|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nakon što sam ga podesio već je bolje. U slici se približio, no i dalje ostaje nešto glow-a i od granulacije AG-a na svijetloj podlozi ekran izgleda kao mastan. Ovo zadjne me ako ništa riješilo miror efekta na Necu. Da li se mogu kako switchati profili iz Windowsa ili je USB konekcija isključivo za hub? Ne da mi se svaki put ulaziti u OSD pa bi se složio neki macro za miša.
![]() |
![]() |
#336 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ako je isto ko na reklamiranom monitoru, onda je i ovaj spreman za reklamaciju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozdrav svima. Gledam ovu temu i definitivno sam odlučio kupiti ovaj model. Samo da vas pitam gdje bi bila zadnja revizija dostupna? Instar informatika? Jel ima još netko informaciju gdje još? |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po webu > http://www.elipso.hr/informatika/monitori/DELL-U2412/ Eto popust do 31/05/2012, koja psihološka navlakuša sa isticanjem cijena + PDV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Vec drugi put u 2.5 god samsung t260 mi nabacio riku ![]() mislim da vise necu primirisat samsungu, iako, ajde za sekundarni monitor imam neki stariji 19'' koji vec 8 god radi. pa mozda pretjeruje ![]() nego da nebude offtopic, premisljam se između ovog della u naslovu ili ovog http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=10634 mislim da ipak dell je puno bolji, plus ips matrica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Registered User
|
onda je odluka definitivno pala na della, iako citam nesta se ljudi bune zbog 8ms u gamingu, al mislim da je to pretjerivanje, ipak je debela prednost kvaliteta slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Moderator
|
Mali off @vec1337 Prije nego (pro(daš) taj crknuti Zamzung daj nekom elektroničaru da ti zamjeni elektrolite u napajanju (cca 10 Kn materijala), vrlo često to bude cijeli kvar. Poznat "slučaj" sa Zamzungom kod svih monitora. Primjer: http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=17056 |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Registered User
|
Da to sam i mislio, vec sam nasao rtv servis jedan koji ce napravit dijagnostiku, ima i na ebayu djelova. al da cu ga prodat, sigurno ocu, puna mi je ona stvar sranja oko njega, vec drugi put u 2.5 god se to događa sto stvarno nema smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
90% da je neki kondić napuhnut/procurio pa ga se samo treba zamijeniti. Tako sam ja dobio jedan Viewsonic koji nije radio. Otišlo je 6 kondića na napajanju. Nakon njiove zamjene monitor sada radi ko nov - cijena materijala - 12kn. Evo tek toliko da imaš neki uvid kako to može izgledati. Ako znaš sam otvoriti monitor možeš i sam provjeriti. ![]() Vani ima za kupit i rebuild kitova ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 31.05.2012. u 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Registered User
|
monitor odnesen na servis na dijagnostiku, pa cemo vidit koliko ce kostat popravak, i dal cu pristat u tom servisu, mislim da imam nekih alternativa koje sam dobio na pm, hvala ![]() kad uzmem dell napravit cu unboxing video i usporedbu sa jednim starijim monitorom ako se netko jos bude odlucivao ili sl. Nego sto mislite koliko bi mogao dobit za tog samsunga na njuškalu nakon sto stavim novo napajanje, ili sto vec bude kvar (iako sam 99% uvjeren da ce bit nesta sitno oko napajanja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
Kupljen Dell danas u Telebitu, nisam baš zadovoljan jer na početku je imao probleme s serverom?? pa smo čekali ali to je manja stvar, nego kontaktirao sam ga preko mejla i rekli su da imaju a04 verziju, a on je meni dao a02 verziju. Danas navečer ću ga spojiti ako ima kakvih problema odmah mu ga vračam. Ispričavam se na pitanju pošto nisam dugo kupovao monitor, koji test je najbolje za izvrtiti? I koje probleme osim žute boje da obratim pažnju? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako mi netko može odgovorit koji program da odvrtim (nokia test?) i na što da obratim pažnju osim žutila. Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Eizo MonotirTest
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 08.06.2012. u 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Planiram kupiti novi monitor/monitore, pa mi je ovaj zapeo za oko zbog cijene. Prvo mi je u igri bio dell u2410, ali sad kad sam vidio da za te novce mogu kupiti dva u2412m malo sam se poceo neckati. Koristio bih ga dosta za obradu fotografija (50%), gledanje filmova (25%) i igre (25%). Eto zanima me vas savijet sto napraviti, bolje ova dva ili jedan u2410 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |