|
![]() |
#2191 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dakle, prvo je iP4 narasao na iP4S, a sad smo dobili iP4S +/Advanced (jer Advanced zvuči više fensi) ![]()
#2192 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Bas, steta sto nisu promjenili home screen u meterolosku stanicu sa realinim prikazima vremena, temperaturom, vlagom, tlakom i horoskopom. Smece. Edit:nvm Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 13.09.2012. u 15:03. |
![]() |
![]() |
#2193 |
Premium
|
#2196 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2198 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Sad su ko vw ![]() Neugodno mi imat iphone, kad ce vise doci nove motorole ili lumie u hrv ![]()
#2199 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskreno se nadam da ce se WP8 pokazati punim pogotkom, dojadio mi je Android brate. ![]() O iPhoneu, naravno, i ne pomisljam a drugog izbora nema. Ovo bi Nokiji konacno mogao biti vjetar u ledja, da se malo povrati i da krene sa inovacijama. Naravno, da to ne budu WP8 inovacije nego nesto potpuno novo, njihovo. Nesto kao nova generecija Meego-a sa SwipeUI-em napr. ![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da, iPhone se kupuje samo radi sminke i ku***nja, Androida kupuju pošteni ljudi, hakeri i geekovi, a WP8 inzenjeri Microsofta. Aj ohladite vise. Predlazem da preskocimo spike ko ce sta kupovat, koliko je Android bolji od iOSa, kako WP8 razvaljuje i Samsung pwna Apple. Nek se Androidaši i WP8ovci pokupe u svoje teme. Sad se svi okupljaju i prave se vazni baje kako iPhone 5 nema ovo, nema ono... Shvatite da vas nitko ne sili da ga kupite niti ima ikakav utjecaj na vaš život ako vas ne zanima. Ako nema boljeg od S3, kupite njega, di je problem? I opet ćete pokupovat iPhoneove... Svaki put kad izađe novi iPhone gro ljudi krene pljuvat kako nije jak, velik, dug i moćan ko njihov Android... No one cares. All hail Nokia & co. blah blah. Apple sucks buu buuu. |
![]() |
![]() |
#2204 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Tek jucer najavljen iPhone 5, the biggest thing to happen to iPhone since iPhone, a fanovi vec tjeraju ostale iz teme o dojmovima. Uuu ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
S3 je jednostavno bolji proizvod od Iphona 5, i onih 1000kn razlike, pa toliko sigurno više i vrijedi Apple ima savrseni marketing to se mora proznat, jer ovo kako i na koji način oni predstavljaju svoje "novitete" i kako ih prodaju je dosad neviđeno majstorstvo |
|
![]() |
![]() |
#2206 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Moram priznati da sam do sada vidio više potrganih iP4 i iP4S nego čitavih. Sva te elegancija u smislu tvrdih fancy materijala na kućištu ima i svoju cijenu; nedostatak elastičnosti prilikom pada i pritiska. I zato se lome ko blesavi. S druge strane, iPadov aluminij je nešto fleksibilniji pa staklo ne puca, ali se zato piga i redovito izbacuje gumice... Zanima me baš kako će se ponašati iP5. Vjerojatno nešto između, što je možda i dobro. Inače, stvarno izgleda kao da se Apple ideologija iz 2 Jobsove ere polako razvodnjava. Što Ive kaže na to!? Naročito na iPod Nano!? Mislim WTF? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 13.09.2012. u 23:49. |
![]() |
![]() |
#2207 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Svaka čast za deal, frajer vjerojatno ima djelova pa će izmjenit polomljeno i zaradit koju stotinu kuna (neće bit "Pawn Shop" zarada ali jbg). |
|
![]() |
![]() |
#2208 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo zanimljiv članak: http://www.bbc.com/news/technology-19557497 Iako nisam nikad previše volio iphone, moram priznat da ima svojih aduta (pogotovo softverskih) i sigurno ne bih želio da Apple "propadne" (ako je to uopće moguće), jer su barem dobra konkurencija i tjeraju druge proizvođače da budu još bolji. |
![]() |
![]() |
#2209 |
Premium
|
Nažalost, meni je Apple počeo više ličiti na 'patent trola' nego inovacijsku firmu. A tako ne možeš dugo preživljavati. Kao što reče netko da će nakon predstavljanja iP5 u Koreji otvarati šampanjac sve u 16.
