Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.07.2012., 14:06   #391
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je online   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 15:39   #392
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Jako dobra utrka, Alonso prilično mirno PP i 1. misto. Vettel onako mlaka vožnja, malo sumnjiv prolazak Buttona ali po meni ok. Hamilton definitivno potez trke, a i taktički dobro pripremljeno za Button. Grosjean loš, za razliku od Kimija koji je jako dobro vozio.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 15:46   #393
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Nejde mi u glavu zašto Button nije iskoristio sav kers odmah
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 16:03   #394
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
alonso....... nemam rijeci. massa, nemam rijeci. ostatak cist' ok, zao mi je hamiltona zbog gume. nelosa utrka skroz, vrlo blizu vremena.

ali ono, spanjolac koji vozi talijanski auto kojeg je dizajnirao talijan porijeklom grk pobjeduje na njemackoj stazi .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 16:29   #395
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

ko' kaze da jest kanta? ja samo ponavljam sta je lauda rekao, ali ti si to gledao naravno pa skuzio . .

Staro 22.07.2012., 16:37   #396
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Meni je baš drago zbog njih pa makar španjolac vozio

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 17:14   #397
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ma ne to, nego ima nekoliko fanova Alonsa i Ferrarija koji uzdižu ga u nebo jer tvrde da radi čuda u kanti, u totalno nekonkurentnom bolidu
sad da pogodim i ja ocito (ili netko drugi) mora tebi citati misli, ovo da je ferrari kanta je netko (ili vise njih) reklo na GP1 ili slicnom forumu, i sada automatski se povezujes ti ovdje sa takvom poveznicom.......

reci da je ferrari kanta u bilo kojem kontekstu je kretenski. ferrari je bas bio los kada je MSC otisao, kada vise nije mogao pobjedivati, kada je renault sve porazio. ali opet nije bio kanta, ali nije mogao konkurirati za prva tri mjesta .

no isto tako ferrarijev bolid u trenutnom poretku nije No#1 bolid, prije bi to dao i dalje RB-u, malo manje mclarenu. ali kako i sam kazes, alonso cupa najvise sto moze i zna iz bolida, i zato jest trenutno prvi, i nadam se prvak. najvise jer je to zasluzio, jer kako rekoh vec koliko puta prije, nema nadmocan bolid pa ono, vise je bolid pobjedio nego vozac..........

Staro 22.07.2012., 19:31   #398
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
"Sebastian Vettel dobio je kaznu zbog pretjecanja Jensona Buttona izvan staze u posljednjim krugovima VN Njemačke. Dodatnih 20 sekundi prebacilo ga je na peto mjesto"

necu komentirat........
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 19:46   #399
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Zbog cega?
Potpuno zasluzena kazna..

C.J.B. je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 19:54   #400
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
"Sebastian Vettel dobio je kaznu zbog pretjecanja Jensona Buttona izvan staze u posljednjim krugovima VN Njemačke. Dodatnih 20 sekundi prebacilo ga je na peto mjesto"

