Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.08.2012., 12:06   #4261
thunderbird
Premijum AMDebil
Moj komp

thunderbird's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jesi ti pročitao moguće kvarove bilokojeg auta, benzinca, dizela?
Najbolje da ne kupuje auto da mu se slučajno ne pokvari.
Istina, biciklo je najpouzdaniji
Moja poanta je da mu se mogu desiti kvarovi i ne benzincu i na dizelu. jest da su na dizelu skuplji, ali nije da se dizelaši kvare ko blesavi

Citiraj:
A što sa slučajevima kad se prdržavaš i razleti se na das autu?
Hans na montažnoj traci je bio loše volje jer je fk wolsburg izgubio važnu utakmicu pa zbog togsa nije dobro zašarafio turbinu

Jebiga, bad luck, škart turbina

Citiraj:
A koji su to skupi kvarovi?

Citiraj:
Prvi auto s plinom Afla 166 2.0 100 000 km, rabljen, unutra landi renzo, nikakvih problema u godinu dana i 20 000 km.
Drugi auto nova fiat linea, lovato na njemu, gorespomenuta dva kvara od par sto kn, 4 god i 65 000km.
2.0 ts 16 v - motor koncepcijski iz 90-ih godina, koji dobro podnosi plin. Samo pripazi da povremeno očistiš injektore ( i ja sam alfista pa stoga znam ponešto o motorima )

Za lineu nisi naveo koji motor, pretpostavljam 1.4 8v ili 16v - također koncepcijski dosta stari motor koji nema poblema s plinom

Citiraj:
Zna se koji motori imaju "problema" sa plinom i njima se stavlja flash lube.
Nego reci ti na kojim si to autima/motorima vidio, pošto si stavio množinu da ako se kasko odluči na plin da zna što izbjegavati?
flash lube pomaže, ali ne eliminira problem u potpunosti. To sam već napisao par postova iznad.
Ovo je bilo u hyundai servisu, na 1.4 i 1.6 benzincima. Ali u razgovoru sa mehaničarima sam szanao da i novi motori od drugih proizvođača imaju problema s plinom i da baš nije preporučljivo stavljati plin u njih
Staro 30.08.2012., 12:07   #4262
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Vidim da kadete spominjes,imam iskustva sa njima,tak da pricu ide ko metak,trosi ko upaljac ostavi za nekog drugog
Staro 30.08.2012., 12:10   #4263
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Prije je i benga bila jeftina pa se moglo podnijeti da auto od 55 konja popije 10-12 litara...
Ne podsjećaj me, 1.3 dupli weber 70 KS po Zagrebu je pio ko blesav.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 12:29   #4264
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor KarloB Pregled postova
Znam da chipani Fiatov JTD koji po defaultu ima 115ks po boardcompu troši 6-6.5 na 160, 7.2 na 180, po ravnom naravno. A to je već stariji tip motora, noviji multijeti su još štedljiviji
I naravno ne govorim o divljanju i konstantnom ubrzavanju, pretjecanju i slično, već normalna vožnja s malo bržim tempom.
Sad je pitanje kak je to gledano na boardcompu. Si gledao trenutnu potrošnju ili si resetirao komp i gledao prosječnu nakon što si neko vrijeme vozio 160+? Ak si gledao trenutnu, to je beskorisno. Ak si napravil ovo drugo, to je super potrošnja pri toj brzini s obzirom koliko se otpor povećava pri velikim brzinama.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
To je nebitno. Ako se već ideš iživit na autu onda je briga o tome koliko auto troši posve sporedna stvar i nešto što je kontradiktorno tvojim željama. Kao što rekoh ako gledamo sa strane legalne vožnje , jer sumnjam da ćeš otić do Švicarske ili Austrije i nazad s papučicom u podu (mislim možeš do prve kontrole), onda takve izjave nemaju nikakva smisla. OK vidim dečko ima 21 godinu pa je razumljivo.
Mislim da vožnja od recimo 165 kmh nije nikakvo iživljavanje na autu ako vozilo može potegnut 210. Zakucat ga do kraja i tak vozit duže vrijeme, je.

Citiraj:
A što sa slučajevima kad se prdržavaš i razleti se na das autu?
Jebate, iz tvojih postova bi se dalo zaključit da ako se pridržavaš određenih stvari nikad se niš na autu ne bi smjelo pokvarit. Osim na das autu koji je krama pa se kvari kak god a okreneš. Mislim ono, auto je sastavljen od tisuća dijelova, a nijedan nije vječan. Koju marku vozila bi po tebi trebalo kupovat, da čovjek bude ziher da je kupio dobru, nekvarljivu stvar?

Citiraj:
Vidim da kadete spominjes,imam iskustva sa njima,tak da pricu ide ko metak,trosi ko upaljac ostavi za nekog drugog
1.6 d, 55 ks, 6 litara grad, nije mogao potrošit prek 7 ma ne znam šta da sam mu radio. Otvorena cesta (ne auto put), 5 ljudi u njemu, pun gepek alata, laganini vožnja cca 90 kmh, 1050 km s tankom od 52 litre.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 12:56   #4265
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor thunderbird Pregled postova
Kod mene doma smo imali peugeot 407 2.0 hdi, prešli s njim u 5 godina cca 120 000 km, nikakvih problema sa motorom , a auto se točio gdje se stigne (najčešče ina) i vozio ga je tko je stigo
407 prve generacije? Sa tim motorom nisi imao problema kod "cukanja" u vožnji radi određenih pokvarenih senzora i problema sa klapnom koja pušta zrak u motor?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 12:57   #4266
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Frendov stari u Octaviu 1.9 tdi 90 ks toci loz ulje od prvog dana kada ju je kupio, nakon 7 godina i 270 tkm otisla turbina, reparacija ~3500 kn, sve ostalo radi kao podmazano i bez ikakvih znakova potrosenosti
Ako ikad, dao Bog, bude novaca, stavljam 1.9 tdi u MK1 Golfa sa prednjim sjedalima od Mece w210
Staro 30.08.2012., 13:01   #4267
thunderbird
Premijum AMDebil
Moj komp

thunderbird's Avatar

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
407 prve generacije? Sa tim motorom nisi imao problema kod "cukanja" u vožnji radi određenih pokvarenih senzora i problema sa klapnom koja pušta zrak u motor?
da, 2.0 hdi iz 2005.

Nisam imao ama baš nikavih problema s motorom. Osim što se smrznulo gorivo jedne zime pa nije htio upaliti, ali nije motor kriv za to
Staro 30.08.2012., 13:16   #4268
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Hmm, frend i mi ga kupili u isto vrijeme, on je iskeširao još trećinu vrijednosti auta na popravke, i on i mi imali taj problem (on je imao još gro drugih), još uvijek se javi tu i tamo. Svaki put neki senzor, ali najveći problem je ta neka klapna, ne znam sad više što točno.

Sad vidim da nude i 3.0HDi, 240 konja...
Staro 30.08.2012., 13:22   #4269
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Jebate, iz tvojih postova bi se dalo zaključit da ako se pridržavaš određenih stvari nikad se niš na autu ne bi smjelo pokvarit. Osim na das autu koji je krama pa se kvari kak god a okreneš. Mislim ono, auto je sastavljen od tisuća dijelova, a nijedan nije vječan. Koju marku vozila bi po tebi trebalo kupovat, da čovjek bude ziher da je kupio dobru, nekvarljivu stvar?
Ne kažem da se ne bi trebalo ništa pokvarit, naprotiv, i zato i jesam više za benzin nego dizel.
A pošto je na ovom forumu večina uzdiže das auto, božeoslobodi benzinac, pa samo malo pikam a ti si se upiknuo, NHF
Nijednu marku ako želiš nekvarljivu stvar.
Daj mi reci jel normalno da u knjižici vozila piše da je normalna potrošnja ulja 1L (ili 0,7L) na 1 000 km?

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Priča se samo o motoru, a što je sa poznatom boljkom francuza, čak najviše pežoa, elektronikom?
Kad vidim pežo osim ružnog izgleda (subjektivno) odma se sjetim pregorenih žarulja.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 13:42   #4270
thunderbird
Premijum AMDebil
Moj komp

thunderbird's Avatar

Citiraj:

Priča se samo o motoru, a što je sa poznatom boljkom francuza, čak najviše pežoa, elektronikom?
Kad vidim pežo osim ružnog izgleda (subjektivno) odma se sjetim pregorenih žarulja.
Elektronika je priča za sebe: parking senzori koji su si uzeli mjesec dana godišnjega, (prestari raditi i nakon mjesec dana proradili sami od sebe), senzori abs-a, pa misteriozni problemi sa paljenjem - auto neće verglati, samo čuješ škljocanje releja, pa nakon 30ak sekundi držanja kontakta upali bez problema, rolo panoramskog krova ostao zablokiran (karavan je u pitanju), displej board compa vrisnuo (boljka svih pežoja iz tog doba), itd....

uglavnom, što se tiče struje, taj auto je valjda imao gremline u sebi ili nešto
Staro 30.08.2012., 13:50   #4271
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Ne kažem da se ne bi trebalo ništa pokvarit, naprotiv, i zato i jesam više za benzin nego dizel.
A pošto je na ovom forumu večina uzdiže das auto, božeoslobodi benzinac, pa samo malo pikam a ti si se upiknuo, NHF
Nijednu marku ako želiš nekvarljivu stvar.
Daj mi reci jel normalno da u knjižici vozila piše da je normalna potrošnja ulja 1L (ili 0,7L) na 1 000 km?
Vidiš, malo griješiš. IMO. Po meni je na ovom forumu većina french car fanboysi. Kad god jedan spomene fau ve, odmah se nađu tri koja će pljuvat po njemu. Gledajući tvoje postove, i ti spadaš u skupinu fau ve hejtera. Za što me živo zabole, dapače, smiješno mi je da netko mrzi neku, pazi sad, automobilsku marku i hejta po forumu protiv nje. Većina tih hejtera nikad nije ni vozila vw al kad treba pljuvat, prvi skaču u vatru. Ne odnosi se ovo direkt na tebe, govorim općenito, NHF. Francuzi su na ovom forumu sveta krava jebate. Maltene mehaničari u njihovim servisima su ko oni iz toyotinih reklama. Ubijaju se od dosade. To što statistike govore drugačije, to se gura pod tepih.
Al velim, trudim se bit objektivan. Imam doma i vw i mazdu i renault i peugeot sam da se zna.
To što piše u knjižici je glupost. Nema tog auta koji troši 15 litara ulja od servisa do servisa. Govorim o normalnim, svakodnevnim vozilima.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 30.08.2012., 13:53   #4272
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Elektronika je priča za sebe:
/cut/
Ali bitno da auto nije imao nikakvih problema sa motorom.

Citiraj:
Kod mene doma smo imali peugeot 407 2.0 hdi, prešli s njim u 5 godina cca 120 000 km, nikakvih problema sa motorom , a auto se točio gdje se stigne (najčešče ina) i vozio ga je tko je stigo
Istina da se ovdje govori samo o dizelu i benzincu ali ni ove stvari nisu na odmet za spomenut, čak dapače.
Zbog ovakvih i sličnih stvari pežo uz ružan izgled, pežo ne bi nikad pogledao.
Evo što se tiče elektronike na mom grande puntu čisto radi usporedbe: krepale 2 žarulje, kratko naprijed i iza, crkla 2 zvučnika, jedan u garanciji promjenjen, drugi ja promjenio (težina tog sranja su jedne orbit žvake ), i sad nedavno lampica u kabini za ventilaciju. Auto ima 3 god i 70 000 km. E da, zaboravio sam reć, s motorom nikakvih problema

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 14:17   #4273
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Na Volvu S80 D5 (2008) mijenjano u garanciji: cijeli motor na 115k km (puknuo zupcasti na 180km/h), kompletna automatska getriba, kompresor klime, prednji cijeli xenon far sa motoricem i elektronikom pracenja zavoja... A tu je far reda velicine soma eura. Sad ima oko 230k km.

