|
![]() |
#211 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ove GTX 660Ti mi se stvarno jako sviđaju. Ne griju se ne znam kak previše, ne troše previše ako ih se ne gazi a performanse su zbilja odlične. Neki sam dan spajao tri monitora u Surround na MSI i čak na tim rezolucijama hoće prožvakat pokoju igru. ![]()
![]() |
#212 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
imam filing da bi išla i više, ali nekako mi ju je žao natjeravati. usprkos većoj potrošnji i grijanju, ventovi se čuju jako jako malo jače, za razliku od 560 Ti ref koje sam imao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
demit, sad vec pocinjem razmisljat da 570tka za 2400kn i nije bila dobar potez koliko ste nahvalili 660tku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Moderator
|
Da to s ventovima postoji već neko vrijeme. Mada nema do rasatavljanja i četkanja ![]() Vjerojatno bi, uz još napona no iskreno čemu. Već je i ovako na default postavkama poprilično brza. Veilm baš sam se malo igrao s tim multi monitor sustavima i provrtio DiRT3 na 3600x1920 High 4x/8x gdje je derala gotovo 70 FPS avg odnosno oko 57 minimum. na Ultra 8x/16x je palo na niskih 35 avg i 27 min. OK DiRT3 nije toliko zahtjevan ali opet zgodno je vidit da se može tak nekaj potegnut. Obzirom da je podigao napon a ventove koliko vidim ostavio na automatici nije toliko loše ako uzmeš u obzir da na def postavkama ide i do 75 °C
![]() |
#216 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Instaliraj najnoviju verziju,NE betu...ponovno deisntaliraj i instaliraj,pojavit će ti se prozor da restartaš komp kako bi prepoznao default taktove |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() koliko je dobar novi txaa od nvidie za usporedbu od standardnog msaa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
svejedno mi je ati ili nvidia, igram bf3 uglavnom ali i druge igre. a ne znam, budem pričekao još koji dan, sve imam osim grafe. msi 660ti dolazi tek sljedeći tjedan u adm tako da ću se strpit i odvagat sve. možda još koji rivju izađe pa mi mozak ekspldira taman sad kad su ispiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kad je odluka oko toga koju ''kuću odabrati'' zelenu ili crvenu, tu sad dolazi osobna preferencija do izražaja, ja recimo više nemogu zamislit da imam ati, zamjerilo mi se dosta i neću to više prolazit, pa makar imao 2 fpsa manje sa nvidiom. ako naginješ na ati-dvojbe nema, ako naginješ ka nvidiji, dvojbe nema.ostalo su nijanse
![]() |
#226 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Može jedna molba, kako na 660ti podesim postavke na ultra, gdje to radim? Malo sam neuk po tom pitanju, a nemam baš puno prijatelja koji igraju igre. Tako da sam osuđen na vas, i vašu pomoć, nije hitno al ono volio bi iskoristit potencijal ove grafičke do kraja. Kad sam je već kupio za te silne pare, ne bi bilo loše da i iskusim sve njene čari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
proletio sam kroz tonu kartica (u svom kompu i u drugim računalima šta sam sređivao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() pa najlakše za riješiti se moralnih dilema. Ako dođem do neke svote love, uzet ću je i ja, čisto iz inata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
hvala
![]() |
![]() |
#234 | |
Premium
|
Citiraj:
ako misliš na onaj post pod ati-jem koji sam napisao u tom trenutku sam htio ati ali eto opet kao što rekoh opet vagam između njih dvije, da imam love za obadvije ne bi uzeo ni jednu od njih već gtx 680 i mirna bosna. ati me jako privlači radi 384-bitne sabirnice i više memorije a gtx 660ti radi physx-a, txaa i adaptive v-synca. ati je malo skuplja, ispala bi me kojih 600 kn više od msi gtx 660ti i sad ne znam dal se isplati dat više za karticu koja je jednaka po performansama a skuplja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Moderator
|
![]() |
#236 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 28.08.2012. u 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Ma ima ih za kupit i po povoljnijoj cijeni, al po meni ne isplati se, nije to neka prevelika razlika, za nekog tko više preferira nvidiju. Da ju u većini igara dere s 20 posto, onda bi još mogli pričat, al to znamo da nije slučaj. Tako da sam ja rađe izabro 660ti, iako je objektivno slabija karta. Za nekih 10-15 posto, kako u kojoj igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Premium
|
Citiraj:
90% sam siguran da ću uzet msi gtx 660ti oc, možda uspijem i jeftinije dobit nego inače, za kojih 2200 kn a ako se kasnije skupi lova uzet jačui to je to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |