|
![]() |
#421 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Kad bi bila kisa, vec vidim da bi se javio u temu nakon prvog kruga s " ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#423 |
PizzoZder
|
Sta sam tako procitan? ![]() Edit: Evo startaju. Hahahaha, jos jedan krug zagrijavanja, a Schumi se spasio, mora iz boxa... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 29.07.2012. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dosadne utrke u PM.......... maldonado, kartekeyan i schumacher prakticki jedino zanimljivo cijelih 69 krugova, i ono nesto sto je alonso na silu prestigao nekoga, pereza mislim, koji je bio sa pun kufer starijim gumama. doslovce valjda i HRT je mogao drzati tipa RB iza sebe, kimi se 19 krugova vozi iza hamiltona i ne moze mu nista....... vettel ode ~10 krugova pred kraj u boks valjda iz zajebancije i uspije opet stici grojeana, ali isto mislim da nema sanse da bi ga prestigao........ fuj, iako svaka cast hamiltonu , tj mclarenu na ok taktici, i kimiju sto je letio stazom negdje sredinom utrke. sve ostalo je za zaboraviti, bilo bi valjda 20 puta zanimljivije i bolje da je pala kisa. i u madarskoj i kod nas.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moram priznati da mi je poslije 'presice' drago da Kimi nije pobjedio. Svaki put grinta kako nije prvi - umjesto da bude zadovoljan i drugim mjestom. Recimo Grosjean je svaki put presretan kad je na podiju, a ovaj k'o pizda samo grinta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Kimi je dobar vozac ali mi je postao mrzak zbog voznje u ferrariju, ili vozi 100% ili se vuce po stazi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
NHF, ali obje izjave su ti stvarno zanimljive u najmanju ruku. Kao prvo, Drug Brko nije prvi koji uspoređuje Kimija sa Jamesom Huntom, štoviše Kimi je i sam veliki fan načina života kakvog je vodio Hunt, te je na VN Monaca ove godine nosio i kacigu ukrašenu njegovim imenom.. Kao drugo, Raikkonenovi rezultati u Ferrariju govore sami za sebe, prve godine je odmah osvojio naslov, a druge godine završio kao treći u poretku sa dvije pobijede i 7 postolja, doduše treće godine nije briljirao zato što nije imao konkurentan bolid tadašnjim Brawnovima i RBR-u. Samo da kažem da nisam nikakav fanboy nego samo iznosim činjenice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
http://www.24sata.hr/f1/raikkonen-st...na-auto-275267 i normalno odmah photoshop fešta: http://wtf1.co.uk/i-swear-to-drunk-i...-photoshopped/
![]() |
#432 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Alonso se nikada nece predati i uvijek ce izvlaciti koliko ide iz bolida u najgorim uvjetima. Ferrari je je imao dobar bolid tih godina a kimi ganja rekorde-obara najbrzi krug svaku utrku a ne zavrsava medju prva tri. Ima talent ima bolid al mu je pristup 0 bio Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 01.08.2012. u 00:42. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Banned
|
Citiraj:
Malezija kiša 2009 te, svi čekaj restart trke Bog je već u boksu skinio kombinezon i liže sladoled ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Vječito pitanje, tko je bolji? Alonso ili Kimi? I onda opet natezanje oko Kimijevog stila voznje i njegovog karaktera. Također se opet spominje cinjenica da je on zadnji Ferrarijev svjetski prvak... I onda s druge strane Alonso, njegova plakanja oko rezultata, pozicije u momcadi, uvjeta na stazi, neznam ni ja cega. Navijam za Ferrari, uvijek sam bio njihov fan. Nikada nisam preferirao Mclaren niti ijednu drugu momcad (izuzev Williamsa) U novijoj povijest, meni daleko najdrazi Ferrarijevi vozaci su bili ovim redom: Kimi, Schumacher, Massa - po meni drugi nisu vrijedni spomena. Istina Alonso sada vozi prilicno dobro, odlican je vozac, ali od pocetaka njegove karijere u F1 nikad mu nije nista po volji. Za razliku od Kimija koji je naslov ugrabio u zadnje 2 utrke, Alonso bi ove godine lako mogao ponoviti svoj "uspijeh" gubljenja naslova iza Petrova u borbi s Vettelom i "uspijeh" gubljenja naslova u borbi s Hamiltonom i Kimijem. Dakle, ako tako gledamo, Alonso je trebal imat 4 naslova, Kimi 0. Opet, Kimi je svoje vozacko umijece pokazao jos u Mclarenu, tamo je zasluzio barem 1 naslov prvaka, ali eto, puno peha i nista od toga. Kimi ima stila, nakon utkre na jahtu kod frenda, usred utrke jest sladoled, njegove presice, (ne)dolasci na slikanja za sponzore... Morate priznati, ima stila. Alonso nije nista takvo, dosadne presice, nikad nista ludo, samo vjecito zanovjetanje. 2009 godine Ferrari je imao krs od bolida i ja nisam nista ocekivao od Kimija i ekipe. Zakaj je on trebal gristi te sezone? Nizasto. Konstruktorski naslov bio je daleko (sjetimo se Badoera), pojedinacni isto dakleko, a i ako se ne varam tada su vec pocele kruziti glasine o dovođenju Alonsa. I ono sto najvise cijenim kod Kimija i sto nikada necu dozivjeti kod Alonsa, pustio je momcadskog kolegu da pokusa doci do naslova - a mogao mu je smetati (ipak je tada bio br. 1 vozac u momcadi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
www.youtube.com/watch?v=CWJCGInsVUs nemogu prozor složit.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Njubare ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Osobni opis - pitaj me
|
je, i za Druga Brku i Nackija. pitanje nije tko je drazi vozac, jer onda je to pitanje tko je "kvalitetniji" covjek (shvatite kao zabavniji, prirodniji, prakticki da se mozes ugledati u njega kao u oblik idola). naravno da je to kimi, i tu prakticki nema govora. no velika je i razlika u temperamentu, spanjolac VS finac, pogodi koji ce se derati na plazi, pogotovo ako su okruzeni sunarodnjacima.......... spanjolac, kao sto bi i talijan........ no skrenuo sam. kimi je odlican hladan vozac, ali nije najbolji. odvozit ce odlicno prakticki svaku utrku, covjek ima dara, ali koji vozac nije? da je karizmaticniji od debelog ostatka vozaca, mozda i najvise od svih trenutno vozaca, to stoji. ali to je prava definicija, karizma, karakter. sto opisuje covjeka, a ne vozaca...... a obojica ste prezentirali da je covjek == vozac. slazem se da je alonso, barem prije, pokazao ono zbog cega ga debela vecina i ljubitelja i neljubitelja propetog konjica - ne voli. ali ga ne voli kao covjeka, no kao vozacu, pogotovo ovu sezonu, sto mu se ima prigovoriti konkretno? to sto cupa stvarno svaku utrku debelo vise nego sto bi vecina vozaca uspjelo, dokazujuci se iz utrke u utrku? jer momci, ne osvaja novce karakter nego rezultati ![]() i jos jednom kazem, volio bi vidjeti kobayashija u ferrariju. uz ili umjesto alonsa (ali definitivno da massa onda isto ode, ako alonso ode npr), najvise jer je na prvoj utrci direkt napadao alonsa ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Premium
|
Preostri ste prema alonsu jer ga ne volite imo. Covjek je perfekcionista i nije uvijek zadovoljan ni sobom ni ekipom pa se zato zali, kimija boli briga. Tesko je u f1 usporedjivati tko je bolji vozac jer je milijun sitnica i bolidi se mijenjaju iz utrke u utrku samo kazem da kao ferrari fanu alonso mi je 1000 puta drazi. Ferrari je uvijek bio "passion" i alonso je bas takav dok kimija boli briga. Jedno je sta covjek prica a drugo je kako se ponasa, alonso je toliko puta imao nekonkurentan bolid zadnjih godina a izvlacio je maximum iz svega i nikad se nije predavao, pogledajte samo sto masa radi u istom bolidu. @brko Nece mi bas biti svijetla tocka kimijem naslov jer nije da pamtim samo trofeje, ta sezona mi je u sjecanju kao mrtva utrka alonsa i hamiltona isto kao sto ce mi schumaherova zadnja sezona ostati u sjecanju kao zadnja svijetla tocka (iako je izgubio naslov od alonsa i pretposljenjoj utrci jer mu je otkazao bolid dok je vodio utrku i osvojio bi naslov) |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledajte npr samo sezonu 2008 pa cete shvatiti moj point oko kimija, pogledajte osvojene bodove i najbrze krugove na utrci (ne nije imao nesretna odustajanja nego je jednostavno gnjavio vecinu utrka). Ferrari je imao super bolid kad se cak massa mogao nositi sa hamiltonom to dovoljno govori @burko Upravo to, da mi je stalo samo tko je kakav covjek navijao bih za webbera npr. Mislim schumaher mi je i dalje najdrazi vozac iako sam svjestan njegovih mana kao covjeka i njegovog ega ali me odusevljavao njegov skill+karizma+zar za pobjedom. Ja bih vise volio vidjeti recimo pereza koji ce biti no.2 vozac uz alonsa. Kobayashi i alonso bi zaratili nakon par kamikaza pretjecanja Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 05.08.2012. u 01:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
- vrhunski i ne jebe zid (Hamilton) > team se raspada - prosječan i poklopi se ušima (Massa) > team kako tako funkcionira Lik jednostavno nije moga prihvatit "rookia" i tako dobru vožnju. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako je sa svakim timom koji ima top vozaca. Ogromna je konkurencija medju vozacima unutar istog tima i kad pocne borba za naslov medju njima onda pocinje raspad u timu. Ne razumijem zasto je tolika drama oko toga sto je massa morao propustit alonsa, ti mu bodovi nista nisu znacili dok je alonso imao sansu za titulu. F1 je timsko natjecanje i za tim je bilo bolje da alonso pobijedi. Je mozda malo glupo s neutralne strane i utrka gubi draz ali po meni je sasvim logican potez tima (plus alonso bi vjerojatno prosao masu ionako samo zasto riskirati dodir i 1-2 poziciju kad jednom vozacu bodovi ne znace nista) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ista stvar je i s Markom, iako ga ne volin nešto posebno kao ni tuljana iz Heppenheima, ali turska 2010, nema timskih odluka, jaka utrka i spušili su sve, ali opet nije bilo apeliranja ili plakanja na team radio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Osobni opis - pitaj me
|
ma je ista stvar sa webberom.... da, u tom trenutku i nikad vise, jer je prvo tim, drugo je tim i trece je tim, pa je vettel, pa je webber. mos' si misliti kako i RB nema vozaca kojeg "vise guraju". sam webber je po ponasanju i izjavama dosta puta to dao do znanja............. no opet se doticete senne, a koje si ti godiste baja? mislis da on nije bio prgav i dosta agresivan vozac koji ce sve napraviti da pobjedi? ali ne, i ti i ja zivimo u svijetu gdje je senna svetac i nismo bili tada pratili, pocetkom 80'-tih, jer mislim da ipak nemas 45 godina pa na vise, jer bi onda trebao imati 15 da ista kvalitetnije pratis formulu............ ok, nevideni talent koji je izvodio cuda po kisi, ali treba uzeti u obzir koliko je to divlje vrijeme bilo, svatko je radio od bolida i masina sta je htio. ne znam bas da bi u danasnjem svijetu sa nekonkurentim bolidom mogao osvajati prva mjesta. plus sto je bio brazilac, iz zemlje koja je siromasna do jaja i ogromna, pa ono, nacionalni heroj, dodatna pompa itd itd........... no priznajem, ovako sto se da procitati i naci zapisa prakticki svi govore da je kao covjek bio - covjek. no skrecemo s teme. po alonsu se pljuje najvise iz mclarenovih fanova, i to je ziva istina. jest da RB valjda u buducih 10 godina (a mozda i nikad) ne dostigne ljubav kakvu ljudi imaju prema ferrariju i mclarenu, tako da se "njih" niti ne cuje. alonsu nije pasao hamilton, ali mislim da je tu bilo i ogromnog nezadovoljstva jer ono, sva pompa je isla prema prvom crncu, najbalavijem crncu, uber talent, a alonso bivsi prvak, pa se covjek nasao uvrijeden i povrijeden? uostalom kako rekoh prije, tu nekolicina brka pojmove da je vozac == covjek, nije. nece odlicna karizma i odlicna komunikativnost i lezernost i opustenost i sve ostalo sto cini covjeka dobrim - osvajati bodove. osvajat ce vozac. stoga kimi nije nista bolji niti losiji od alonsa, nezahvalno sto ih se uopce usporeduje, jer je to nemoguce. prvo, utrkivali su se u isto vrijeme, ali ne u istim bolidima. reci da je alonso bolji vozac od masse se moze, jer imaju iste bolide, a rezultati pokazuju cinjenicno stanje. drugo, kimi NHF, ali zaista mi nije ostao u pamcenju, niti dok je bio u ferrariju, da je nesto atraktivno i zaista kvalitetno osvajao mjesta. kimi je konstantan, ali nikako nije tolika vozacina kao sto ga se ovdje uzdize. lotus je takoder taj koji jebiga, kada je temp sto veca, imaju vece sanse........... sto znaci upravo sto ja i prdim cijelo vrijeme, mozes ti biti uber talentiran, kada je bolid taj koji mora biti konkurentan. ako imas los bolid, ma najbolji vozac nece moci prismrditi prvim mjestima koja su rezervirana za jake momcadi.
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je Kimmi cool, no nikad ga nisam volio previše jer se ne ponaša kao profesionalac i sportaš. Alonsa poštujem i to do kad je vozio za Renault, dobar je vozač. Po meni, kao navijaču Ferrarija, Schumacher je najbolji vozač te momčadi ikad. Da povučem jednu paralelu- Evo umirem od želje znati zašto je u F1 cool kada Kimi bude mrtav pijan na jahti ili u kasinu, radi svakakve "dogodovštine" , ne poštuje obaveze prema sponzorima i momčadi ponekad, a kada to radi jedan nogometaš (npr. Sammir) onda je to frapantno i ne znam što? Čemu ta dvostruka mjerila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako odradjuje svoj posao kako treba,neka guta...ali nije Dammir Žuti pa da moze gutat i pljugat i igrati u Barci i Realu...tako je i sa Kimijem...njuška...i ova rasprava nevodi nikamo,osim pisanja osobnih litanija poveće rezolucije ![]()
![]() |
#447 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne razumijem zasto neki ljudi mrze pojedine vozace zbog tima u kojem voze, ja ne volim mclaren i britansko hypeanje njihovog tima/vozaca (gledam na bbc/sky utrke) pa mi je opet hamilton drag jer je odlican vozac i ultra agresivan i drago mi je kad pobijedi zasluzeno, vettel je malo overhyped ali ga i dalje svrstavam medju top3 vozaca danas i drago mi je kad zasluzeno dobije itd... Vise mi je vazno da je dobra utrka i da dobije onaj tko je najbolje odvozio (ako vec ne moze alonso ili schumaher jel, massu uopce ne gledam vise kao vozaca). Gledam f1 jos od vremena senne i schumahera (od tada sam poceo navijati za njega jer je poceo pobjedjivati sennu i nositi se s njim) i iskreno ovo je najzanimljivija sezona do sada, nikad nije bilo ovoliko konkurentnih bolida |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Kimi je talent i za razliku od Sammira postigal je nekaj u zivotu i cirkus si moze priustit. Ove godine kada je usal ponovo u F1 nije se zahebaval na presicama niti je radil neke velike cirkuse. Prionul je poslu i vjerujem da on taj Lotus vozi skoro najbolje sta moze. Kimi ima ugovor za iducu godinu s Lotusom. Lotus = ekipa koja nema para za istovremeno razvijanje 2 bolida (ovogodisnjeg i za novu sezonu). Odlucili su se razvijat ovogodisnji bolid i ja ocekujem da ce novi biti krs na razini Force Indije ili malo bolji. Tek onda ce se vidjeti sta rade Kimi i Grosjean. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Majstor je, nema sta, ali ajde ovaj put barem nije nikog drugog razbio, izguro itd.. ![]()
![]() |
|
|