#2210 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
OS je zatvoren, diktatorski, nadzire, i nekontrolirano šalje informacije. Po brzini ga sustiže Android, a rastura WP7. Najveći mit od svih je da je iOS stabilan. To je totalna laž. Ruši se isto ili češće od Androida (GB u mojem slučaju). Jedina razlika je što Android rokne FC kad se sruši i napiše "Error", a iOS ništa. Samo se izgasi aplikacija/dio OSa i gotovo. Očekuje se da bez pitanja ponovo pokrenemo. Hardver je s druge strane vrh. Još uvijek najbolji display, touch, camera (ako ne računamo 41MP Pure View) i zvuk. Tak da bih rekao da je obrnuto. Najbolji hardver (ne mislim na performanse) i osrednji do loš softver. To je iPhone. I ja nekako mislim da je ovo prekretnica za Apple. Opet će se pogubiti kao kad su potjerali Jobsa. Ni sva silna lova im neće pomoći ako ne bude drskosti i želje za inovacijom. Sve što sam vidio na ovoj zadnjoj prezentaciji ide prema tome. To bi bila velika šteta jer su posljednjih 5-6 godina silovito gurnuli tehnologiju. Što dobrim inženjeringom, a što marketingom. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 14.09.2012. u 09:14. |
|
![]() |
![]() |
#2211 | ||
Premium
|
Da, mozda tebi. Nekome je Win bolji od OSX, Xbox od PS3. Moras stvarno biti mazohista da svoj ukus nameces kao cinjenice. Citiraj:
Citiraj:
Sve u svemu ovo postaje takav kurslus i ljecenje kompleksa pogotovo sa pricama koje dolaze da je Apple ostao bez ideja i to od istih onih ljudi koju su tvrdili da Apple nikada nije imao ideja. Kako ostati bez necega sto nisi nikad imao? Mind=Blown. |
||
![]() |
![]() |
#2212 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Prije bih rekao da nekako tvoji postovi smrde na komplekse, kad se u obzir uzme "ton" i vibra. Što se (ne)stabilnosti tiče, mogu fino usporediti više uređaja s kojima redovito doalzim u kontakt. HTC HD2 na WP7/GB, iPhone 3GS bez JB, iPad 1 Jb. I iPhone bez i iPad sa JB pucaju u jednakoj mjeri kao i Android. Naročito Safari. |
|
![]() |
![]() |
#2213 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw I dalje stojim pri tome da ovo sto si napisao o iOSu se moze samo odnosit na JB telefone. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2214 |
"Samo vodu ne!"
|
Ja nisam primjetio razliku u stabilnosti između ova dva uređaja koje koristim. Oba se ponašaju slično. Kad ih se intenzivno koristi, recimo mix surfanja i Youtube aplikacije; pucaju. Imam dojam da je to zbog memory managementa, pošto iPad1 i 3GS imaju 256 RAM-a, ali to nije neko opravdanje. Stvar je u tome da je to dio marketinga Apple-a; ako ne vidiš "error" popup, error se nije dogodio. I na tom temelju je sazidan veliki zid "stabilnosti" iOSa. Neću reći da je iOS nestabilan, nego da nije stabilniji od konkurencije, bez obzira na hrpu ograničenja. O sigurnosti bi se dalo. Otkad sam se registrirao na Itunes i ostale Apple điđe, počeo sam dobivati tone spama koji imaju posredne ili neposredne veze sa Appleom. Tak da je korisnik možda siguran od 3rd party ekipe, ali od Apple-a samog nije. |
![]() |
![]() |
#2215 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jedna rijec za i5 kupujem ![]()
#2216 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2217 |
Premium
|
Ne znas... ![]() Nego evo jedan text iz druge perspektive: Apple is the New Porsche 911 Ali uvijek postoji i Hyundai koji se isto prodaje i ne vidim da su vlasnici istog ljuti na Porsche ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|