u igri je to najnormalnije da pušta inače stalno - Pique brži od Ronalda - umjesto normalnog udarca na gol, igrač sam "sjedne" na loptu i doda je golmanu (10+ x) Sve u svemu, večina ovih idiotluka se nastavlja još od PES-a 2009, tako da ovo izgleda nije ništa novo. Baš me zanima taj novi engine što najavljuju za 2014. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
@Brko 1. Meni se to ne događa, možda je ali ne pamtim takve sitnice. 2. To mora da je do tvoje igre, meni uredno prolaze lopte u for, normalno ako je dobro dodana. 3. To mi se događa isto, a zna se i ako su u duelu pa se lopta odbije moj ju gleda, "Gle evo lopta", dok protivnički ode po nju. 4. Da sudac neki put zna zeznuti ali nije to tako često. Najgori je problem što ne sviraju faule ili za sitne prekšaje daju žuti. 5. Ne znam za situaciju Ronaldo-Pique, ali igram sa Rooneyem i RVP i ako im dodam u for do sad ih obrambeni nisu dostizali, tj. stigli za 2-3 koraka. U većini slučajeva odem do gola. 6. Ovo je opet do tebe, to se meni nije nikad događalo, tj. ne događa mi se jer znam pucat. To ti je zato jer stisneš ili 2,3X tipku shoot ili neku drugu tipku dok pucaš, isprobaj na treningu. Edit: superstar težina |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Sve u svemu, ne popravljaju gluposti, popravljaju... šta popravljaju uopće... Da nebi rekli da sam FIFA fan, FIFA-u niti igram niti volim, ali ovaj PES mi je sve veća i veća dubioza kolektiv... al ajde, kad se ekipa skupi uz pive, 2 na 2, za to je dobar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
Velim ti nešto krivo radiš, moguće pustiš brzinu u trenutku šuta ili ako stisneš brzinu u trenutku šuta, tada ju pukne slabo. Isprobaj na treningu sve kombinacije, pa ćeš vidjet u kojem trenutku ti se to događa. Ja nemam s tim problema. Nešto o superstar težini:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() No, opet i dalje mislim da neke stvari u igri su idiotske, bez obzira na moje neznanje ili vaše ogromno iskustvo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
vas? ![]() ![]() Ma da ima glupih stvari u igri, a to pogotovo vrijedi za davalje lopte "u for". ![]() ![]() ![]() Jučer sam igrao svoju prvu tekmu online i naravno izduvao 3:2...totalna glupost. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ma ima sigurno varanja. evo sad 3-1 izgubio, i nebi bilo tolko strašno da sva 3 gola nisu bila pacerska. ili se lopta odbije od mojeg igrača u gol nakon konstantnog pritiska, ili moj obrambeni koji čuva napadača se jednostavno makne od tipa u trenutku kad lopta ide prema njemu. dosad sam dobio 2-3 gola di sam stvarno zeznul stvar u obrani, al ovo je druga slika. da ne govorim kak u napadu kad dodam tipu svojem u 16-erac ovaj najednom zaboravi kak se štopa lopta. sve bi to još bilo probavljivo da moja momčad nije za stepenicu jača od protivničke... uglavnom, nije sad da se to događa kroz svaku utakmicu, al i jedan takav biser je dovoljan da izgubim volju za igranjem. mislim, di je tu onda zabava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
meni je igra dobra uz par povećih mana: 1. Grafika? ocekiva san jos malo bolju sad, al nije 2. Faulovi sa X: Igraci previse fauliraju kod samog drzanja X-a cak i u 16 ercu a suci vole bome davat žute kartone na to (prijatelj samo sa x je dobia 7 žutih(2 crvena) a nije ukliza nijednom) 3.Offside sa for- jbt real-barca meni mesi 5 puta u ofsajdu njemu ce 7 cak je jedan bio gol pa nakon slavlja objavili da je offside igrac bude u liniji obrane i cim taknes trokut on ode isprid i offside... i male manice, igraci nekad nece da trce na balun, zbune se, a nekad ih nemos prikinit da ne trce na balun, al to je ko i na starim pesovima, nekad kad ti imas baliun i upres x za dodavanje on uklize i srusi protivnickog igraca?? malo neobicne postave nekim klubovima! i nema luke mordica u reala!!(doduste to je odma ispravljano ![]() i ja mislin da je to to. a sad cu skinit i demo od fife da vidim sta tu ljudi toliko hvale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Nije los novi PES, ali ima stvarno nekih stvari preko kojih ne mozes proc: 1. Slobodnjak u krugu od 25m od gola ce zavrsiti 99% kao gol, i 1% kao precka. 2. Ako suparnici gurnu svome igrace u for, nemoguce ga je stici. 3. Kad stisnes trokut za for, igrac kojem ide lopta bas mora dobiti loptu kao for, nekad glumi retardiranog i odbije se lopta od njega. 4.Kad suparnici rade veliki pressing igraci ne znaju di su, namjerno dodavaju krivom igracu, lopte se odbijaju od njih, ugl. tezina postane top player + + + |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pod naletima kopita zla
|
1. Da to je malo problematično. A ja uzmem visokog obrambenog i nadam se najboljem. ![]() 2. Nisam baš zamijetio. Ako ništa faluiram ga ali ciljam da bude faul za žuti. ![]() 3. Koristi manualni for. Ovo kaj komp odigra nema veze s vezom. 4. Da, i meni je to super. ![]() ![]() @doky..mogli bi danas jednu nabaciti? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Pod naletima kopita zla
|
Nemrem naći gdje se addaju frendovi u pesu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Antimićanin
|
U select sides, koliko sam skužio, strane se miču sa L1 i R1 po novome, a ne više lijevo ili desno sa vrganjem ili strelicama... ako igraš sa Joypadom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
U Friendly Match Lobby uđeš, nemreš to fulat, e sad to za frenda se mislim tamo može kad uđeš u room. Baš jučer igrao sa susjedom, ja napravio room on došao i loptali se fino, jedino što sam zaboravio eksperimentirat to kak ide s frend listama, 2 vs.2 i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
Da tamo u friendly match se napravi soba, mogu se riktat postavke za tekmu. Frend se dodaje unutra u sobi ili nakon tekme kad se ode na rezultat pa je mislim opcija add as a friend, tak nešto je bilo u 11 više se ne sjećam. Od mene ništa što se tiče loptanja do daljnjeg, iznevjerilo me napajanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Posto sam krenio igrati PES 2013 nakon 5 godina stanke,zadnji koji sam igrao sestica. Totalno mi je sve novo pa mi je cudno i igraci mi se gube,ako se netko sjeca sestice,tamo su mi igraci pratili u stopu protivnicke igrace,a ovdje vidim moras sam kretati,jel se moze povratiti to iz sestice. I trazim neki gamepad za PES 2013,hoce li ovo biti dovoljno ( s onim modom da simulira X360 gamepad ) ? http://www.it.ronis.hr/product.asp?p...code=KOMJOY284 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|