Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.09.2012., 21:06   #1261
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja bi u tvom slučaju okrivio ATI. šalu na stranu, čudno, nama svima skoro je radilo najnormalnije.
Zar sam ja jedina pegula
probat cu naci neke patcheve, mozda pomogne

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2012., 23:34   #1262
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ja igram komplet triologiju Stalkera na Wins 7 64bit-a i neki su modovi zbilja za poluditi iritantni glede štekanja i rušenja ali neki rade super naravno igre su kupljene preko steam-a dakle origigi.Eto glede CoP-a i Sigerous moda dobro mi se drži jedino verzija 2.1 i naravno ova prepravljena verzija 2.2 i koja je dobro izbalansirana, evo poslat ću je onima koji su zainteresirani nije problem.
Isto tako ostale modove(Smrter o41,Reloaded,Feru,Pripyatan i dr.) glede Stalkera sam igrao i nisam imao većih poteškoća s tim da obićno i sam promjenim neke postavke pa su i to možda razlozi rušenja jbg. ajd znaj ( toleriram 1-2 rušenja u 4h igre sve ostalo nemam živaca i brišem) kad se igra obićno je to 3-5h u komadu eventualni prekid za klopu ili ako žena gađa "tavom" kad zove a od mene ni glasa ni.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2012., 06:55   #1263
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ja igram komplet triologiju Stalkera na Wins 7 64bit-a i neki su modovi zbilja za poluditi iritantni glede štekanja i rušenja ali neki rade super naravno igre su kupljene preko steam-a dakle origigi.Eto glede CoP-a i Sigerous moda dobro mi se drži jedino verzija 2.1 i naravno ova prepravljena verzija 2.2 i koja je dobro izbalansirana, evo poslat ću je onima koji su zainteresirani nije problem.
Isto tako ostale modove(Smrter o41,Reloaded,Feru,Pripyatan i dr.) glede Stalkera sam igrao i nisam imao većih poteškoća s tim da obićno i sam promjenim neke postavke pa su i to možda razlozi rušenja jbg. ajd znaj ( toleriram 1-2 rušenja u 4h igre sve ostalo nemam živaca i brišem) kad se igra obićno je to 3-5h u komadu
Izgleda da se to događa samo sa modovima koji drastično mjenjaju gameplay, dodaju misije, likove i slično. Možda je i SDK-a, možda nije ipak tako mod-friendly ili ovi mod-makeri ne znaju debuggirati i ispeglati svoj proizvod kako se spada. Ovi texture i graphical modovi rade najnormalnije jer su izmjenjene samo teksture, pa ni nema većih problema. Sigerous nebu nikad postal pravi normalni mod ako nastave tako. neću na njih više ni obraćat pažnju

Citiraj:
ili ako žena gađa "tavom" kad zove a od mene ni glasa ni.
to je pravi stalkerski život, hahahaha
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2012., 13:31   #1264
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova

to je pravi stalkerski život, hahahaha
postaje pravi Stalker, igra Zonu kod kuće a snork ga ganja
he, he sve smo mi to vec isprobali
Imam ja opet problema sa SGM 1.7. Pathirao sam ga i u Zatonu nisam imao problema (osim trzanja ali sam vec naviknuo) ali kod prijelaza u Yanov se smrzne i ne mogu dalje. Sve sam isprobao ali ne ide a nemam sejvano od prethodnih puta kada sam igrao. Istina bilo je to na XP-u pa ne znam bi li radilo na W7 x64
Pas m***r ipak cu morati stavljati ponovo XP, nis bez njega a to znaci j***u sa poznatim problemom dualboot

Staro 17.09.2012., 13:44   #1265
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Pas m***r ipak cu morati stavljati ponovo XP, nis bez njega a to znaci j***u sa poznatim problemom dualboot
ako imaš W7 x64 Pro ili Utlimate, onda digni XP u Virtualki. Sve ti radi kao i da staviš XP u dual-boot. Pa isprobavaj tamo.
Staro 17.09.2012., 13:48   #1266
ECHO
Banned
Moj komp

Nemoj si komplicirati život sutra ti šaljem verziju 2.2 mod-a pa ćeš igrati normalno, sve je sprženo samo sutra odem na poštu zapakiram i šaljem
da sam dobio adresu do 12h poslao bi danas jbg. znam ja što je ovisnost o bolesti zvanoj Psyhosis Stalkerius
Staro 20.09.2012., 21:01   #1267
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Stvarno sam pegula u zadnje vrijeme
ovo je mozda malo OT ali se tice SGM 2.2. Poslao mi je kolega ECHO dvd sa modom i danas ga dobijem. Ah konacno nesto novo
Otvorim i imam sto vidjeti

Iako je bio u vrecici sa zastitom nije prezivio tretmane nase poste
Dobit cu drugi zahvaljujuci kolegi ali platis im i sve to a oni

Staro 21.09.2012., 07:00   #1268
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Pa jebemu, CD/DVD se šalje u PLASTIČNOJ KUTIJI

obljepi se selotejpom i onda se stavi u takvu kutijicu. Tako sam slao DVD-ove raznih svadbi i utakmica Dinama i repke rodbini u Njemačku i uvijek im je došlo cijelo. Staviti DVD samo u kuvertu je isto što i poslati slona u staklenik i nadati se da nebu niš razbil...
Staro 21.09.2012., 10:20   #1269
ECHO
Banned
Moj komp

jbg. jućer sam tražio kutijicu 1h, sve sam to pobaco a kad medije kupujem onda u box-u od 25kom, i to mi traje cca 2god. i nesjećam se kad sam ih kupio i kad sam nekome slao neki medij a to mi je bilo pri ruci i nisam se ipak nadao takvom šlamperaju, a li šaljem danas drugi DVD u kutijici koju sam uspjeo negdje iskopati jbg. i navest ću da je "lomljivo" valjda će biti više sreće.
Evo poslao, probao naglasiti da zaljepi "oznaku lomljivo" ali to nemože na pismo kao pošiljku jedino na paket, a ako šaljem pismo kao paket cijena je 35kn(lopovi) ili HP-om onda još skuplje jbg.

Jedino mi je žao što će kolega opet morati ćekati i baš se potrefio vikend jbg.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 21.09.2012. u 11:22.
Staro 10.10.2012., 15:13   #1270
ECHO
Banned
Moj komp

Evo stigao novi DVD sa SGM-om 2.2 upravo sam stigao u Močvaru i za sada je sve uredu neruši se i dobro radi pa kad odigram barem do pola ukoliko nebude nikakvih problema pošaljem kolegama s kojima sam dogovorio deel
Staro 27.10.2012., 18:49   #1271
ECHO
Banned
Moj komp

http://upload.slike.com/?v=aQwEd.jpg

Viđajte ovo je nešto novo
Staro 28.10.2012., 19:03   #1272
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
http://upload.slike.com/?v=aQwEd.jpg

Viđajte ovo je nešto novo

jedva čekam
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2012., 20:20   #1273
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Jel to hrvatski ili srpski?
Staro 29.10.2012., 10:23   #1274
ECHO
Banned
Moj komp

Kompletan Sigerous mod 2.2 je prepravljen na hrvatski jezik, poneko ime stavljeno u vlastitoj režiji(po prijateljima iz rata), glazba koja svira u bazama je poštelovana i po mojim osobnim željama svira Đibo i Thompson i sve odrađeno u ZG-u i skroz se dorađuje pa imam već 2 verzije tog moda(trenutno igram 2 verziju), a u pripremi je i original ruska verzija igre prevedana na Hrvatski jezik.
U modu ima jako puno grešaka i velika je neoptimiziranost oružja u igri i to se pokazalo kao razlog čestog rušenja te je to ispravljeno u MOD-u koji igram i sad sam 1. puta odigrao tako studiozno igru te riješio misije koje prije nisam ni vidio jer sam većinom odrađivao glavne te pokoju sporednu ali ima ih jako puno i teško je i odraditi sveJućer sam instalirao taj 2 mod, a prvi sam odigrao u cijelosti te je samo jedna misija ostala neodrađena što je veliki pomak od prije kad je obićno završavalo sa 4-5kom

Da postoji neki upload servis gdje bi mogao postaviti mod(5GB) da svi skinu bilo bi jako lijepo ali....... izgleda to nije moguće ako tko zna neka javi
Staro 29.10.2012., 11:30   #1275
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
idešššš
svaka čast.eto kad dođeš u zg tu me kontaktiraj pa ti pijemo skupa ja plaćam.
probaj neki ftp server
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2012., 19:05   #1276
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Kompletan Sigerous mod 2.2 je prepravljen na hrvatski jezik, poneko ime stavljeno u vlastitoj režiji(po prijateljima iz rata), glazba koja svira u bazama je poštelovana i po mojim osobnim željama svira Đibo i Thompson i sve odrađeno u ZG-u i skroz se dorađuje pa imam već 2 verzije tog moda(trenutno igram 2 verziju), a u pripremi je i original ruska verzija igre prevedana na Hrvatski jezik.
U modu ima jako puno grešaka i velika je neoptimiziranost oružja u igri i to se pokazalo kao razlog čestog rušenja te je to ispravljeno u MOD-u koji igram i sad sam 1. puta odigrao tako studiozno igru te riješio misije koje prije nisam ni vidio jer sam većinom odrađivao glavne te pokoju sporednu ali ima ih jako puno i teško je i odraditi sveJućer sam instalirao taj 2 mod, a prvi sam odigrao u cijelosti te je samo jedna misija ostala neodrađena što je veliki pomak od prije kad je obićno završavalo sa 4-5kom

Da postoji neki upload servis gdje bi mogao postaviti mod(5GB) da svi skinu bilo bi jako lijepo ali....... izgleda to nije moguće ako tko zna neka javi
reći ću samo jedno:

svaka čast i slava
Staro 29.10.2012., 21:43   #1277
D.O.M.I.
Premium
Moj komp

D.O.M.I.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Možda da probaš na torrent stavit ? Lako dostupno svima
D.O.M.I. je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2012., 21:55   #1278
ECHO
Banned
Moj komp

Kad bi znao kako nebi bilo problema pošto nisam na nikakvim private torentima(ako netko zna neka napiše na PM opciju) i to baš nije domena mog znanja nažalost
Staro 30.10.2012., 21:42   #1279
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Uploadaj negdje na dropbox ili slično. Ili pošalji nekome DVD ko ima kakav seedbox pa da on uploada... ajde Stalkeri, javite se za dobrobit populacije ovdašnje
Staro 31.10.2012., 11:49   #1280
ECHO
Banned
Moj komp

Na Dropbox-u imam 1.7GB free pa jedino mogu probati gamedatu razdvojiti na 2 dijela i rarovati pa na 2 puta ako to može tako jbg. neznam, pa kad se poskida nakon 2-3 dana to obrisati pa onda 2 dio gamedate opet 2-3 dana ako bi to išlo uopće tako ajde znalci javite se "HELP"
Staro 31.10.2012., 12:13   #1281
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
evo ti : http://depositfiles.com/ 10 gb max, mozes linkove po 1 gb
Staro 31.10.2012., 12:44   #1282
ECHO
Banned
Moj komp

Evo stavio sam u rar datoteku i uploadam upravo rar je težak 1.6GB a kad se raspakira trebala bi biti oko 3.5GB kad to završi(malo će potrajati ali..... najbolje rješenje da nemoram slati DVD-ove poštom) stavim link pa skidajte

Neznam zašto je stalo na 21% i stoji, nevrti više upload valjda će krenuti

Evo idem isponova nešto je zablokiralo, ali sad sam gamedata folder prepolovio na 2 dijela(rar datoteka) i naveo to kao Folder 1 i Folder 2, dakle kad se skine trreba napraviti "Gamedata" folder ali prije toga ih spojiti u jednu datoteku i onda premjestiti u "gamedatu" koju onda samo instalirati u igru ito bi trebalo šljakati kako treba.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 31.10.2012. u 15:06.
Staro 31.10.2012., 13:38   #1283
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

koji car!!!!!!!!!!
Staro 01.11.2012., 00:32   #1284
ECHO
Banned
Moj komp

Evo prvi link(Folder 1), a pošto se dugo ćeka na upload u toku dana će biti i drugi link(Folder 2) evo ga i drugi je uploadan pa skidajte i vužgi bratec

http://depositfiles.com/files/7fhqytweo

http://depositfiles.com/files/mp8eu412w

Edit:

Jer netko probao skinuti fajl, drugi je na 30% i uploada se ćim završi(gotov) linkam, te se nadam da to radi

Znaći samo spojiti te dvije rar datoteke u jedan folder i preimenovati ga u Gamedatu i ubaciti u igru tko sve riješi i isproba neka javi valja li to i radi li tako da znam za ubuduće

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 01.11.2012. u 14:27.
Staro 01.11.2012., 11:44   #1285
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

skidam
sad sam na 25%
Staro 01.11.2012., 19:47   #1286
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

jel tko isprobo tj skino dal radi ta verzija nakon down. ?
edit:
evo i ja skidam. daj mi reci jel trebal clean istal copa ili mogu samo deletat stari mod.

Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 02.11.2012. u 11:39.
Staro 02.11.2012., 13:07   #1287
ECHO
Banned
Moj komp

Samo deinstaliraš staru gamedatu i _appdatu_ jer igra sebi sama napravi novu kad poćneš, i tako je najsigurnije da nešto neostane slućajno pa bude problema(mogućih rušenja i smrzavanja).
U folderu gamedata ima LTX file-fsgame i tu mora biti riješena postavka-
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

Glede gamedate evo i nekih slika i savjeta kod namještanja postavki:

http://upload.slike.com/?v=c7UMO.jpg
http://upload.slike.com/?v=gT9ZC.jpg
http://upload.slike.com/?v=KnrWN.jpg
http://upload.slike.com/?v=Y5WE.jpg
http://upload.slike.com/?v=sL62.jpg

Sa tim postavkama sve radi bez problema i igra mi se samo jednom srušila(ako bude i pokoje rušenje to sa sigurnošću mogu pripisati "oružju u igri koje je jako neoptimizirano i loše prevedeno rus/eng") kolega koji je sve ovo ispravljao se jako puno namućio i uložio puno truda da ustanovi sve greške kojih još ima ali u puno manjoj mjeri.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 02.11.2012. u 13:29.
Staro 02.11.2012., 13:13   #1288
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

jel se to meni čini ili u igri ima opcija da možeš nosit 400kg?
gledam tvoju sliku. imaš hrpu municije i hrpu loota.
to mi nije čru.
Staro 02.11.2012., 13:25   #1289
ECHO
Banned
Moj komp

Da, nije to ništa čudno kad onaj artefakt što izgleda "ko zrno kave-smeđi" povećava nosivost za 50kg a ako si gledao na slici ima ih 3 kom
ima dosta iznenađenja u modu pa me samo zanima radi li to tako skinuto pa kad isprobaš javi

Jer onda kad dobijem 2-3 potvrde i od drugih Stalkeraša pobrinut ću se za još malo iznenađenja glede Sigerous 2.2 moda
Staro 02.11.2012., 14:02   #1290
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

nije mi jasno kak pokrečem taj mod jer ne vidim nikakvu ikonu koja bi pokrenula instalaciju

dal samo gemdata folder prekopiram u igru il kaj
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno