|
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Preporuka za grafičku
Do 800 kn. Možete li nešto preporučiti?
#1863 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Za koje namjene treba grafička? Napiši konfiguraciju, uključujući i monitor. |
![]() |
![]() |
#1864 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako ces novu onda MSI R7750 OC a za 800 kn se moze naci polovna HD 6850. Koji je ostatak konfe? namjena? |
![]() |
![]() |
#1865 |
Premium
|
Hvala onome koji je premjestio ovdje. Hmm..konfa..dual core proc, jedno 2gb rama, monitor je 20ak incha, nije full hd. Napajanje je 400w chieftek, ali možda se i to uzme novo, nije problem. Uglavnom to je za tatu od frendice. Čovjek ošo u penziju pa bi malo puc'o ![]() Imali su grafičku prije unutra, ali je krepala i sad su na onboard grafici. Rekao mi je da mu nabavim grafičku do 800 kn.
#1867 |
Premium
|
Ma skeptičan sam prema MSI. To mi je nekako banana od firme.
#1869 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() masa maticnih od MSI-ja, u vrijeme svakojakih solteka, matsonica, pcchipsa, chaintecha i slicnih su me poprilicno odusevljavale, plus rade i dan danas. masa brand racunala je unutra znala imati MSI, osobno sam imao u jednom NECu neku socket 478 MSI, matx predobra ploca. nego, MSI kao svaki drugi proizvodac, osim sto zna doci sa prakticki najboljim hladnjakom i (valjda jos uvijek) daju 36 mjeseci garancije. i sorry, ovo sto si ti rekao je kao da je npr hyundai nekako banana od firme, tako mi zvuci ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1870 |
Premium
|
Dobro ajde, onda ću probati sa tom. btw, ovo moje "banana od firme" se temelji na količini notebookova marke MSI koje sam poslao na servis. Prodavao sam te jel, pa ih se 90% pokvarilo i vraćali smo ih dobavljaču. Eto čisto zbog toga. ![]()
#1871 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pa, frend je imao jednoga MSI, krepao je jer je graficka krepala. ali nisu mi nesto losi, no naravno prakticki koliko para (pogotovo prije) - toliko muzike ![]() kako god, s grafickama su stvarno zahvalni, trebas bjezati generalno od losih hladnjaka, to je sve. plus sto duza garancija - to itekako pozeljnije.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
|
Zbog neplaniranih dodatnih troškova kupljena je gefoce GT 630 1GB ddr5. 600ineku kunu u linksu, garancija 2god.
#1873 |
Guest
|
Kojom karticom zamjeniti 8500GT, tj. postoji li išta bolje od HD 6450? Ciljam na novu karticu koja malo troši, vrti 720p filmove i starije igre. ![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ATI. A da ti nama kažeš s koliko love raspolažeš i namjenu grafe pa da ti pokušam naći nešto bolje? btw, mogao si napisati u 'Moj komp' o kojem se Phenomu radi
#1877 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Neznam ni sam tocno koji je Phenom u pitanju (nije kod mene trenutno PC) tako da cu dopisati kada budem kod kuce. |
|
![]() |
![]() |
#1878 |
Premium
|
Obavezno uzmi DDR5 verziju (postoji i DDR3 verzija) poput ove http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-5558800 btw, nemoj nasjesti i uzeti 2Gb DDR3 verziju. Od tih 2Gb ionako nikakve koristi i još su spori u odnosu na DDR5.
#1879 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobivam za 400 kn 1 GB DDR5 verziju. Graficka je stara mjesec dana i ima garanciju. Mislim da cu je uzeti. |
|
![]() |
![]() |
#1881 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Prijedlozi za graficku karticu...
Pozdrav, imam graficku HD 4850 Club 3D ali vise ne moze da tjera novije naslove na high postavkama pa sam je odlucio zamjeniti. Razmisljam izmedju: MSI r6670 800MHz Core 1024MB DDR5 4000MHz Memory(Dual Fans)cijena 650 KN http://www.msi.com/product/vga/R6670-MD1GD5.html EVGA GeForce GTS 450 SC (Super Clocked) cijena: polovna 600 KN http://www.evga.com/products/moreinf...01G-P3-1452-TR I ako moze da mi vi predlozite neku do 700 KN Hvala..
#1882 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
6670 je sporija od 4850, a GTS 450 bi bila malo brža, ali skupa (za mene). Koje se to igrice ne mogu igrati? Gdje bi se kupovalo pošto pod lokacija piše BIH? U HR se za 700 kn ne može kupiti nova grafička koja bi ti donjela značajan pomak u performansama, a u BIH bi cijene, a i ponuda bile nepovoljnije. Rješenje bi bilo u kupovanju ispravne polovne grafičke bez garancije ili smanjivanju postavki u igrama na postojećem setup-u. |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
|
Sad sam "izvrtio" nekakve kombinacije i trebam donijeti odluku sta kupiti, pa me zanima vase misljenje. Mogu dobiti 9800GT + accelero S1 sa 120mm ventilatorom za male novce i HD 6670 1GB DDR5 za nesto vise novaca. Takodjer sam razmisljao o kupovini nove graficke do 700 kn. Koje je vase misljenje, na sta bi se vi odlucili? EDIT: Moze i polovna do 700, ali da ima jamstvo! Zadnje izmijenjeno od: DejoGH. 02.08.2012. u 11:11. |
![]() |
![]() |
#1885 |
Premium
|
Napajanje? Ispuni Moj komp do kraja. Iskreno, 5870 je još uvijek jaka kartica i nema neke velike potrebe za njenim mijenjanjem.
#1886 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Nema se tu puno izbora NVidia Grafička kartica Palit GTX680 2GB JETSTREAM 4.291,88 kn Ati MSI HD7970 Lightning, 3GB,DVI,HDMI,mDP 4.008,33 kn I napajanje,da,mora biti dobro...je da i 5870 trosi ali ove trose jos vise ![]() Nego ljudi,moze meni preporuka grafičke. Treba imati DDR5, treba imati CUDA te mora biti SLI kompatibilna. Sada najvaznija stvar je da je tiha i u idlu i opterečenju (duplo tiša od 6870). Od igrica treba samo pokretati bez problema sc2. Gledao sam ovako nešto GAINWARD Video Card GeForce GT 630 GDDR5 1GB/128bit, 810MHz/1600MHz, PCI-E 2.0 x16,HDMI,DVI, Dual Slot Fan Cooler, Retail ali kako vidim ona nije sli kompatibilna...ima nešto u tom rangu a da je? Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 17.08.2012. u 07:26. |
![]() |
![]() |
#1889 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja bih isto trebao novi grafu. Već sam prije mjesec-dva postao ,nisam siguran jel u ovom topiku,evo sada napokon imam sigurno novce pa ziher kupujem. Konfu možete pogledat pod moj komp,dao bi do 1000kn. Pa šibnite preporuke. Hvala. : )) EDIT: uzimao bi nvidiu,pa samo preporuke nvidia grafa. Zadnje izmijenjeno od: Afx. 17.08.2012. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|