necu komentirat........
Citiraj:
Autor C.J.B. Pregled postova
Zbog cega?
Potpuno zasluzena kazna..
A počeli su jebavat zid previše. Ako ga zatvori sudar > kazna, ako ode sa strane kazna. Doduše ovo je slično onim šikanama pa je razumljivo.
Staro 22.07.2012., 20:11   #401
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Kazna Vettelu je dobra u odgojne mjere, malac je postao preveć prepotentan jer mu se pogoduje. Zadnji primjer je ono njegovo mahanje - makni mi se . . .
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 20:13   #402
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ocu rec da malo previse cjepidlače.....čovjek je bio brzi a usput je jos i ostavio mjesta dugmiću da nebi bilo dodira.....pa nemozes zabranit/kaznjavat utrkivanje ( ne , nisam fetlov fanboj ) . pravila su tu da se poštuju ali zar se bas mora tako cjepidlačit ?
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 20:44   #403
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
ocu rec da malo previse cjepidlače.....čovjek je bio brzi a usput je jos i ostavio mjesta dugmiću da nebi bilo dodira.....pa nemozes zabranit/kaznjavat utrkivanje ( ne , nisam fetlov fanboj ) . pravila su tu da se poštuju ali zar se bas mora tako cjepidlačit ?
Da, ali postoji pravilo da kad si VAN staze sa sva 4 kotaca (sto je on debelo bio) moras propustiti bolid(e) koji su pored tebe ili blizu tebe prije nego se vratis na stazu, poanta je da to nije staza i tretira se to kao da je reicmo ZID/ograda kao u Montecarlu . Znaci on ni nebi preteko JB-a da nije izaso van staze i stoga se to kaznjava. D aje bio pametan (SV) pustio bi buttona da ga obidje (jer je steko nelegalnu prednost pri obilazenju i pravila to nalazu) i obisao ga opet malo kasnije (Button je spalio gume ganjajuci Alonsa) bez problema. Ovako je popusio 3 mjesta nepotrebno.
Staro 22.07.2012., 23:44   #404
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Da, ali postoji pravilo da kad si VAN staze sa sva 4 kotaca (sto je on debelo bio) moras propustiti bolid(e) koji su pored tebe ili blizu tebe prije nego se vratis na stazu, poanta je da to nije staza i tretira se to kao da je reicmo ZID/ograda kao u Montecarlu . Znaci on ni nebi preteko JB-a da nije izaso van staze i stoga se to kaznjava. D aje bio pametan (SV) pustio bi buttona da ga obidje (jer je steko nelegalnu prednost pri obilazenju i pravila to nalazu) i obisao ga opet malo kasnije (Button je spalio gume ganjajuci Alonsa) bez problema. Ovako je popusio 3 mjesta nepotrebno.
ali nalažu i pravila da bi u takvim slučajevima (Button) trebao ostaviti mjesta širine jednog bolida, naravno Button ga je zatvorio, pa je ovom bila šansa ili sudar ili odlazak van staze

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2012., 00:00   #405
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
ali nalažu i pravila da bi u takvim slučajevima (Button) trebao ostaviti mjesta širine jednog bolida, naravno Button ga je zatvorio, pa je ovom bila šansa ili sudar ili odlazak van staze
Pa i ne bas, tj. ne u ovoj situaciji. Button je izabrao stranu i nije je mijenjao a SV nebi ni dosao pored njega da nije kanso kocio/izasao sa staze. Znaci ako nemos pretec trebas se vratit iza jer ces u protivnom zavrsit u zidu/ogradi (znaci pricamo kao da zone za izlijetanje nema sto se pravila tice). Ako si vec izletio van staze (sreocm nij e MC pa nisi u ogrdi) onda se trebas vratiti IZA vozaca kojeg si obisao VAN staze ili ga propustit ako is odmako napred stekavsi nepravednu prednost. Znaci pravila su sasvim jasna ovdje a to sto neki sebi tumace kako zele ili bi htjeli to je druga stvar .
Staro 23.07.2012., 00:11   #406
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa i ne bas, tj. ne u ovoj situaciji. Button je izabrao stranu i nije je mijenjao a SV nebi ni dosao pored njega da nije kanso kocio/izasao sa staze. Znaci ako nemos pretec trebas se vratit iza jer ces u protivnom zavrsit u zidu/ogradi (znaci pricamo kao da zone za izlijetanje nema sto se pravila tice). Ako si vec izletio van staze (sreocm nij e MC pa nisi u ogrdi) onda se trebas vratiti IZA vozaca kojeg si obisao VAN staze ili ga propustit ako is odmako napred stekavsi nepravednu prednost. Znaci pravila su sasvim jasna ovdje a to sto neki sebi tumace kako zele ili bi htjeli to je druga stvar .
ma to je ovaj na TVu tumačil' pa sam samo k'o papiga ponovil

meni je sam žal' MSCa kaj nije bolje bilo danas

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 23.07.2012., 08:53   #407
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
koji to? Novak? bwuahahahahaha
Nije Novak ništ krivo rekel. Izjavil je da bude dobil kaznu kak je na kraju i bilo.

