|
![]() |
#3841 |
Guest
|
200 CD? To je valjda maximalni CD |
![]() |
![]() |
#3845 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Za prsten bi mogao dobiti par milja. Amuet nije nista posebno bez crit chance, crit dmg, attack speeda. Štit ti opet nema resiste, ali su atributi dosta dobri pa je prodabilan za npr. tank barbara.
![]() |
#3850 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Slažem se takvih amuleta sam ja zdrobio jedno 10 komada za kraftanje, beskorisno, niko ih neće ni pogledat ak nemaju ili rezist ili krit ili hebačke atribute sa niskim lvl req... Štit je li-la možda 50 000 dobiješ jer nema rezista niti inteligence pa za barba nema smisla, jer ak sa barbom idem žrtvovat DH damage onda oću bar 50 na sve elementale imat na štitu... Što se ringa tiče možda bi prošao za nekog monkda neznam kolko bi vrjedio sad kad je pommam na krit iteme al samo radi toga ostalo je junk što se svojstava tiče...
![]() |
#3851 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Amulet - pa mozda nekom barbu zapne za oko kao dio MF seta Prsten - nije los, ali nije ni preimba. Ja na DH bi za takav ring dao max nekih 1mil golda Stit - nema resista, pa ne vrijedi puno, a i block chance mu je na donjoj granici jer je 20% minimalni block chance kojeg dobar stiti treba imati.
![]() |
#3852 |
|
![]() |
#3853 |
Beskorisna bitanga...
|
Ubih Beliala, morao sam uzet štit za njega... Eal na Act III nemrem ništ, kolju me elite ko kokoš, izgleda da ću morat počet skupljat milione jer za male cifre nemam više kaj bitnije popravit na liku... ![]() Sad je samo pitanje farmat Act I Festering woods -> warden -> butcher ili Act II oko magde?
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 28.08.2012. u 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3854 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
prije 1.0.4 sam najviše leđnderia dobio na ACt1 ( fest wood warden butcher ). Na maghda runovima sam dobio 2. Sad nakon patcha sam uglavnom na act 3 i pao je jučer tal rashin amulet i ošo za 30 Eura ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3856 |
Guest
|
ACT 2 = "best buy". Relativno brzo se farma i solidni itemi. I cijelo vrijeme se spremaš za act 3. |
![]() |
![]() |
#3857 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3859 |
|
Probaj, svakako je zanimljivije kombinirati dva acta neko stalno ponavljati jedan. Na nekim mjestima se stalno pojavljuju elitovi (Road to Al... tamo prema Magdi pa desno), a u Vault of Assassins se može naći po 5-6-7 "valora".
![]() |
#3860 |
Premium
|
Jedno čišćenje desolate sands-a daje velike šanse za dobre itemove. Nažalost maknuli su gopca iz ancient path-a i iz alcarnusa, ali pojavi se on, svejedno, u dungeonima desolate sands-a. Vani uvijek ima par packova (za valore), a vault zna bit krcat packovima. Minimalno ih je 7-8 uvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Guest
|
točno , plus ima 3 tamnice na desolate sand. |
![]() |
![]() |
#3862 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Meni je Desolate sands uzasan jer je jako velika zona, pa moras glavinjati po njemu trazeci Elite. A i mrzim ga jos iz vremena kada sam igrao Wizzarda i kada su mi raznorazni Lacuni i oni brzi impovi bili nocna mora. Sa barbarom ih s gustom zatucem kada na njih naletim onako iz osvete ![]() Meni je i dalje najdrazi za farmati Heart of Sin jer ides "zacrtanim putem" i nemoras okolo traziti elite packove. Sami se "nacrtaju" ispred tebe ![]() A ako imam vremena zapocnem sa Siegebreakerom, pa nastavim na Heart of Sin. Steta sto se izmedju actova resetira NV, pa fakat nema bas previse smisla farmati Act4. Da se ne resetira onda bi se moglo nakon Azmodana samo nastaviti kroz Act4 sa full NV stackovima, ali ovako kad se resetiraju nema nekog smisla. Npr. na Rakanotha nema sanse doci sa 5NV stackova
![]() |
#3863 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Pa, za nekoga tko je toliko razočaran igrom poprilično ti dobro ide ![]() No kozmička ravnoteža mora biti zadovoljena, pa stoga većini nas (kojima se zapravo sviđa) Diablo konstantno pljuje u facu s oba srednjaka visoko u zraku.
![]() |
![]() |
#3864 |
Beskorisna bitanga...
|
Igrao sam danas s buljom Act II mogu reć da mislim da nema baš svrhe... Em moram koristiti "kombat gear" umjesto MF koji mogu na Act I koristiti bez problema, tak da umjesto (unbuffed) 152% MF kolko imam sa MF gearom imam nekih 30%, a em k tome uz to što dobivam daleko manje rare-a - ne dobivam ništa bolje iteme nego kaj su na Act I, bar nisam prijetio da su bolji, a ubili smo valjda 30 elite packova po cjelom Actu II tak da kandidata nije falilo, em daleko češće ginem na Act II nego na Act I čak i sa "kombat gearom" jelte... Ukratko - čini mi se da je daleko manje zamorno farmat FW->Warden->Butcher a Act II eventualno u partyu ili "da se promjeni klimu" jer na Act I se lagano šećem i punim stasheve, istina da je većina smeće ali je i na Act II sve smeće padalo, više ću dobit od prodaje gemova neg od te opreme...
![]() |
#3865 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
jucer sam kupio Diabla 3 i dosao sam do djela gdje se prelazi na act2 e sad, dobar dio mape je ostao neotkriven i neistrazen, igrao sam sve po questovima kako su dolazili ... sad zanima me dali se kasnije kroz igru vraca u new tristram i samim sljedom igre istrazi ostatak mape ili je to ostavljeno na volju igraca |
![]() |
![]() |
![]() |
#3866 |
Premium
|
Ostavljeno na volju igrača. Btw, nema ti baš smisla samo trčati naprijed bez istraživanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Guest
|
radnjom se ne vraća, ali možeš se vratiti na bilo koje mjesto koje si "prošao". mapa je svaki put iznova genererirana i svaki put je drugačija nakon što se vratiš igri kad ponovo počneš igrati nakon što si stisnuo "leave game". |
![]() |
![]() |
#3868 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
puno hvala na odgovorima ... da nije mi ni plan samo trcati naprijed zato me je i zanimalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
nema ti smisla tako igrat diablo, za par dana i meni stiže igra, pa i ja krećem u invaziju na sile zla. ali diablo bez detaljnog pregledavanja svakog kamena, svake spilje-tamnice, svakog kukca i komarca mačem po glavi ako ne opalim to nije to. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ako me netko hoće dodat za frienda evo i link http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/16021751 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|