|
![]() |
#3903 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hehe konačno LVL 60 DH... 29 000 unbuffed damage, 67k health, 600 res Za sad sam na Hellu Act III (dotle sam stigao s likom nije backtracking) prvi miniboss s novim gearom je bio sigebraker, doslovno sam ga samljeo u paštetu... ![]()
![]() |
#3904 |
noob in da game
Datum registracije: Jan 2006
|
kao sto je warlock 25 rekao, gledao je us a ne eu regiju http://eu.battle.net/d3/en/profile/De5tr0yer-2451/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Koji su kreteni ovi iz blizz. Opet nerfaju gluposti, ovaj put vault cinder runu jedini razlog zbog kojeg sam opet poceo igrati demon huntera opet. Stvarno mi je muka vise od njihovih gluposti, jedini razlog sto nerfaju je zato sto ljudi ne kupuju novi nat set na rmah nego koriste stari |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nebih baš rekao da nerfaju gluposti, ubiti ništa ne nerfaju nego ispravljaju bug.frend igra DHa i doslovno mu treba 3-4 sekunde za elite pack (act3) zbog te zbugane rune i sam kaže da je to presmješno i da će to maknut, i eto sad čitam da hoće i bilo bi vrijeme, ostale klase nemaju ''brutalne'' rune ![]() a novi nat set se ne kupuje jer stari daje discipline regen, a novi ne.
![]() |
#3909 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
meni je igra nakon novog patcha zakon.. doslovno svaki dan dobijem legendu ili 2.. Istina da je vise manje sve neiskoristivo za mene, ali sretan sam kada vidim legendu na podu.. Isto tako sam stavio 1h mac na prodaju: 850dps, 900LoH za 30mil.. Nisam uspio prodat, pa stavio za 20E i otislo ekspresno!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
eto, još se da zaradit na diablu i neki gunđaju. ja ako Bog da u ponedjeljak startam s D3, pa ako mi bude trebala pomoć oko toga kako skinem ove najnovije patcheve, javim vam se ovdje. jedva čekam, igra došla neki dan i sad još samo da nađem vremena za nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Prošlo ljeto, kalendarski naravno, ponovno kupio Diablo 3 i sto da kazem, s barbarom igram trenutno, 8 zutih itema i 2 legendarna dobio do sada, Act I predjen, pocetak Act II, igram i s monkom (samo plavo i bjelo), prosao maloprije Skeleton Kinga, uglavnom igrati cu s svih pet likova Act po Act. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() Koji ti je ovo put da je nabavljas???5??? Al ajd bar si prodo ove prije sta ne, pa nije da si na gubitku. A ovo lika po lika ce ti potrajat eto ja sad tek zavrsavam a igram tjedan dana od izlaska igre(ok 2-3 sata dnevno al opet). Hoces li moci zadrzati igru tolko da je se ne rijesis opet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Danas nešto gadno nevalja sa dropovima. Svo oružje mi je ostalo na base DPS-u, a statsovi za poludit. Primjer, lvl 63 dvoruka sjekira sa 120 crit damage, 250 vit, 178 str i socket, a DPS 523 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3921 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Echoing Fury je prvi item otkad igram inferno koji sam dobio u igri i ostavio sebi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3922 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo prošao Inferno sa svojim DH. Bilo je teško, ali još je slađe pošto nisam kupio niti jedan item na AH, sve drop! Sad je monk na redu ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/U...8/hero/1139095 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3924 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Čestitam burmuz.. DH je genijalan lik. Evo krenio sam s njim igrat hardcore.. Iako moram priznati da je igra nakon ovog zadnjeg patcha bar 50% lakša.. bilo je nemogućih kombinacija elite.. Prije se nije moglo bez AH, a danas prosječni igrači igraju act3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 |
Guest
|
jel mi može neko monka lvl 20 "progurat" korz normal i nightmare? Ili barem normal? |
![]() |
![]() |
#3926 | |
Premium
|
Citiraj:
A što se HC tiće, potrebno je od početka vježbati dobar kite, iz iskustva ja to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3927 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je toliko lakse da je postalo prelagano i nema vise nikakvog gusta. Sad svako moze igrat treci akt i dropovi su bolji tak da ce se uskoro zasitit AH i prodavat ce se samo mega itemi a ovi dobri i sl. ce u salvage. Mislim da to nebu dugo trajalo jer nema puno smisla. Imam pun stack 1h oruzja koja su se prija patcha mogla prodat za xx milja a sad ih nitko nece ni pogledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3928 | |
Guest
|
Citiraj:
Gledam tvog lika DH i nije mi jasno , slični statusi ko i kod mene http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/12461368 a muči me act 3? |
|
![]() |
![]() |
#3929 | |
Premium
|
Citiraj:
Trebaš dobar mikro i nemaš brige. Da se razumijemo, teško je i meni bilo proći ali se da, treba malo truda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|