|
![]() |
#361 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Što se mog tiče - uz sve instalacije u firmi i s brzom internet vezom, uz instalaciju uz normalni rad treba mi min tri do četiri dana. ![]() Dva sata je teško i za redovnu instalaciju windoza, kamoli što više.
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Domaćeg korisnika vulgaris ne računam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#364 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#365 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#366 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Da se nadovezem na ovo, uopce nije. Ja sam imao taku srecu da sam morao nedavno trpat muziku na ipod covjeku koji bez razmisljanja ostavlja 50 kn baksisa konobaru, plati sugavi ipod debelo cetveroznamenkasto i onda misli da se ja moram valjda zbog mira u svijetu drkat s tim jer on nije u stanju skuzit taj toliko hvaljeni user friendly, idiot proof i sl. sistem sinkronizacije. E pa 200kn je malo. Najradije bih poceo ko na bausteli, kolko materijal, tolko i ruke. Ima tu nes. I onda da mene bude sram naplatit? Nek ide u jebeni apple servis drugi put. |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
|
@rodney Sry, ali ovo je bilo samo moje mišljenje. Forum i služi tome, razmjeni mišljenja ![]() @iggy Imam jako dobar link, bez brige. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
#370 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
To stoji. Ne bih ni ja nikome wc prao ![]() Nedavni primjer, zamolila me majka da kada se konačno pojavim doma da li bi mogao jednoj njenoj poznanici srediti laptop, da joj kćer ima za školu. Došao doma, donio čovjek komp, neki laptop koji je toliko bio u banani da čak ni nativnu rezu nije mogao vrtiti. Sredim to za sat i pol dok igram tenkiće na netu i dođe me pitati mjaka da koliko ću to naplatiti. Kažem, 150 i da sam joj još stavio neke serije da može mala gledati. Majka me pogleda i kaže da će onda ona platiti jer oni nemaju ni za kruh. Znači to je familija di majka radi za 1800kn u teksitlnoj tvornici, a otac kao dostavljač kruha za isto toliko i imaju dvoje djece koje kreće u školu. Misliš da je u redu uzeti 200kn ljudima koji nemaju djeci za tablu čokolade za posao koji odradiš dok se igraš? Zagreb je druga stvar, Ovo je priča iz mog rodnog kraja di su bircevi jedina stvar koja još radi i di svi bježe ako mogu. Zato čovjeku nije bilo nimalo teško doć cijepati drva za zimu cijeli dan.I ne, laptop nije kupljen nego je bio poklonjen za krizmu. ( celeron ![]() Zadnje izmijenjeno od: Osta. 10.09.2012. u 17:15. Razlog: pravopis |
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
|
Daleko najbolji OS svih vremena, samo treba znati raditi s njim. ![]() Citiraj:
![]() Ne ide svima to tako.
![]() |
#373 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I onda je vas neke sram uzet 200 kuna za servis? Zašto? Meni se, otkad se pročulo da naplaćujem, posao prepolovio. Ali para je sigurna, nema živciranja, naravno besplatno ide prijateljima kao i bilo kakva druga usluga. I nema više da je mene sram kad kažem: "Ma za cugu će bit oke", a frajer prebire po novčaniku i na kraju izvadi 20 kuna za 2 sata popravljanja tuđeg "posla"... Samo da napomenem, ni taj se više nije nikad vratio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#374 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas: Toshiba. Kompletno rastavljanje, vadjenje mb van, skidanje heatsinka, ciscenje, zamjena paste, ciscenje tipkovnice i ekrana, ponovno sastavljanje, ukupno cca 2 sata (mob, klijenti...bla...bla) = 450kn sa laganim odstranjivanjem smeca iz windowsa. ![]() ![]() ![]() Neki Hp, laganica skidanje tipkovnice, skidanje heatsinka, ciscenje, zamjena paste, ciscenje tipkovnice i ekrana, ponovno sastavljanje, ukupno cca 1 sat (mob, klijenti...bla...bla) = 300kn sa laganim odstranjivanjem smeca iz windowsa. ![]() ![]() Sve sa racunom. Placeno uz osmjeh i zahvalu kako je tih njihov laptop. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#375 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#376 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Za koliko se da popraviti ovo: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=222876 ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#378 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas došo red na redovno čišćenje bojlera. Lik očistil kamenac i zel 450 kuna. Trebal sam mu reći da je to previše i da to ne vrijedi tih para ![]()
#381 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#382 |
Moderator
|
Bio na poslu, stari je bil doma. Račun mislim da nije dobil ![]() Al zadnji puta kad je bil kod mene je potrošil 1l solne kiseline (oko 10kn) i oko sat i pol - dva vremena. ![]() Xulos, nije Vailant neg Viessmann i već sam bio gledal kak se čisti ali iskreno ja se time baš i ne bi igral iako nije neki SF.
#383 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 17.09.2012. u 23:43. |
|
![]() |
![]() |
#388 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Pa to sa materijalom i dolaskom max 150 kn, i usput nek pogleda dal sve ostalo u bojleru dobro radi za te novce. ![]()
![]() |
|
|