|
![]() |
#4351 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4352 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4353 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Ako bude, a hoce, tehnika iz ipad3 uz ekran od bar 4" bit ce najjaci mob trenutno.. |
|
![]() |
![]() |
#4354 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pozdravi ih. Samo flejmaju bezveze a nisu nikada imali u ruke više od 20min Čitam ja tamo ali nisam regan jer nemam veliku potrebu.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4355 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ma gluposti pišu i ne mogu prihvatit argument. |
|
![]() |
![]() |
#4356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Xiaomi prodaje mobitele u Kini k'o bombone http://thenextweb.com/asia/2012/08/2...es-30-minutes/ http://www.vecernji.hr/vijesti/za-mi...-clanak-445579
#4357 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo, nakon mućkanja već danima zašto mi dodatni, tj naknadno kupljeni micro usb za mob ne želi puniti bateriju ni u jednoj varijanit - uštekan u kućni punjač; u autopunjač; u laptop; u komp; a data transfer radi najnormalnije, naletjeh na ovaj text.... Citiraj:
![]() |
#4358 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Stari mi je otisao u Rigu pa je malo razgledavao u slobodno vrijeme grad i naletio na ducane s mobitelima. Ugl HTC One V novi u ducanu kosta 1800kn. Isplati li se to uzimati posto vidim da je kod nas 2600 cca ili ako je vec tamo toliko jeftinije mozda da mu kazem da malo pronjuska oko Xperie P iako sumnjam da je jeftin posto je nedavno izasao na trziste.. imate vi kakvih prijedloga? ![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
htc one V se ne isplati uzimati za 1800 kn, kad kod nas na njuskalu možeš jeftinije proći. šta se preporuke tiče, ovisi što od mobitela tražiš: Preporuka bi bila ovako: Xperia P, Galaxy S advanced, Galaxy S2, HTC Evo 3D, Xperia Ray...
#4360 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4362 |
Premium
|
Kupljeno onda ![]() Posto cu njega sigurno uzeti gledao sam malo revije po jubito-u i phoneareni i kazu da je dosta dobar mob osim sto je navodno plastika ocajna kao u nekog low budget kineza, ali ajde.. nijedan mobitel nije bez mane iako ne vjerujem da je bas toliko ekstremno losa, ali i da je nije mi to bas presudan faktor pri kupnji mobitela.. stavim kondom na njega i bok ![]() |
![]() |
![]() |
#4363 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Koji je najjeftiniji android mobitel dostupan kod nas, u trgovini il oglasnicima, svejedno. Nebitne specifikacije, bitno da je android da mogu gore instalirat Viber
#4365 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Pa uzmi tu launcher, browser i taj cas si na 200mb... |
|
![]() |
![]() |
#4366 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
galaxy mini 2, galaxy ace u tele2 po 1150kn ,HTC explorer, Sonyericsson xperia mini (ne x10 mini nego ona novioja) - 895 kn ,itd.... |
![]() |
![]() |
#4368 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
LG P350. Kod mene ovaj mob ima jedinu funkciju za Viber pozive. Na stock romu puca wifi u idleu i to je čest problem kod jeftinjaka, a problem je softverske prirode. Isto mi se događalo i na X8, Ideosu, U8650... Sa custom romovima to najčešće bude rješeno.
![]() |
![]() |
#4369 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Isto mi je Srale neki dan pricao da mu ne radi na sensationu. Vidio sam također kod kolege sa faxa na S2 isto neka cuda od zderanja rama. Ne bi nesto napisao da nisam vidio. |
|
![]() |
![]() |
#4370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Huawei U8300 (gameboy ![]() Od novih Samsung S5570ve u Tele2 za 745... |
![]() |
![]() |
#4371 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se Viber čudno ponašao. Startao sam od sebe (to tako valjda mora biti), smrzavao ili usporavao mob. Istina u to doba su tek počeli a i rekli su da imaju problema sa Atrixom. Maknuo sam je i više nisam isprobavao. Ne sviđa mi se pretjerana integracija u sustav. Nestabilnost takvih aplikacija tada vodi do nestabilnosti cijelog OS-a. Također je smiješna njihova izjava kako ne troši CPU time, promet i bateriju dok je u idle, što je jednostavno nemoguće. I to su priznali kad smo razmjenili par mailova (zbog nekompatibilnosti).
#4372 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Oh well, možda spadam u sretnu manjinu ![]() Desire, SGS2, Hero, X8, Optimus Me, Sonic... Svi su oni fino gonili Viber 2.1.2 (isključivo tu verziju) i custom romove. Battery drain u sleepu nisam primjetio ako uzmemo u obzir da je 2-5%/h uz upaljen wifi i Viber normalno (ovisi o mobu i kernelu, jasno). Wakelockove također nisam zabilježio, logično. Mobovi su uredno "spavali". To su sve mobovi koje sam imao dovoljno dugo za neko objektivno mišljenje. I opet bi danas na njih stavio Viber ![]() I reći ću samo da me Sonic nekako najviše razočarao od svih po pitanju stabilnosti romova i memory managementa. Nije ni blizu nekim drugim jeftikanerima. Optimus Me me oduševio s druge strane. Surfanje i viberovanje na CM7 romu bez jeemti. Jedan od boljih lowend mobova koji rade odlično sa stock romom - ali mali ekran za tipkanje. Na X8 i GingerDX-u je trebalo biti pažljiv - zbog malo rama (valjda) Viber bi se ugasio kod žešćeg surfanja. Desire, SGS2, Hero - nikakvi problemi, upališ i zaboraviš da je u pozadini. Svi ovi mobovi su vrtili Viber u backgroundu (bez one notification ikone). Na X8 sam ga morao koristiti kao foreground servis jer bi ga sustav ubio. Rekao bih da je to bug do roma jer ne smiješ tek tako ubiti app u foregroundu... Pored ovoga bilo je još par jeftikanera koji su mi prošli kroz ruke, ali sam ih koristio relativno kratko za neki ozbiljniji sud. Svi su bili na stocku i namjenjeni za preprodaju pa... Summa summarum: Viber 2.1.2 je zadnja odlična verzija Vibera iz 2.1.x serije. One nakon toga su bile pune bugova. Također 2.2.1 je isto odlična verzija, ali je nisam testirao na lowend uređajima. Na SGS2 i Optimus Me radi odlično, toliko znam. Toliko ![]() Zar sam jedini koji je svojevremeno pisao skripte koje prilikom bootanja podižu aplikacije samo da ostanu aktivne u pozadini i syncaju se i troše memoriju i... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 30.08.2012. u 11:39. |
![]() |
![]() |
#4373 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sony predstavio nove telefone. Na gsmarena piše da će xperia J koštati oko 160 EUR. Usporedbe radi za xperia U piše 220 EUR koliko i košta kod nas. Ako to stvarno bude tako neće uopće biti loše ![]() No treba još pričekati službene cijene... |
![]() |
![]() |
#4377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svejedno je cudno (bar meni) viditi da S3 toliko zaostaje u graficki zahtjevnim testovima i prepisati to sve softwareu.. U cpu testovima naravno da rastura jer ipak ima 2 jezgre vise, a ujedno i rade na vecem taktu... Nexus je zvijer sa JB-om, samo me zanima kako stoji sa baterijom tj. trajanjem iste... Dottore, prosvijetli nas - moze li barem jedan dan izdrzati sa nekim osrednjim koristenjem (ponajvise wi-fi i browsanje)? |
![]() |
![]() |
#4378 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ček jel samo meni glupo uopće polemizirat o nekom kvazi testu s yubitoa, di se još jasno vidi (facepalm) da lik ima otvoreno pitaj Boga koliko appova (status bar gore) i još onda pokreće bench, pitaj Boga pod koliko opterećenim mobitelom. Btw, S3 ima way way more fps-a u nenamarku ![]() A da ne pričam za smijeh od rezova u antutu benchu, koji su barem dvostruko manji nego u praksi.... Totalno glup link na još gluplji video....
#4379 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Imao sam ja Nexusa i uzeo prije mjesec dana S3. Na Nexusu sa official 4.1.1 google firmwareom mi je baterija trajala max 12h (cijeli dan upaljen wifi, net, wacap i gmail), dok na S3 mi sad traje do 20h, mozda i 1 dan. Imam osjećaj da mi je Nexus radio bolje sa 4.1.1 romom nego sad S3 sa samsungovim i još je brendiran na Tmobile. Moram to podhitno promijenit jer je ovaj 4.0.4 kaj imam na S3 čudan, stalno mi se mob zblesira i neke stvari sporije rade. Čekam da izađe offical JB za S3 i odmah stavljam CWM. |
|
![]() |
![]() |
#4380 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
1. na tom testu je americka verzija s3, tako da test nije uopce relevantan za nas. 2. Telefoni nisu goli, pa pitaj boga sta je sve dolje 3. s3 ima jos ukljucen power saving mode koji ga limitira na 1GHz. nas s3 u istom stanju, bez ciscenja memorije sa ukljucenim power saving modom izvrti 40.0 fps na nenamark1 (4.0.4 android). edit: i 59.1fps nakon restarta bez power save. Test koji je lik napravio zapravo ne vrijedi ni za dupe obrisat..
|
|