Funny Kimi je najbolje ispal
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2012., 10:54   #408
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
koji to? Novak? bwuahahahahaha
nein, neki na auštrijskoj televiziji

Staro 23.07.2012., 11:07   #409
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Nitko ne komentira Sauber?
Jucer su letjeli stazom iako nista neocekivano jer su i na treninzima izgledali jako brzo.
Fine bodove su uzeli u Njemackoj.

Staro 23.07.2012., 14:55   #410
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova

Ili ja krivo gledan, ili je button ima unutarnju putanju i ovaj je nabio gas da ga zaobiđe...

Kriv je isto ka šta je Maldonado bio kriv. Vanka si i amen.
Staro 23.07.2012., 15:01   #411
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Pa to smo odma rekli, mali gofnar je van staze = kazna = odjeb,
povrijeđeni ego, kad mu nisu pripremili da bude na početku vlakića pa da mu nitko ne smeta, nek ode lječiti nekamo drugo
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2012., 15:30   #412
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Pa to smo odma rekli, mali gofnar je van staze = kazna = odjeb,
povrijeđeni ego, kad mu nisu pripremili da bude na početku vlakića pa da mu nitko ne smeta, nek ode lječiti nekamo drugo
Kako je bio isfrustriran kad ga je Ham priša. Stalno je bio na granici...
Staro 23.07.2012., 15:53   #413
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
po meni je Vettel dobil kaznu jer ih nisu kaznili za opet ilegalan bolid
ali da, vidi se da je pocel pucat cim mu nesto neide kak si je zamislil, prije ce Kimi bit prvak nego on
inace po meni je to ok pretjecenje
Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 22:55   #414
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Vettel je dobar vozač, nije dosad baš imao sreće, kiše, motor, kazne, kao ni Ham. Inače bi svi bili blizu sa Alonsom u bodovima. U Nedelju ovakav završetak:
1. Hamilton 2. Kimi 3. Vettel.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 21:06   #415
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Nisam gledao današanje treninge, ali sam sad baš pisao neke vijesti u vezi Hamiltona i vidim da je opet u dobroj formi. Očito je McLaren napravio neke preinake.
Mislim da će ovo biti dobar vikend za njih, ako opet ne bude njegovih pizdarija ili peha.
Ali ne treba zavoraviti ni na Magic Alonsa i napuhanka iz Heppenheima.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 21:37   #416
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Najavljuju sutra suho, a u nedjelju izvjesna kisa tako da bi moglo biti svacega.
McLaren je na treninzima po suhoj stazi najbrzi jos od Silverstona, ali na mokrom se jako muce.
Red Bull je bio danas off the pace, Webber vidno nezadovoljan nakon treninga.
Lotus dobar, Sauber iznenadujuce los..
Moglo bi biti jako zanimljivo..

Staro 28.07.2012., 18:32   #417
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
ja mislim da bi ovo mogao biti Kimijev trenutak, mislim da ga je konacno krenulo
Hamilton i Gorsjean i kisa na startu - to nemre dobro zavrsit
Jedva cekam utrku, samo da se ne otegne ko Kanada prosle godine
Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2012., 09:32   #418
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Hamilton je van konkurencije, neče mu tu moć Kimi ni prismrdjeti. Ja očekuje ovakav poredak u slučaju suhog
Ham
Button
Vettel
Alonso
Kimi
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2012., 11:43   #419
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Staro 29.07.2012., 13:21   #420
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Izgleda da ce biti kise. Sad bas Button nesto brblja na skyu, neka najava od prije.

Ako ne bude SC na startu, a bude kisa, ocekujem Schumija u TOP 10 nakon prvog kruga

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno