|
![]() |
#31 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
još dve godine neću bit na Socketu A. Jer tada Socket A neće moć niš novog vrtiti Kaj se tiče M2 socketa kolko sma ja upoznat najavljen je za drugi kvartal 2006. Cijena će bit paprena kao što je i bila s 939 kad je došao. Treba računat na to još 6-8 mjeseci dok se situacija s pločama i čipsetima ne iskristalizira ( sijećamo se nF3 150 debakla i prvog K8T800 ). IMHO ne isplativo. 939 će vrlo vjerojatno uć u moje kučište al nevjerujem da će to bit prije jeseni.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
to bi kao bila radeon 8500...bas me zanima kakva je... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kaj z onoom "Cold Heat" s TV prodaje na A Kanalu?:P
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
rotfl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Soc.A do daljnjeg, a krajem godine 939 ili čak možda 754 sa PCIx (kt890). To onda opet drži vodu dok se novi socket ne ustabili. A možda pređem i na Intel ako smisle nekaj pametno. Bilo bi im već i vrijeme.
![]() |
![]() |
#41 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() http://unoid.net/9600pro/power.html A instrument of doom je bila wellerica 30w ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Aha... Non-stop su ti puna usta kak je Nvidia mrak-a u kompu imaš ATI ![]() Ajde priznaj pošteno da si ATI-jevac u duši ![]() A ono o Nvidiinim driverima možeš mački na rep obesit ![]() Koliko vidim u zadnjih godinu dana popustili su oni i to dosta, sad već nemaš više unificiranih drivera nego moraš skidat po modelu grafe koju imaš...blje... Jer ak stave skupa drivere za opjevanu FX seriju i 68xx i Quadro ne mogu dobiti WHQL više od dva-tri puta godišnje kad se stvarno potrude, i onda su im perfomanse "mrvičak" slabije nego sa non-WHQL driverima.... Ma, vidio si ti kak vjetar puše, zato i imaš samo ATI u kompu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|