|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem s otvaranjem nekih stranica
Ne mogu skuziti zasto, ali neke stranice ne mogu vec neko vrijeme (prije radile) otvoriti/pingati/trejsati na kompu (win xp home ) konkretno : ipress.hr uniline.hr dok druge otvara normalno win firewall je iskljucen odavno ( probao sam i disejblati avast) , a drugi komp u mrezi sasvim normlano otvara/pinga iste stranice ... ima netko ideju sta probati, se netko susreo s time? thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji operater i koji router ? Za probu postavi fiksne mrežne postavke na kompu uključujući i DNS Servere. Vidi Sticky DNS by ISP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako ti izgleda hosts file? Probaj promijeniti DNS servere u OpenDNS ili Google, kako kaže Nikky.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
@Nikky adrese su fiksne na sva 3 kompa, ![]() svi kompovi su xp home (original) , firewall off, i avast av ... na 2 mi ne pinga, a na jednom da hosts fileovi su original i isti : Citiraj:
e, da... da ne zaboravim, a preko proxya mi otvara... wtf ?? Zadnje izmijenjeno od: walbandon. 05.08.2012. u 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Probaj omogućiti NetBios putem TCP/IP-a ,jer ako imaš statične IP on ti zna riješiti probleme s povezivanjem! Zadnje izmijenjeno od: nitrooxid. 05.08.2012. u 11:38. Razlog: ispravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma, gle, oni su provideri neta, tako da ne vj da je do njih, jer , kao sto sam napisao, na jednom kompu radi, na drugom ne ...da je u njima problem, ne bi radilo ni na jednom komp, zar ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|