|
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hebeš takvo Rješenje. U njemu mora pisati rok za ispravak inače ono ostaje mrtvo slovo na papiru.
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Yep, Srale potpuno si u pravu. Očito da je slogan primjenan: Tele2 ima i noFce i oFce, tj. ovce im daju novce tak da imaju oboje ccccccc........ Prevara je, samo se uvijek mogu izvući da nitko nije čitao ona mala slova pisana fontom 0.0000000002 Samo ak ih Hakom odere, onda budu digli cijene svega |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
|
Tele2 odustao od promjena tarife http://www.index.hr/vijesti/clanak/t...om/629047.aspx
![]() |
#666 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadam se barem da ce ostat ogranicenja prema tomatu,i to samo sto minuta da stave za sve geliptere zeljne zloporaba zbog kojih se i dignula cijela hajka tek sad,a ne da je hakom odmah u pocetku reagirao pravednije.I da u tele2 ce se okanit inovacija i bezobrazno kopirat na tudji racun pa da i savrsena tarifa se malo iskoristi na njihovu štetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
Nije on zahebo situaciju nego oni koji su smanjili tarifu. Jedino ako se tele preračunalo kad su radili Revoluciju pa puše lovu zbog toga.
![]() |
#671 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
jel neko zna postavke za outgonig mail server... naime neće da šljaka... maknuo da login ne treba, stavio mail.tele2.hr, security : none, port 25 ali probao i sa 587 ali njet, neće ni da čuje... neko sa idejom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Prije par mjeseci sam pitao u vezi izracuna za prijevremeni raskid ugovora. Netko je napisao da popust mob. podijelim s brojem mjeseci ugovora pa pomnozim s preostalim brojem mjeseci, ali izgleda da nije tako. Dobio sam dvije opcije, 2200 za mjesecne penale ili 1300 za popust. :S Ali OK, i u tom slucaju me za iducih 11 mjeseci ispadnu jeftiniji Tomato i Simpa sa onim brutalnim tarifama. ![]()
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Buni se, traži objašnjenje i nek' ti (po)kažu njihov "račun" i objasne matematiku (ako si uvjeren da si ti dobro izračunao). Kad su me nazvali da mi kažu koliko bi me taj sport izašao, a kad sam ih ja pitao, lijepo su mi rekli, popust je bio toliki i toliki, bio si toliko kod nas a preostalo ti je toliko i toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
|
Evo jednog izračuna http://i49.tinypic.com/2zfs8p1.jpg
![]() |
#675 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#676 |
Premium
|
Zašto u tvojoj opciji A nema uračunato proteklo razdoblje pretplate? Kod mene (zapravo, nije moje nego frendice) je navedeno i uzeto u obzir pri izračunu.
![]() |
#677 | ||
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#678 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Formula ti je broj mjeseci do isteka ugovora X popust (razlika u cijeni po kojo si dobio mobitel i njegove pune cijene) : sa brojem mjeseci potpisanog ugovora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nisam citao cijelu temu da vidim jel imao tko slicnih problema, pa cu napisati sta me pati. Mob stoji normlano zakljucan i samo mi dode poruka da me broj xy zvao u yx vrijeme. Ima signala sve ok, al ne mogu primiti poziv, mob ne zvoni ni nista, a tom tko zove kaze da sam nedostupan ili tako nesto. To mi se prije desavalo sa starim HTCom i sad mi se ponovo desava na samsungu. Malo prije mi je dosla takva poruka, sad me kolega zvao i radi bez problema. Nekad se zna desiti da nestane snignala na nekih 20-30sec i onda ponovo dode. To mi se desava bilo da sam u Pozegi ili Osijeku. Jel imao tko slicnih problema ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#682 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#685 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I gdje piše da je to ponuda za djecu i mobiteli za djecu? Citiraj:
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#687 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ciljaju na nove korisnike za 0 kn, a večina ljudi/roditelja ima mobitel, tako da je ovo super prilika za uzet mobitel klincu. Drugi par rukava je dal je najpametnija.
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Upravo tako: cilj novi korisnik. Sad hoće li taj korisnik svom djetetu dati taj mobitel ili će mu dati neki koji manje zrači i u njega stavit karticu iz te ponude .... to je na roditeljima. U krajnjoj liniji (iako ne raspravljamo ovdje o odgoju) do roditelja i odgoja je hoće li dijete koristi taj mobitel i visit na njemu ili će mu služit da se može javit jednom ako kasni kući i držat ga u torbi inače? Realno tako maloj djeci mobitel može samo služit u slučaju nužde u stilu da kasne pa da mogu javit ili nešto slično, ne u smislu u kojem mi koristimo smartphonove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ovo su podaci za iPhone 3 i 4: Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#690 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Opet svi usporeduju s iPhonom ko da je to definicija za smart phone. Samsung Galaxy S2: po US normi: 0.16 W/kg (head) 0.96 W/kg (body) A tu imate preporuku roditeljima, ako to slucajno neznaju sami: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...pocetnica/p14/ Sto se mene osobno tice do 12 godine nema sanse da bi dao mobitel da ga djeca koriste.
![]() |
|
|