|
![]() |
#541 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
od kuda ju skidaš? sa marketa (google play) ili sa neke druge stranice? ako ideš sa marketa, nakon skidanja, proces instalacija mora početi odmah. kada se završi, ako je instalacija uspješna, ponudit će ti otvaranje. ako je instalacija neuspješna, to će i napisati. što se knjiga tiče, treba ti reader. nekako najrasprostranjeniji je "aldiko". skidaš knige ili preko njega ili svoje jednostavno otvoriš kroz sučelje. sad je opet pitanje koji si ti to imala format knjige i s kojim čitačem si htjela otvoriti. film i titl se moraju zvati isto. ali potpuno isto - i veličina slova se gleda i točke i crtice - sve. i po treći put je odgovor - ovisi s kojim playerom želiš gledati. ne podržavaju svi playeri titlove. mogu ti preporučiti "mx video player" ili "rock player". i nedavno je izašao "vlc player", ali njega nisam probao još, pa ne znam da li podržava titlove. vjerojatno da. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Od e-Book readera preporučujem i Kobo reader, više minimalistički od Aldiko-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
@viking.software: Samo jedna ispravka za Mx player. Film i titl se ne moraju zvati isto. Ali za pocetnike je bolje da se zovu isto, da bi se titl autoamtski ucitao prilikom pustanja filma.. @svi: Ljudi nova Opera mobile radi konacno kako treba na ICS-u. Definitivno najbolji browser. Jedino ne radi flash, ali bez toga se moze.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Igrice sam skidala uglavnom sa google-a, pošto mi je market negde nestao, al mislim da manje-više znam gde je ![]() U vezi knjiga, kada sam uključila tablet, na njemu je bio instaliran eReader, ali ću definitivno skinuti aldika. Moja knjiga na kompu je bila u adobe flesh playeru i kada sam ja povezala tablet na komp pisalo je da su i ostale tako, mada kada sam ja pokušala da je nađem u eReader-u, nije postojala. A za filmove, ja jednostavno uđem u "video" i tu pustim film i gledam ![]() ![]() Hvala na pomoći i strpljenju puno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
no, pišeš konfuzno - "instalacija počinje odmah i piše da je skinuto" prvo se skine, pa se onda instalira. ako se skine sa marketa, onda instalacija počinje odmah i nakon uspješne se ponudi otvaranje a ako je neuspješna instalacija pojavi se obavjest. i nakon toga se ništa ne dešava. no, ako skidaš "od nekud", onda se to skinuto snima ili na sd karticu ili na internu memoriju tableta, najvjerojatnije u direktorij "download" ili "preuzimanje". pogledaj da li postoji takav direktorij i tamo bi ti trebale biti skinute datoteke "ime-datoteke.apk". ovo ćeš još lakše napraviti ako si instaliraš neki file manager, naprimjer "ES file explorer". dakle, ako je SKINUTO, ne znači da je i instalirano. drugo - knjiga u "adobe flash playeru"?? da nije adobe PDF format? ako je flash, onda je to već animacija i nisam siguran da će ju uopće e-reader prepoznati. koja je ekstenzija te tvoje knjige kada ju otvaraš na kompjuteru? za filmove da, uđeš u player i gledaš, ali nisi li pitala za titlove i kako da ih otvoriš u playeru? treba ti player koji podržava titlove. jednostavno. ako ta opcija postoji u playeru koji je predinstaliran još bolje. ako ne, onda nešto od predloženih. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Što se knjiga tiče, malo veća ispravka. Nisam ni pogledala na početku šta je u pitanju, pa sam mislila da je to, ali nije. U pitanju je Adobe Reader i jeste PDF format ![]() ![]() A definitivno ću skinuti jedan od navedenih player-a, samo mi je malo problem net, pošto je ovde veoma slab i koči. Ali do večeras ću to uraditi, pa ću poslati rezultate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() pdf već može. aldiko bi ga trebao otvoriti, a ako ne, onda skini adobe pdf reader i na miru si. ali, zbog štednje prostora, probaj sa all-in-one čitačem. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() A, hvalaa za aldika... radi knjiga ![]() ![]() ![]() Ja uz tvoju pomoc polako, ali sigurno napredujem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Registered User
|
I da, imam još jedan problem ![]() ![]() Što se to dešava i kako da popravim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav ekipa. Imam pitanje do 2. Zna li neko kakva je politika prestigia s međunarodnim jamstvom? Koliko sam čitao na njihovim stranicama, garancija bi trebala vrijediti kod nas ako je uređaj kupljen u recimo Slovačkoj? Jel netko već mailao prestigiu? Na koji mail im pošaljem upit? Hvala
![]() |
#552 | ||
Premium
|
Citiraj:
znači, imaš recimo ovakvu sliku: ![]() i umjesto ovog prvog cvijeta, otvori ti se ona četvrta slika sa plažom? tri su ti solucije - prva - prihvatiti to tako kako jest, druga, u samom programu potraži opciju "sort by" ili "položi po" i sad odaberi - ime, datum, veličina, možda se stanje promjeni. ne znam, jer ja tu galeriju davno ne koristim. preglomazna je, spora zna zastajkivati a sve samo radi onih "cool" efekata. možeš mislit'. i treća solucija - instaliraj recimo, "quickj pic"( besplatan je) i on će ti uvijek pokazati prvu sliku koja je i ona umanjena. i to bez podešavanja. ja ga koristim jako dugo i nikada nije zakazala. mala, brza, jednostavna. i služi svrsi - pokazuje slike. ako ne nađeš, javi se na PM, pa ti pošaljem. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Registered User
|
Ček, ček, ček. Moguće je da opet nisam objasnila lepo ![]() i uđem u npr drugu sliku po redu i pogledaj šta mi se pojavi: Ali mislim da je uglavnom to to. Slično je, tako da ću ja instalirati taj program što mi ti predlažeš ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.08.2012. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
danas mi se nesto cudno pocelo dogadjat s orginalnim indikatorom baterije, uvjek pokazuje isto kad ugasim i upalim tablet onda se vrjednost na indikatoru promjeni al onda ta vrjednost opet ostaje ,nemjenja se dok tab radi a kad odem na postavke pa na bateriju onda se postavke skrse i javi da su postavke prestale s radom ....sta mi je ciniti
![]() |
#555 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@ Ivak 905 Slike spremi negdje, pa ih "digni" na neki od servisa za slike pa link postaj tu. Npr. http://www.dodaj.rs/
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.postimage.org/ http://tinypic.com/ http://imageshack.us/ ili nešto slično. znači, odaberi sliku/slike, kad se dignu, dobit ćeš par vrsta linkova: direktni, za email, za forume... kopiraš taj link, klikneš na ovu ikonu slike (desno od plavog globusa za linkove) i zalijepiđ svoj link slike. ovisno koji link si izabrala, dobit ćeš ili cijelu sliku (ne pretjeruj sa veličinom! ;-) ) ili thumbnail koji kada klikneš vodi na cijelu sliku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Evo onda ovako. Ovako se prikažu slike albuma: ![]() I ja otvorim ovu u donjem levom ćošku i ovo se dešava: ![]() Jel sada bolje? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Premium
|
Citiraj:
'ajmo prvo ovako. kada želiš odgovoriti na više naših poruka, nemoj za svaku koristiti novi odgovor. nego na porukama na koje želiš odgovoriti klikni na ovu ikonu desno od "quote". nacrtani su navodnici i znak plus " "+ ". onda će ti se ta ikona zacrveniti. sada kreneš na sljedeću poruku i opet klikneš na tu ikonu. kada si obilježila sve što želiš odgovoriti, na zadnjoj poruci klikni i na ovu gornju ikonu, ali i na ikonu "quote". otvoriti će se prozor sa svim tim porukama. svaka pojedinačna poruka će biti označena otrpilike ovako: [Q U O T E=Ivak 905;2211040] ![]() ![]() ![]() Evo onda ovako. Ovako se prikažu slike albuma: I ja otvorim ovu u donjem levom ćošku i ovo se dešava: Jel sada bolje? ![]() i počneš odgovarati ispod ovog [/QUOTE] no, naučit ćeš! ima vremena. što se tvog problema tiče - čudno. ovo je jasno - umanjeni prikazi svih slika. kliknula si na jednu, i umjesto ovog velikog kamena, pokažu se bebine noge, koje čak nisu ni u toj kolekciji. kolekcija (popis slika u direktoriju) je ova traka sa puno malih slika i po njoj kližeš prstom i prikazuješ ih. dakle, odkud beba i zašto cijepa sliku? da li se to dešava na SVIM slikama ili samo na ovoj? da li si probala te slike (ako su na memorijskoj kartici) pogledati na kompjuteru? da li si možda upalila nekakve efekte animacije za tranziciju između slika? pa se , MOŽDA, dešava da su slike prevelike i sporo se učitavaju. jesi probala instalirati onaj program za pregled slika "quick pic". jer ovo što se vidi gore lijevo nije njegova ikona. stvarno ne znam.... što se dešava, tj. kako se slike prikazuju kada pokreneš slide-show? to ti je ova ikona gore desno sa trokutom u kvadratu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Pa meni kada uđem u sliku bukvalno se jedna izbriše drugom i sada uđem npr u prirodu i hoću da je postavim za sliku zida, ne postavlja mi se priroda, nego slika sa bebom. I tako svaka slika iz albuma, iza svake se krije neka druga. I to se takođe dešava u 2.albumu. (isto je i za slide-show) ![]() Pogledala sam te slike na kompu i sve su normalne, e sada je najveća mogućnost da su prevelike ![]() Ali instalirala sam ja taj program i na njemu sve radi kako treba ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
šta je sa animacijom i prelazom između slika u slideshowu? jesi to maknula, ako uopće postoji opcija? ako drugi program radi, onda je sa slikama sve ok i nije problem što su (pre)velike. što se ljepote programa tiče, pogledaj ovdje, pa odluči: https://play.google.com/store/search...gallery&c=apps ja sam ti rekao za quick pic samo zato jer je mali, brz, nema suvišnih stvari. ti možeš instalirati pet programa za galeriju. sasvim nebitno. jedino što će te za svaku sliku pitati s kojim programom ju želiš otvoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
danas mi se na 5080B pojavila sitna mrljica, koja se vidi samo na bijeloj podlozi, a nije piksel. ima netko iskustva ili predodzbu kaj bi to moglo biti? nemrem je fotkat da vam pokazem, zaista je sitna cca 1mm, al ja ju vidim i nije ugodno. odnesel bi ga na servis, no koristim ga svakodnevno i tesko se odvojiti :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Probao netko Tablet računalo PRESTIGIO MultiPad PMP3370B? Trenutno je na akciji u linksu za 850kn http://www.links.hr/?naziv=tablet-ra...kl=010.122.006 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|