|
![]() |
#4261 | |||
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Moja poanta je da mu se mogu desiti kvarovi i ne benzincu i na dizelu. jest da su na dizelu skuplji, ali nije da se dizelaši kvare ko blesavi Hans na montažnoj traci je bio loše volje jer je fk wolsburg izgubio važnu utakmicu pa zbog togsa nije dobro zašarafio turbinu ![]() ![]() Jebiga, bad luck, škart turbina Citiraj:
![]() ![]() ![]() Za lineu nisi naveo koji motor, pretpostavljam 1.4 8v ili 16v - također koncepcijski dosta stari motor koji nema poblema s plinom Citiraj:
Ovo je bilo u hyundai servisu, na 1.4 i 1.6 benzincima. Ali u razgovoru sa mehaničarima sam szanao da i novi motori od drugih proizvođača imaju problema s plinom i da baš nije preporučljivo stavljati plin u njih
![]() |
![]() |
#4263 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4264 | |||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Jebate, iz tvojih postova bi se dalo zaključit da ako se pridržavaš određenih stvari nikad se niš na autu ne bi smjelo pokvarit. Osim na das autu koji je krama pa se kvari kak god a okreneš. Mislim ono, auto je sastavljen od tisuća dijelova, a nijedan nije vječan. Koju marku vozila bi po tebi trebalo kupovat, da čovjek bude ziher da je kupio dobru, nekvarljivu stvar? Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4265 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
407 prve generacije? Sa tim motorom nisi imao problema kod "cukanja" u vožnji radi određenih pokvarenih senzora i problema sa klapnom koja pušta zrak u motor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Frendov stari u Octaviu 1.9 tdi 90 ks toci loz ulje od prvog dana kada ju je kupio, nakon 7 godina i 270 tkm otisla turbina, reparacija ~3500 kn, sve ostalo radi kao podmazano i bez ikakvih znakova potrosenosti ![]() Ako ikad, dao Bog, bude novaca, stavljam 1.9 tdi u MK1 Golfa sa prednjim sjedalima od Mece w210 ![]()
![]() |
#4267 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
Nisam imao ama baš nikavih problema s motorom. Osim što se smrznulo gorivo jedne zime pa nije htio upaliti, ali nije motor kriv za to ![]()
![]() |
![]() |
#4268 |
Premium
|
Hmm, frend i mi ga kupili u isto vrijeme, on je iskeširao još trećinu vrijednosti auta na popravke, i on i mi imali taj problem (on je imao još gro drugih), još uvijek se javi tu i tamo. Svaki put neki senzor, ali najveći problem je ta neka klapna, ne znam sad više što točno. Sad vidim da nude i 3.0HDi, 240 konja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A pošto je na ovom forumu večina uzdiže das auto, božeoslobodi benzinac, pa samo malo pikam a ti si se upiknuo, NHF ![]() Nijednu marku ako želiš nekvarljivu stvar. Daj mi reci jel normalno da u knjižici vozila piše da je normalna potrošnja ulja 1L (ili 0,7L) na 1 000 km? Citiraj:
Kad vidim pežo osim ružnog izgleda (subjektivno) odma se sjetim pregorenih žarulja. ![]()
![]() |
![]() |
#4270 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
uglavnom, što se tiče struje, taj auto je valjda imao gremline u sebi ili nešto ![]()
![]() |
![]() |
#4271 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Al velim, trudim se bit objektivan. Imam doma i vw i mazdu i renault i peugeot sam da se zna. To što piše u knjižici je glupost. Nema tog auta koji troši 15 litara ulja od servisa do servisa. Govorim o normalnim, svakodnevnim vozilima.
![]() |
![]() |
#4272 | |
Strichek Moderator
|
/cut/ Ali bitno da auto nije imao nikakvih problema sa motorom. ![]() Citiraj:
Zbog ovakvih i sličnih stvari pežo uz ružan izgled, pežo ne bi nikad pogledao. Evo što se tiče elektronike na mom grande puntu čisto radi usporedbe: krepale 2 žarulje, kratko naprijed i iza, crkla 2 zvučnika, jedan u garanciji promjenjen, drugi ja promjenio (težina tog sranja su jedne orbit žvake ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4273 | |
Premium
|
Citiraj:
Peugeot 407 2.0 HDi - Senzor ABS&ESP, ovaj već spomenuti senzor u motoru, oba ekrana u kabini su nakon 6 godina poludila i malo loše prikazuju ono što treba. Žarulje kratkog svjetla odu svakih 3 tjedna. Nije imao ostalih problema ko thunderbirdov. Al reko sam, od frenda je imao GRO problema i redovito ih je ostavljao i po triput mjesečno. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 30.08.2012. u 14:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4274 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Aha,svi odreda su gutali ali dalo se nekako ![]() Citiraj:
![]() Nit ide nit trosi,ali stize kamo treba ![]()
![]() |
![]() |
#4275 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
sorry, ali vozio sam auto (i stari) do dana kada ga nisam odvezao na deponij jer smo dobili 1000 jura manju cijenu novoga kojeg smo uzimali. prosjek je bio redovno 7 litara na 100 km, tankirala se redovno crvena 98'-ica i nerijetko ganjao po gradu i okolici. pred kraj zivota je i dosta autoceste vidio jer sam ja bio u krapinskima, ~150 km/h prosjek autocestom. sad, zasto bi srao o tih 7 l? jedino sto je smijesno bilo zagrijati ga, jer se trebao malo jace cepiti da bi se tek na radnu temperaturu dovukao. prodem 20 km normalne voznje po zimi, i cvrkucem od hladnoce pa ga turiram ili gazim u drugoj da se zagrijem ![]() ![]() ulje je druga stvar, pred kraj zivota je pio ~litru na 1000 km. ali najjeftinije sto je tada bilo na svakoj ininoj, delta 5 ![]() ![]() zato kazem, taj auto mi je ultra drag. i zelja mi je imati novoga ili provozati nekoga skockanog do bola, ali stvarno ih malo ima. ponavljam, govorim o kocki, prva linija sa prednjom vucom, kadett d.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 | |
driver
|
Citiraj:
Došlo mi je da ja njega nalupam... ![]() Je, malo se teže zagrijal al' kad si navinul grijanje pod noge, topili su se đonovi na cipelama. Loža mu je bila omiljeno piće samo je povremeno cugal na pumpi, radi bolje cirkulacije. Nikad ozbiljnijeg kvara. Malo se mučio s prikolicom uzbrdo, no sve je izvuk'o... ![]()
![]() |
![]() |
#4277 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
paz' ti lima u ovog kadeta........ ja bi to zadrzao, uzeo kakvav slickani motor benzinca i jeo gro novije i jace aute, 870 kg koliko se sjecam je imao moj. letio od 100 km/h, ili sam ja imao taj osjecaj ![]() mojemu je limarija onako, skroz otisla ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 | |
driver
|
Citiraj:
, sitne ogrebotine rješavane su odmah a unutra je bil ko iz tvornice. Krznene presvlake na svim sicevima od prvog dana a sic ispod novi novcati. Jedino fakat kaj je riknulo je plovak pokazivača goriva al' pošto se točil doma...nije bitno.
![]() |
![]() |
#4279 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://www.pohrani.com/f/2f/dR/3ZZhY...rafija0022.jpg Ljubav na prvi pogled. Covjek radi do meme i lagano ga obradujem da sklopimo neki deal za taj auto. 20 godina star ni trunke hrde, 16 ventilac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4281 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
bosna tuning,na takav auto je svetogrdje stavit te limene uradke domacih varioca,a i naljepnica RS odaje dosta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4283 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Lako za felge, ni originalne nisu ništa posebno. Stvarno rijetko koje izgledaju dobro na 405. http://motoburg.com/images/peugeot-405-mi-16-06.jpg Budimo realni, moglo je i gore
![]() |
#4284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4286 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Niti jedan se nemože tako voziti! A te birtaške priče o čipanom autu koji troši 7l na 190kmh su žali bože struje da se mora čitat. buljo, mislim da većina tu mlati o dizelu jer brkaju pojam elastičnosti sa ubrzanjem pa je tako 105ks na dizelu 7 sekundi brže do 100 nego 105ks na benzincu. I zato benzinci ne valjaju, a naravno vau vau društvo je otprilike idejni začetnik toga ![]() Isto kao i priča da mojih xxx korjskih konja je u biti 15% manje, pa gle čuda na cesti kad se tih 15% vrati sa društvom ![]() Slažem se potpuno da su današnji benzinci POTENCIJALNO bezazleni u odnosu na veselje koje može složiti dizel. Unatoč tome sam uzeo dizela i pazim na neke osnove a prije svega svako jutro oče naš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Ne kužim uopće što si htio reć s ovim postom.
![]() |
![]() |
#4288 |
Guest
|
kakve su razlike izmedju aventadora i reventona? ![]() |
![]() |
![]() |
#4289 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Što se cijene tiče, ima i kod nas tih za oko 60-70€, ali su neki turski. Ovaj što sam kupio i ugradio je original (BOSH). Imao sam neke turske farove koji su se raspali naon nekog vremena, pa od tada samo ganjam dijelove po kataloškom broju fabrike.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 31.08.2012. u 01:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4290 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedan je krama, a drugi još veća... ![]() ![]() Danas sam vozio 2.0TDI Passata 2007, 100 km odprilike odradio. Mogu reć da je motor stvarno zadovoljavajuć, potegne tu i tamo, da ga se voziti definitivno...nije ko moja honda al ono... ![]() A plastike i ručkice i gluposti su na vidno slabijem nivou od passata recimo 2004.
![]() |
|
|