|
![]() |
#61 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajd, bar smo počeli pobjedom ako ništa drugo...nije ni to loše ![]()
#63 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne daju se bugari tek.tak...izjednačili na 2:2 ![]()
#67 |
Guest
|
Belgija je igrala 2:0 protiv Walesa koji je imao prek 65 minuta tekme igrača manje. Belgija je ta kojoj treba sreća da nas pobijedi. |
![]() |
#68 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#70 |
Guest
|
Belgija - Hrvatska (sa Štimcem) = pobjeda Belgije sa 2 gola razlike |
![]() |
#72 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
hehe ali mi imamo izbornika s iskustvom pomoćnog osoblja donjeg miholjca......imamo igrače, al nama repka ovisi o potezu, a ne da imamo neki prepoznatljivi sustav i igru kojom igramo......belgiju nisam vidio kako igra, ali ako im je izbornik za išta dobit će nas zato što je naš za ništa ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Optimizma ljudi, optimizma. Znam da nemamo svjetskog izbornika, ali nemaju ni oni. Svaka njima čast na igračima, ali nogomet je timska igra i takva će i ostati. Mali milijun ekipa sa masom zvjezdica je otpadao u prvim kolima SP/EP/LP/EL-a. Mislim da smo iskusniji, da smo nabrijaniji i da uz malo sreće i malo grešaka u obrani možemo napraviti nešto. Naravno da bilo kakav ishod neće biti katastrofa, po meni se katastrofa može dogoditi samo ako odigramo jako loše. Volio bi da napokon izbornik kao i svaki drugi 'normalni' izbornik nađe neku formaciju i da je uigra. Ovo mijenjanje nema smisla. Ajmo naši pa da vidimo te famozne navikane Belgijce ![]()
#74 |
Guest
|
Kakav optimizam, jedino pod utjecajem neke kemije može čovjek gledat ovog balvana od izbornika i bit optimističan. Stvar je u tome da je Slaven Bilić bio nogometni genije za Štimca a da ne spominjemo da se znao izražavati kao čovjek i reći dvije tri proširene rečenice dok je Štimac i nogometno i menatalno na razini nasilnika iz " britije pokraj Črnomerca". |
![]() |
#75 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imamo igrače koji su jednako ili više kvalitetni od belgijanaca ali sve to izgleda jako loše na terenu. ![]() Ako će to izgledati kao protiv makedonije mislim da smo je***i ježa. ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nek nasi startaju sa treningom sad oko 12:00. Taman ce se zagrijat do 20:45 i onda jednostavno spalimo Belgiju.
#77 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#80 |
PizzoZder
|
Perisicccccccccccccccccccccccccccccc ![]() ![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
osim perisica ne mozemo prdnut kraj ovih, stisli su nas, dobro da imaju samo jedan gol. |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Niko od nasih na 16 metara svi na petercu i Strinic izbija glavom na 16, imali smo srece sto i prije nismo primili tako gol |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Kakav propust i njesra ![]() ![]() ako izgube upregnio bi im plug sa 6 brazdi da preoru Slavoniju i onda se jave glede fizićke spreme pa onda na učenje tehnike i taktike. |
![]() |
![]() |
#87 |
PizzoZder
|
Sta je Striniceva tintara razmisljala kad je spustao loptu na 16m, umjesto da je laganica neometan izbaci u korner. I tako je bila gotova tekma...
![]() |
![]() |
#88 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Belgija je prekid ekipa. Ničim me nisu zadivili. Kako god ova utakmica završila mi smo za klasu jači i bolji od njih.. Ako budemo htjeli pobijedit, pobijedit ćemo i večeras u pol Belgije. (Čitaj dosta nam je bod) |
![]() |
![]() |
#90 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|