|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako si zapeo za Note, pričekaj malo jer izlazi Note 2 do kraja mjeseca pa mi 'stari' model mogao ubrzo pojeftiniti.
#1682 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A od ovih Xperia što bi bilo zadovoljavajuće? Za cca 1000 kn ima X8, X10 (sa svim podvrstama), nađe se pokoji neo (zapravo jedan na njuškalu)... X8 mi se ne sviđa, X10 mini mi djeluje malen... Razmišljao sam i o Wildfire S, ali vidim da ima problema s prostorom (kao uostalom i desire ako nisu rootani)... Kakve su te xperie u odnosu na recimo wildfire S? Ah taj konzumerizam, da ti milijun vrsta i onda čovjek ne zna što bi od silnog izbora... |
![]() |
![]() |
#1683 |
Premium
|
X8 i X10 su stari modeli. Pokušaj ubosti Xperiu U. Doduše, ograničen je na 4Gb jer nema utor za microSD kartice, ali je bolji od oba navedena.
#1685 |
Premium
|
#1686 |
Premium
|
Pih, ako apk idu na ta 4 GB onda ova ostala 4 ostaju samo za slike, glazbu i ostale gluparije... Kad bi ga našao za 1000-1100 kn uzeo bih ga ![]() jedino što ga nema na VIP-u koliko sam vidio pa trebam otvoreni ili dekodirati... |
![]() |
![]() |
#1687 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
HTC EVO 3D ili SONY Xperia U
Dakle, imam Nokia Lumiu 710 i nisu mi baš legli Windowsi pa je odabir pao na jedan od ova dva moba. Oba mogu dobiti po jeftinijoj cijeni pa ne znam za koji se odlučiti. Možda bih čak dao prednosti EVO-u jer ima veći ekran, a i gigu RAMa naspram Sonyjevom manjem ekranu i manje RAMa. S druge strane, Xperia U je noviji mob s boljim grafičkim čipom. Iskreno, da imam više novaca, uzeo bih Galaxy S2 odmah. No, ovako dajem zamjenu svoj mob i nadoplata i odabir je pao na jedan od ova dva moba, pa ako neko ima za reći svoje mišljenje, slobodno. Hvala |
![]() |
![]() |
#1689 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Znam da ima puno Sense ROMova, no ja ipak radije preferiram AOSP ili slične ROMove, nešto kao čisti Android (CM itd) pa me zanima postoji li koji takav ROM za EVO? Gdje gledati tu ponudu ROMova osim na XDA? Hvala |
![]() |
![]() |
#1691 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
To je malo dvosjekli mac, chipset u note-u je isti kao i u galaxy s2, jedino malo dignut takt proca no note ima 720p ekran dok s2 ima 800x480, trosi duplo vise resursa, rade sacekaj...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#1692 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 17.08.2012. u 17:58. |
![]() |
![]() |
#1693 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Jedno pitanjce Android mob do cca 1700-1800kn. Može i oglasnik ali i tamo ću vjerovatno gledati da je nekorišten. Hvala EDIT: Nekako mi se čini po tome što sam našao/čitao da je Xperia U u tim cijenovnom rangu best buy ili LG Optimus L7 ali on mi se čini nekako prevelik A opet tutlek sam za te stvari pa zato tu i pitam Zadnje izmijenjeno od: Mirrim. 18.08.2012. u 00:35. |
![]() |
![]() |
#1694 |
Premijum
|
Da, pricekat cu onda jos malo kaj se tice Notea, a tak i tak mi ga je stari sad nabavio pa kao da ga imam i ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Premijum
|
Da stavio sam stock jakyu firmware gore tako da dobijem uvijek update direktno od Google a ne od Samsunga. Da, odlicna stvar, stvarno im je uspio project Butter jer mob radi kao podmazan. Nema nikakvog lagga, nicega. ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ga fosiram pa mi izdrži s orginalnom baterijom (1750mAh) 19h. Postoji i američka verzija koju paše na 2000mAh i to bi naručio. U obje verzije ima NFC antena. Dok zamjenske nemaju
__________________ |
![]() |
![]() |
#1699 |
Premijum
|
Kao da je malo bolja, nisam nista konkretno mjerio. Onaj najbitniji dio, vrijeme na netu se popravilo, malo instalacijom Chrome, za kojeg vele da manje trosi, malo vjerojatno do JB-a. Sad je to blize 4h nego 3h. Prihvatljivo. ![]() Nenamark 2 score sa nekih 25 skocio na 29, i tak, sve u svemu puno to fluidnije radi, ja happy ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Premijum
|
|
![]() |
![]() |
#1702 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Trebao bi mi neki mob do 900 kn(oglasnik a moze i na bonove) sa sto boljom kamerom, i po mogucnosti touch, naletio sam na samsung s8300 http://www.gsmarena.com/samsung_s830...touch-2667.php Koji ima ok kameru i touch, ali je dummy i nema wifi, no zasad je prvi izbor |
![]() |
![]() |
#1703 |
Premium
|
Nisi mogao naći neki stariji model? Ovaj ima samo 3g. Normalno da nema wlan. Za tu lovu radije potraži HTC Desire ili iPhone 3G/GS.
#1704 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Desire, a 3gs pogotovo ( ![]() ![]() (imam ga još uvijek, tj kod cure mi je sad, i još uvijek je teško naći android mob koji ima bar približno dobru kameru, tj vrlo ih je malo...).
![]() |
#1705 |
Premium
|
Istina za kameru, ali mob je uzasno spor - blago receno... Baterija mu takodjer nije bas na nivou. U taj cjenovni rang spada i SE Satio koji je takodjer spor, ali barem je smartphone i ima wi-fi... |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
|
za samsunga sam dobio ovaj komentar "Nikako nikako ovaj mobitel nemoj uzet Jako loš touch, spor sustav, jako mali ekran, kamera ništa posebno. Kombinacija tastatura + touch screen je izvedena jako jako loše. Uz to mob koji sam ja imao je imao "fantomske pozive" i svaka 2-3 slika je bila corrupt. Baterija drži jedva jedan dan, a to je za takav mobitel jako malo." A odo bacit oko na satio, na mobu sam pa to ide sporo E da a ja iman nokiu e66, pa ima wlan, odlican btw,podrzava i adhoc veze i zasebne ip/dns postavke za svaku pristupnu tocku itd, a stariji je od samya |
![]() |
![]() |
#1707 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nokia E66 je smartphone, samsung s8300 je cameraphone. Ti trebaš odlučit što želiš ![]()
![]() |
#1709 | |
Premium
|
Citiraj:
dakle zasad smo stali na SE Satio i vjerojatno ce ostat, ako joj se svidi, jer je ipak malo neobican dizajn |
|
![]() |
![]() |
#1710 | ||
Premium
|
Citiraj:
Mozda nije uzasno spor, no za moj pojam brzine jest spor... Ne usporedjujem ga ja s nikakvim dual-core mobitelima nove generacije nit mislim da sluzi za bencheve, no cak se i ne radi o samom hw-u (osim manjkave baterije) koliko o sw-u tj. symbianu.. Svejedno mislim ako vec cura trazi mob sa dobrom kamerom do 900kn, dobar je izbor.. Citiraj:
Koliko vidim za nabaviti mob, samo neke zemlje se spominju za sada no ne i te navedene... Evo u Srbiji za 500€: link Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 19.08.2012. u 18:47. |
||
![]() |
![]() |
|
|