-->
Citiraj:
Megane, nikakvih problema od elektronike, jedino oba podizača prozora (mehanika, stavili su preslabe plastikice koje popucaju skupa sa sajlom koja se zaglavi).

Peugeot 407 2.0 HDi - Senzor ABS&ESP, ovaj već spomenuti senzor u motoru, oba ekrana u kabini su nakon 6 godina poludila i malo loše prikazuju ono što treba. Žarulje kratkog svjetla odu svakih 3 tjedna. Nije imao ostalih problema ko thunderbirdov. Al reko sam, od frenda je imao GRO problema i redovito ih je ostavljao i po triput mjesečno.

Na Volvu S80 D5 (2008) mijenjano u garanciji: cijeli motor na 115k km (puknuo zupcasti na 180km/h), kompletna automatska getriba, kompresor klime, prednji cijeli xenon far sa motoricem i elektronikom pracenja zavoja... A tu je far reda velicine soma eura. Sad ima oko 230k km.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 30.08.2012. u 14:24.
Staro 30.08.2012., 14:22   #4274
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ne podsjećaj me, 1.3 dupli weber 70 KS po Zagrebu je pio ko blesav.
Aha,svi odreda su gutali ali dalo se nekako

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova

1.6 d, 55 ks, 6 litara grad, nije mogao potrošit prek 7 ma ne znam šta da sam mu radio. Otvorena cesta (ne auto put), 5 ljudi u njemu, pun gepek alata, laganini vožnja cca 90 kmh, 1050 km s tankom od 52 litre.
To je dizel,malo je previse gutao,ak su benzinci bili na 6L
Nit ide nit trosi,ali stize kamo treba
Staro 30.08.2012., 16:04   #4275
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:

sorry, ali vozio sam auto (i stari) do dana kada ga nisam odvezao na deponij jer smo dobili 1000 jura manju cijenu novoga kojeg smo uzimali. prosjek je bio redovno 7 litara na 100 km, tankirala se redovno crvena 98'-ica i nerijetko ganjao po gradu i okolici. pred kraj zivota je i dosta autoceste vidio jer sam ja bio u krapinskima, ~150 km/h prosjek autocestom.

sad, zasto bi srao o tih 7 l? jedino sto je smijesno bilo zagrijati ga, jer se trebao malo jace cepiti da bi se tek na radnu temperaturu dovukao. prodem 20 km normalne voznje po zimi, i cvrkucem od hladnoce pa ga turiram ili gazim u drugoj da se zagrijem . i sto nije imao nikakvog coka uopce, vuces rucicu, nista se ne dogada . ali malo gasa na pedalu, ma na -15°C bez greske pali.

ulje je druga stvar, pred kraj zivota je pio ~litru na 1000 km. ali najjeftinije sto je tada bilo na svakoj ininoj, delta 5 . i obavezno litra u gepeku .
zato kazem, taj auto mi je ultra drag. i zelja mi je imati novoga ili provozati nekoga skockanog do bola, ali stvarno ih malo ima. ponavljam, govorim o kocki, prva linija sa prednjom vucom, kadett d.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 17:05   #4276
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
sorry, ali vozio sam auto (i stari) do dana kada ga nisam odvezao na deponij jer smo dobili 1000 jura manju cijenu novoga kojeg smo uzimali. prosjek je bio redovno 7 litara na 100 km, tankirala se redovno crvena 98'-ica i nerijetko ganjao po gradu i okolici. pred kraj zivota je i dosta autoceste vidio jer sam ja bio u krapinskima, ~150 km/h prosjek autocestom.

sad, zasto bi srao o tih 7 l? jedino sto je smijesno bilo zagrijati ga, jer se trebao malo jace cepiti da bi se tek na radnu temperaturu dovukao. prodem 20 km normalne voznje po zimi, i cvrkucem od hladnoce pa ga turiram ili gazim u drugoj da se zagrijem . i sto nije imao nikakvog coka uopce, vuces rucicu, nista se ne dogada . ali malo gasa na pedalu, ma na -15°C bez greske pali.

ulje je druga stvar, pred kraj zivota je pio ~litru na 1000 km. ali najjeftinije sto je tada bilo na svakoj ininoj, delta 5 . i obavezno litra u gepeku .
zato kazem, taj auto mi je ultra drag. i zelja mi je imati novoga ili provozati nekoga skockanog do bola, ali stvarno ih malo ima. ponavljam, govorim o kocki, prva linija sa prednjom vucom, kadett d.
Bio je zakon...kod mene u obitelji jedan takav dizlaš, bijeli, garažiran, nigdje hrđav, prešao nekaj malo preko 150000, godište 1984. i prodan lani za siću. Lik ga slupal za par mjeseci jer kao nije navikao da nema servo volana.
Došlo mi je da ja njega nalupam...
Je, malo se teže zagrijal al' kad si navinul grijanje pod noge, topili su se đonovi na cipelama. Loža mu je bila omiljeno piće samo je povremeno cugal na pumpi, radi bolje cirkulacije.
Nikad ozbiljnijeg kvara.

Malo se mučio s prikolicom uzbrdo, no sve je izvuk'o...

Pohrani.com
Staro 30.08.2012., 17:17   #4277
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
paz' ti lima u ovog kadeta........ ja bi to zadrzao, uzeo kakvav slickani motor benzinca i jeo gro novije i jace aute, 870 kg koliko se sjecam je imao moj. letio od 100 km/h, ili sam ja imao taj osjecaj .

mojemu je limarija onako, skroz otisla . ali motor pali, vozi, tankraj, deri.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 17:59   #4278
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
paz' ti lima u ovog kadeta........ ja bi to zadrzao, uzeo kakvav slickani motor benzinca i jeo gro novije i jace aute, 870 kg koliko se sjecam je imao moj. letio od 100 km/h, ili sam ja imao taj osjecaj .

mojemu je limarija onako, skroz otisla . ali motor pali, vozi, tankraj, deri.
Sređen donji dio dva puta s protektiranjem Kobitom
, sitne ogrebotine rješavane su odmah a unutra je bil ko iz tvornice. Krznene presvlake na svim sicevima od prvog dana a sic ispod novi novcati. Jedino fakat kaj je riknulo je plovak pokazivača goriva al' pošto se točil doma...nije bitno.
Staro 30.08.2012., 18:20   #4279
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
http://www.pohrani.com/f/2f/dR/3ZZhY...rafija0022.jpg

Ljubav na prvi pogled. Covjek radi do meme i lagano ga obradujem da sklopimo neki deal za taj auto. 20 godina star ni trunke hrde, 16 ventilac..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 18:32   #4280
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dobro očuvan Mi16 ako su mu to originalni pragovi (što vjerojatno nisu jer ih je hrđa pojela)

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 30.08.2012. u 18:42.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 18:34   #4281
zweitakt
Premium
Moj komp

zweitakt's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
http://www.pohrani.com/f/2f/dR/3ZZhY...rafija0022.jpg

Ljubav na prvi pogled. Covjek radi do meme i lagano ga obradujem da sklopimo neki deal za taj auto. 20 godina star ni trunke hrde, 16 ventilac..

bosna tuning,na takav auto je svetogrdje stavit te limene uradke domacih varioca,a i naljepnica RS odaje dosta

zweitakt je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 18:36   #4282
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
a i auspuh mu je "pogođen"
syss je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 18:40   #4283
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Lako za felge, ni originalne nisu ništa posebno. Stvarno rijetko koje izgledaju dobro na 405.
http://motoburg.com/images/peugeot-405-mi-16-06.jpg

Budimo realni, moglo je i gore

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 18:47   #4284
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor zweitakt Pregled postova
bosna tuning,na takav auto je svetogrdje stavit te limene uradke domacih varioca,a i naljepnica RS odaje dosta

Ma jebes i felge i spulju i sve i onak to ide sve dolje ak ga se docepam. Auto je zdrav tam gdje je bitno..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 18:49   #4285
zweitakt
Premium
Moj komp

zweitakt's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
a i auspuh mu je "pogođen"

na auspuh sam i mislio,danas svaki drugi varioc koji je popio otkaz negdje,vari i radi sportske ispusne sisteme doma u supi...

zweitakt je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 22:09   #4286
New One
Premium
Moj komp

New One's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor KarloB Pregled postova
Benzinca možeš tjerat po autocesti 160+ sa cca 6l prosječne potrošnje?
Niti jedan se nemože tako voziti!
A te birtaške priče o čipanom autu koji troši 7l na 190kmh su žali bože struje da se mora čitat.

buljo, mislim da većina tu mlati o dizelu jer brkaju pojam elastičnosti sa ubrzanjem pa je tako 105ks na dizelu 7 sekundi brže do 100 nego 105ks na benzincu. I zato benzinci ne valjaju, a naravno vau vau društvo je otprilike idejni začetnik toga
Isto kao i priča da mojih xxx korjskih konja je u biti 15% manje, pa gle čuda na cesti kad se tih 15% vrati sa društvom

Slažem se potpuno da su današnji benzinci POTENCIJALNO bezazleni u odnosu na veselje koje može složiti dizel. Unatoč tome sam uzeo dizela i pazim na neke osnove a prije svega svako jutro oče naš
New One je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 23:42   #4287
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Autor New One Pregled postova
buljo, mislim da većina tu mlati o dizelu jer brkaju pojam elastičnosti sa ubrzanjem pa je tako 105ks na dizelu 7 sekundi brže do 100 nego 105ks na benzincu. I zato benzinci ne valjaju, a naravno vau vau društvo je otprilike idejni začetnik toga
Isto kao i priča da mojih xxx korjskih konja je u biti 15% manje, pa gle čuda na cesti kad se tih 15% vrati sa društvom
Haters gonna hate...
Ne kužim uopće što si htio reć s ovim postom.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 30.08.2012., 23:44   #4288
trpi
Guest

kakve su razlike izmedju aventadora i reventona?
  Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 23:52   #4289
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
Ludnica, kada pogledam svoju Mareu, samo odšarafim dva šarafa izvučem senzor i vratim nazad...
Ne znam da li su isti MAfovi moj je 1.9 JTD, ali kod nas je on oko 500 kuna..
Moguće da su im isti protokomjeri. I ja bih mogao to isto uraditi samo sa vađenjem akumulatora i nosača akumulatora da nisu na novom promjenjene glave šarafa. Na onom starom je torx sa pipkom u sredini, a na ovom novom je petokraka sa pipkom u sredini. Sve je ostalo identično osim glava šarafa. Na kraju sam morao skinuti dio usisa u kojem stoji uložak, zajedno sa uloškom.

Što se cijene tiče, ima i kod nas tih za oko 60-70€, ali su neki turski. Ovaj što sam kupio i ugradio je original (BOSH). Imao sam neke turske farove koji su se raspali naon nekog vremena, pa od tada samo ganjam dijelove po kataloškom broju fabrike.

Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 31.08.2012. u 01:00.
Milentije je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2012., 23:57   #4290
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
kakve su razlike izmedju aventadora i reventona?
Jedan je krama, a drugi još veća... (...s čim si ljudi razbijaju glavu ) .

Danas sam vozio 2.0TDI Passata 2007, 100 km odprilike odradio. Mogu reć da je motor stvarno zadovoljavajuć, potegne tu i tamo, da ga se voziti definitivno...nije ko moja honda al ono...
A plastike i ručkice i gluposti su na vidno slabijem nivou od passata recimo 2004.
Halos je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na