|
![]() |
#1351 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Npr. Sony Ericsson Xperia Arc je dobio službeni update ICS. Ja sam imao prilike testirati osobno. Dojam je gorak okus. Em je spor, slabo reagiraju touch da bi ušao u meni i baterija brzo ode. Za razliku od I9000 na custom pojede ga za doručak. Mogu zamisliti kako će raditi na HTC.
__________________ |
![]() |
![]() |
#1352 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne stoji ti usporedba.. custom rom je nešto potpuno drugo i nikako ga ne treba uspoređivati sa službenim. Nije ni taj galaxy brz na stock romu, a onda uspoređujemo GB vs ICS gdje je drugi 100x bolji. |
![]() |
![]() |
#1353 |
Extrema Thule
|
Za Galaxy nema službeni ROM na ICS ![]() Velim, za trenutnog Sonya nisu dobro ispeglani orginalni ROM. Ja sam vidio i dosta je spor. A kako ponašaju HTC sa Sense i bez Sense??
__________________ |
![]() |
![]() |
#1354 |
DD9512
|
Evo moja senzacija ARHD sense 3.6 i CM (candy čini mi se) razlike nema. U svakodnevnom radu nema, osim što je sense 100puta ljepši. U quarantu je razlika možda 100bodova u korist CM što je zanemarivo. Ogromna razlika je bila u GB, ICS je skroz drugačiji. A opće je poznato da su sony i Lg, pogotovo Lg katastrofa što se softwarea tiče. |
![]() |
![]() |
#1357 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
HTC One V - mrtav. Krepala mi matična, čini se. Ili je krepa od vibracija u IMAX-u. ![]() Nosim ga danas na garanciju. Čini se da nijedan brand nije izdržljiv kao Samsung.
#1363 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1369 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1374 |
DD9512
|
Ivo, nije kvarljiv mob ako mu izgori matična zbog visokog OCa. Dugo ti je mob i trpio zlostavljanje. I dalje ćeš dobiti novu matičnu ako dobro izgleda a mob ne radi. (Ako ne skuze da si OCao)Čini mi se da bi tvoja mogla biti crna.. Isto tako i za ekran. I dalje mijenjaju ekrane zbog prašine ispod stakla, a za razbijen ekran nema garancije. |
![]() |
![]() |
#1377 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Antena: OK, nisam primjetio nikakve probleme. Kod kuće mi ima možda malo bolji prijem nego je imao SGS2, tj. malo dalje. Ekran: Iskreno, nisam ni pratio, ali vjerovatno je ok kada taj dio nisam ni primjetio. Znam da mi je na HTC Desire bilo koma. Prašina: Nemam. |
![]() |
![]() |
|
|