|
![]() |
#1352 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Nisam mislio da cu potrositi 3600 na laptop ali ako je vec odlicna akcija zasto da ne, lakse ce se prodat ako ikad budem morao Coconut da li se mogu odigrati kakve igrice na tom samsungu od 3600kn s obzirom na graficku. Vec bi ga sutra kupio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Nakon pregledavanja teme i jos malo extra istrazivanja, mislim da sam suzila izbor na ova dva: prvi je samsung koji se moze nabaviti i u metrou za 3.599, ali ako cu ga uzimat onda ce biti u ovom shopu zbog nekih komplikacija s placanjem u metrou, a drugi toshiba. Cine mi se tu negdje po karakteristikama, ta toshiba je dosta puta preporucen na ovoj temi, a i kod mene cini mali prevagu jer je bijeli:-) ugl cijenim svaki savjet oko izbora! Jos jednom puno hvala na trudu :-) Edit: samsung nudi 4 godine garancije, toshiba 2 a na bateriju i adapter samo 1g sto mi se cini dosta znakovito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grafa (Intel HD3000) na skupljem Zmazungu je integrirana i kao takva nije baš pogodna za novije igrice. Jeftiniji model ima nešto jaču grafu.
![]() |
#1356 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1359 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Mogu li bolje od ovoga proči slučajno ili je ovo ok kupnja? http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/...is-torba-i-mis Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1361 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ostao je jos jedan od 3000kn u Zadru Sad neznam kako je u ostalim centrima, ali nazovite metro i mozete si rezervirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav,trebao bi mi laptop za faks,po mogucnosti da moze pokretati neke snaznije igre i naravno da nema nikakav OS instaliran jer mi to ne treba. Znam da ne mogu ocekivati brda i doline za 4000kn,ali valjda se neki sa pristojnom grafickom i procesorom moze naci. Pokretao bi office programe,mozda kada Photoshop,ali nista ekstremno. Znaci office program,filmovi i dosta igara u slobodno vrijeme Pa lupajte prijedloge,nasao sam u Big Bang u Sloveniji HP Probook za 550 eura sa povratom poreza,kod nas je najeftiniji sa tim i5 procesorom 4700kn,prilozim link kasnije o kojem se modelu tocno radilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Premium
|
Toshiba L850 (ova sa 7670M grafičkom) ili Dell 5520. Čini se da najjeftinija Toshiba nije raspoloživa pa ti ostaje Dell. Ako se misliš igrati to je najbolji izbor. Probook sigurno ima slabiju grafičku i tu mu ni i5 neće pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
Premium
|
Citiraj:
Mala je rezolucija na tom Dellu,jel znas mozda kakva je kvaliteta izrade,garancija. I u kojem je rangu ta graficka sa desktop modelima otprilike ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
|
Mala rezolucija? Za 4000kn ne možeš dobiti ništa veće, fali ti još toliko otprilike. Jedino da ideš na 17.3", ali tu onda zaboravi ozbiljnije igranje. Review Della imaš baš ovdje na PC Ekspertu. Jamstvo je 3g. Teško je uspoređivati grafičke u laptopima i stolnim računalima. Grafičke u laptopima se recikliraju i po nekoliko puta pa broj ništa ne znači, tako da je je 7670M potpuno identična grafička kao 6650M. Mislim da bi mogla biti otprilike u klasi 5570/5670 stolnih kartica. Ako ti je to premalo, bolju ne možeš dobiti za tu cijenu, a ni za dosta veću. Zbog niže rezolucije ekrana laptopa nego što je inače na stolnim monitorima, performanse su bolje nego bi bile da je takva kartica u stolnom računalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Premium
|
Citiraj:
mislio sam na rezoluciju desktopa,ne velicinu ekrana,15" je meni dosta jer cu ga cesto nosati sa sobom ![]() a ne znam,jedino ako bude nesto na akciji ili rasprodaji sa kakvom jacom grafom,i3 procesor ce biti dostatan ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Registered User
|
Hvala na odg. Laptop kupljen, Toshiba Satellite c855- 12k. Nadam se da će sve šljakat kak treba,u svakom slučaju puno bolji od prastarog kompa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
preporuka za neke modele laptopa koji bi trebao zadovoljiti slijedeće: što duža garancija neće se igrati igre(grafa nebitna, samo da prikaže sliku) što brža konfa 15,6 ekran oko 3500 kn hvala lijepo Zadnje izmijenjeno od: Igor_Zg. 28.08.2012. u 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još danas i sutra imaš akciju u Metrou za Samsunga NP300E5Z-A02HR sa 4g. garancije. Doduše, 100kn je preko budžeta (3.599kn), ali se isplati. http://www.metro-cc.hr/katalozi/lqno...ndex.html#/22/
![]() |
#1372 |
Registered User
|
pozdrav, kupio bih laptop ali se nerazumijem gotovo nista u vezi njih, stoga bi molio nekoga tko se razumije za bilo kakav prijedlog i ako je moguce da ih bude vise.. laptop bi mi ugl sluzio za fakultet(programiranje), gledanje i skidanje filmova, te tu i tamo za igranje igrica.. cijena da nije prevelika, otprilike oko 3000-4000kn... to su neki parametri, pa ako netko ima prijedlog neka ga odma i pojasni zasto taj i koje su mu mane i prednosti, jer kao sto rekoh, bezveznjak sam, pa ih sam ni necu skuzit hhh unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Web programer
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav ekipa ![]()
![]() |
#1374 |
Premium
|
Procesor i5 ili i7. Frekvencija nije toliko bitna uopće. Bar 4GB RAM-a i bilo kakva grafička. Najbitnije da je ekran što bolji, što veća rezolucija i dijagonala. Ako ti je budžet do 4000kn, nećeš naći idealan laptop za to. Ne kažem da neće to sve raditi relativno ok i na jeftinijem laptopu, ali onda navođenje karakteristika koje trebaš gledati nema smisla jer ćeš birati između 2 laptopa u najboljem slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Web programer
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
|
Ovakav Samsung bi ti onda bio ok. Solidne komponente, grafička (620M) na kojoj se može odigrati i nešto zahtjevnije... I sve to uz 4g. jamstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Web programer
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
|
Naravno, najjeftinija opcija ti je ovo: http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=+C855-12Z Nešto jača grafička je u ovima: http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=l850 http://www.nabava.net/trazilica.php?...-500VGA7670-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
sto mislite o ovom laptopu,cini mi se da nema puno bolje za tu cijenu s obzirom na grafu..? ne znam kakva im je nova serija ovih amd proceva, a6 4400.. i znam da je hp i 1god jamstva al cini se dosta povoljno namjena: moderniji rts-ovi(sc2,coh2), catia/proe, office+filmovi naravno http://www.svijet-medija.hr/p/Pavili...B4X81EA/40567/
"Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 03.09.2012. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|