|
![]() |
#602 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 18.09.2012. u 11:47. |
![]() |
![]() |
#603 |
Guest
|
Inače Malaga i Schalke danas su X evi ko zgrada! |
![]() |
#604 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
#605 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja gledam sve, ali apsolutno sve na jednom siteu gdje platis 8$ mjesecno i gledas manje vise sve moguce tekme online, spojis na tv i mirna bosna ![]() Da ne reklamiram info na PM ![]() Ja koristim to već ohohoho dugo, i nije moj sajt tako da ja nemam koristi od tih novaca ako neko misli :P
#608 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Naravno,po mogućnosti najviše volim naić na ruski ili drugi istočni stream...nije gužva,ton me ionako ne zanima ![]() Samo,reklame za maxtve kazuju gledajte ligu prvaka,ekipa ode i potpiše ugovor,a kad ono kijevljani na telki...
#612 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#613 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Hvala! |
|
![]() |
![]() |
#614 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#616 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nisam navijac reala, pa ako mi moze netko objasnit sta u toj ekipi rade igraci arbeola, khedira i marcelo? prvu dvojicu nisam nikad vidio da su odigrali nesto, a marcelo je valjda realov ibanez, pola golovaprotiv njih je on krivac. mozda bi im bilo pametnije da igraju alonso-modric, a ispred njih ozil. al ni kristina, ni ozil nisu bas obrambeno raspolozeni, a di maria ostane izgubljen izmedju obrane i napada. benzema mi se isto bas ne svidja, tesko daje golove, izvlaci se previse na bok i ima nerezonske suteve. nek prodaju njega i dodaju pare za zna se kojeg napadaca. bas me zanima koliko sam objektivan u procjeni reala, ako ima neki madridista da nabaci kritiku |
![]() |
![]() |
#617 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Btw, tko god ima Max TV to go, mozete gledati prijenos bez beda na multipadu/smartphone-u jer ArenaSport je u standardnom paketu! Bas se maloprije sjetio da sam dobio mjesec dana Max TV to go besplatno na koristenje kupnjom novog mobitela pa reko idem probat. Ipak nece biti dosadna nocna smjena i patnja trazenjem streama sa normalnim jezikom u pozadini. ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ovaj prijenos ne ide iz Zg nego od negdje drugdje (tako je netko tu napisao), jelda? |
![]() |
![]() |
#621 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#623 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Čekaj, kladiti se protiv bilo kojeg drugog kluba je ok, ali protiv dinama nije ?? ![]()
![]() |
#624 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
neka ga metnu svima i odmah ponište planove nekih zlobnih o ponovnom lovu na neslavne rekorde. sretno. |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#626 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#628 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel vama steka prijenos s http://sportska-tv.eur.hr/ ??? Svako malo stane na nekih 2 sec.(Iskon)??? Morati cu brzo nac neki drugi prijenos.
#630 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Glatki stream, eng http://www.usagoals.com/live/197265-...ivo/tv/gratis/ Atmosfera na stadionu je katastrofa.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.09.2012. u 21:10. |
![]() |
![]() |
|
|