|
![]() |
#241 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
29.08. bi trebao biti objavljen orijentacioni datum kada će SGS3 dobiti JB. SGS2 i Note će malo počekati do JBa. http://www.sammobile.com/2012/08/27/...y-bean-update/
#243 |
Premium
|
Sami planira izbaciti vlastitu navigaciju u sklopu Drive Link aplikacije. http://global.samsungtomorrow.com/?p=17740
#249 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-4717.php Kakve specifikacije, zvijercina ![]() Ceka se da dodu u slo. ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Što imate reći na Galaxy Cameru? Po meni odličan uređaj, još da je poraditi na izgledu... bilo bi zanimljivo viditi nekoga u tramvaju kako priča s nekim preko fotoaparata... ![]()
#252 |
Premium
|
Evo konkretne cijene GN2 u Njemačkoj - prilično nesimpatičnih 640 EUR http://www.engadget.com/2012/08/30/g...-for-vodafone/
#253 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
To je ustvari fotoaparat a ne gsm uredjaj. Fotoaparat koji moze slati slike preko wifija,3g-a ,obradjivati sliku itd. Sve ono sto fali obicnim fotoaparatima. Jedino treba vidjeti kakva je kvaliteta fotografija i isplativost. BTW, u UK je poceo Jelly Bean 4.1.1 OTA update za Galaxy S3. Vjerojatno ce kod nas malo kasnije radi brendiranja firmware-a. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.09.2012. u 15:24. |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
|
Ma jesam pise da nema nis za update napraviti. Ali me muci to da prije serivisa je bilo sve uredu, pisalo je sve i jos sastrane da je u zagradi da je (VIP) pokraj roma u kies-u. A sad nemrem nis s njim. Probal sam napraviti factory reset ali opet isto i zamisli ovo prije mi je bacal na pocetku hrvatski a sad mi baca prvo češki neki jezik kolko sam skopcal. Koji vrag su oni radili s njim neznam ali sam sigurna da su mi prebrikali orgnal rom koji je bil na njemu. |
![]() |
![]() |
#260 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Posto vidim da raspravljate o GCameri, bit ću iskren i odmah reći da treba napraviti još dosta posla, software je buggy, tako da mi se nemalo puta dogodila poruka - Camera has stopped, ili se zoomiranje freeza, ili nešto drugo, etc. To se nažalost i na IFA-i događalo, pa su ljudi to na svoje oči vidili. Princip uređaja je ludilo, sviđa mi se, ali da se sredi malo software. Camera has stopped |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
to se dogodi kad rootas mobitel. Onda nema vise mogucnosti upgrade-a preko kies-a ili OTA. E sad, zasto bi to netko na servisu isao radit i ne unrootat ga naknadno, tko zna. @mitsuoka... koncept android fotica je jeben, ali ne sa ovakvim hardverom, koji je potpuni overkill, dok kamera ne daje ni blizu dovoljno za iole cijenu koju bi mogao takav uredaj zahtjevat da uopce pokrije troskove proizvodnje. Lako za peglanje softvera, ipak se radi o konceptu.
#263 |
Premium
|
Meni se koncept takve kamere ne sviđa. Ako imam mobitel i kameru, ispada da u džepu imam 2 uređaja koji mogu i fotkati i surfati i igrati se. Čemu? Dosta mi je i jedan. Specke i mogućnosti kamere na papiru zvuče ok, ali treba vidjeti kakve fotke/snimci ispadaju.
#264 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Par zapažanja o Galaxy S3: Ovaj procjep između ekrana i kućišta je epic fail, kupi se unutra prašina i prljavština i na suncu/jakom svjetlu postaje baš vidljivo. Također procjep nije isti na svim stranama dakle ekran ne stoji centriran. Pričamo o veličinama manjima od jednog mm, ali svejedno kad gledaš i tražiš dlaku u jajetu nađeš je. Nadalje, ove otvorene "rupe" na samom uređaju, dakle micro-USB i utor za slušalice. Da jedan smartphone od 5000Kn (radi dramatičnosti uzimam najvišu cijenu) nema neki cover dizajniran, Xperia mini od 1000 Kn ima cover na micro-USB portu. Minus. Home tipka: klimava, velika, predugi hod. Gorlla glass 2: u gornjem livom kantunu nekidan primjetim mali friž, mob je uvijek sam u dzepu. Taj dan je samo bila kovanica od 1kn u dzepu s njim na 10ak min, posli sam ga greba s tom kovanicom za test i nista mu nije bilo. Nije mi jasno na sta se moze tako ogrebat da se pod noktom osjeti ogrebotina. Jedino neka ženska sa prstenom ili nekim vragom, ali kakav je to oštri prsten ?!... Stol ko stol, ako ga staviš sa ekranom dolje pa nema valjda metalnih strugotina i krhotina keramike po njemu. Neznam zašto ali nervira me sad ta ogrebotina i progoni me u snovima ![]() Šta mislite može li se ispolirat ? |
![]() |
![]() |
#265 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1866049
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
|
Hoce i dugotrajno koristenje bez screen protectora. Nisam dosad vidio nijedan telefon s Gorillom a da nema crtice osim onih s screen protectorom. Ako nema svoju koznu futrolu i slicne torbice naravno. |
![]() |
![]() |
#267 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Rekao sam i ja već da je mob teže nekvalitetno napravljen.. Home tipka je smeće, cijeli mob je od jeftine plastike i prelakiran. Ne treba govoriti da se vrlo lako grebe, da puca lak i da ispadaju slova sa zadnje stranice.. Sa prednjom stranom sam zadovoljan, gorila glass me oduševio. Touch je predobar i ekran je klasa za sebe!! Ne pada mi na pamet kupit ovako velik mob i još futrolu ili neki gumeni okvir i napravit ciglu od njega. Pazim ga max koliko god mogu, ali ovo je prestrašno koliko se mob haba. |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
|
ozbiljno? moj izgleda kao prvi dan, ako ne racunamo mrlje od prstiju. Cak niti home tipka nije flimsy. Doduse koristim ju tek za task manager, pa ju mozda nisam istrosio. Sto se tice caseva, nekolko kolega s posla nabavilo nekake silikonske skinove (izgledaju kao ebay $1 itemi, naravno za dosta vise u nasim ducanima) i mob nije znacajno veci u nijednom smjeru s tim, meni ne smeta koji sam frkao nosom na samu velicinu u startu. A onda ostaje samo ekran. Riskiraj tih par kn za neki s ebaya pa probaj...
#269 |
Premium
|
Kod samsung mi se ne svidja plasticna izrada ali mi se svidja to sto imas original zadnju plastiku za 20 eura. Cijena bolje futrole. Po meni,treba samo staviti foliju da se zastiti ekran ako je netko picjzla i thats it. Ako se rastura zadnja plastika,kupis novu i rijesio si problem. |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
ma s druge strane, za 2-3 godine izgreban vrijedi 100kn manje od neizgrebanog, pa koga briga, cemu uopce pazenje i mazenje telefona.. osobno cu kupit neki case ako ga nadem dovoljno povoljno, jedino sto sam sad nasao bi izaslo 20E sto je apsolutno previse a screen protector, mozda neki stakleni kad dodu, tek tolko, iako opet, pitanje isplativosti na duge staze. Jos ce dodaci doci kao mobitel na kraju ![]()
|
|