Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.02.2012., 12:10   #1051
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Majke mi, ja nisam skužio ništa što muči kolegu Piceka Brzog

@Brzi Picek:
Ako sam donekle shvatio, ne može se tunelom od Pripyata vratiti natrag u Jupiter?
Koliko ja znam, nema tunela koji spaja Yanov sa bilo čime? ili ima a da ga ja nisam vidio?

jebiga, možda mislimo na isto, a sada da i razjasnimo:

Yanov = željeznički kolodvor, centralna postaja u području
Jupiter = kompleks zgrada u sklopu koje je lift i tunel gdje kreće misija "Pripyat Underground" gdje trebaš sa pajdašima stići do Pripyata, tj. do praonice rublja gdje čekaju preživjeli vojnici.

Ajde to sad malo bolje, jasnije i polakše objasni što te muči. Gdje ne možeš izači, kuda ideš uopće, zašto ideš uopće... u nekim momentima tvog teksta nebi skužio o kojoj se igri uopće radi da nisi tekst napisao u ovoj temi

@ECHO:
Ja sam samo 2 puta prešao taj mod. i meni se čini da tu nema nikakvog lifta, već da je nekakav teleport u igri, a ne ni gumbi, ni poluge i liftovi koji se uključuju.

@hammer_of_thor:
O da, dolje nema prijatelja, osim ovih beskorisnih levata koji niš ne pogode ili ih ubije onaj mali štakor mutirani
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 15:11   #1052
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
kada završim Helikoptere... ostaje mi se ili ne u igri..
kao Mali STALKER odlučujem da neču "kraj " ...m i borim se s oni banditima i td...

i onda sam došao do malo od sigurne kuče tunella kamo se ide za Yanov ... i došao sam do Lifta

neznam ako ti mogu to prekopirati, ali dolje je bio Masakr po pitanju Psiho, i ostalih čudesa... treba imati zalihe za "konja" ubit ! da to pretrćiš ili ..ja drugačije nisam znao ..."brze noge" zakon !

no evo sada sam prošao opet nanovo i sad asu mi otvorili vrata Sigurne kuče !!! , tamo je bio i vodič za Yanov

stvar je tamo odmah iza sigurne kuče kad auđeš u tunnel, u stvari malo dalje od kuče jer samo se izmjenjuje područje u koje idep ili neideš...

ukratko sad asam žib , nemam opremu "monolitha" , ali sam živ....

samo mi nije kasno kako proči taj lift "elevator"

bro !
Brzi Picek je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 16:25   #1053
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Brzi Picek Pregled postova
kada završim Helikoptere... ostaje mi se ili ne u igri..
kao Mali STALKER odlučujem da neču "kraj " ...m i borim se s oni banditima i td...

i onda sam došao do malo od sigurne kuče tunella kamo se ide za Yanov ... i došao sam do Lifta

neznam ako ti mogu to prekopirati, ali dolje je bio Masakr po pitanju Psiho, i ostalih čudesa... treba imati zalihe za "konja" ubit ! da to pretrćiš ili ..ja drugačije nisam znao ..."brze noge" zakon !

no evo sada sam prošao opet nanovo i sad asu mi otvorili vrata Sigurne kuče !!! , tamo je bio i vodič za Yanov

stvar je tamo odmah iza sigurne kuče kad auđeš u tunnel, u stvari malo dalje od kuče jer samo se izmjenjuje područje u koje idep ili neideš...

ukratko sad asam žib , nemam opremu "monolitha" , ali sam živ....

samo mi nije kasno kako proči taj lift "elevator"

bro !

probaj naći nekakvu svijetlo plavu maglicu koja svijetli, to bi ti mogao biti teleport, ako se dobro sjećam. Znam da je teleport sa gornje strane u Jupiteru, ali čini mi se kao da je i dolje.
Staro 03.02.2012., 18:59   #1054
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
LooL al se to ovdje zakompliciralo jbg. ja znam da 1 puta kad ideš onda ideš sa kompanjonima s liftom i moraš pobiti sve one beštije u tunelu i ideš ljestvama gore
Ako i kad se vračaš neznam isto za nikakav "lift" jedino ima mjesta sa kojeg te teleportiraju dolje u tunel i onda ima više beštija nego kad ideš prvi puta i stvarno moraš biti dobro opremljen kako "helmetom/odjelom" tako i dobrim pljucama to znam a sad gdje si zapeo bog zna valjda jbg.

Najlakše bi bilo kad bi postavio par sličica tj. screanshotova pa bi onda bilo jasnije
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 19:42   #1055
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
LooL al se to ovdje zakompliciralo jbg. ja znam da 1 puta kad ideš onda ideš sa kompanjonima s liftom i moraš pobiti sve one beštije u tunelu i ideš ljestvama gore
Ako i kad se vračaš neznam isto za nikakav "lift" jedino ima mjesta sa kojeg te teleportiraju dolje u tunel i onda ima više beštija nego kad ideš prvi puta i stvarno moraš biti dobro opremljen kako "helmetom/odjelom" tako i dobrim pljucama to znam a sad gdje si zapeo bog zna valjda jbg.

Najlakše bi bilo kad bi postavio par sličica tj. screanshotova pa bi onda bilo jasnije
popil sam 5 bambusa sada pa sam uspel skužiti kaj trabunja
on je zapucao na nekoga kraj praonice i nisu mu otvorili vrata, a morao je u Yanov. onda se zaputio po tunelu. Pa se vratio i onda su mu otvorili vrata, ali svejedno je on opet probao... i jebiga, opet sam se pogubio
u svakom slučaju, s tebom se slažem, jeftinije je za nekaj para otići nego sjebati municije i oklopa za duplo više para...
Staro 03.02.2012., 20:01   #1056
Dr43eN
Premium
Moj komp

Dr43eN's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
znam da kolegi brzom nije do smijeha, jer je zapeo pa se muči i ne zna što dalje

al moram da se nasmijem jer izgleda da je on nešto popio pa ne može dobro objasniti (nisam ni ja skužio gdje je zapeo- a nedavno sam završio) a lijek za to je upravo ovo kako je kolega brko napravio

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
popil sam 5 bambusa sada pa sam uspel skužiti kaj trabunja
kako bi rekli stari klin se klinom izbija
Dr43eN je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 20:47   #1057
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

ma ja sam popio 5 bambusa samo da se otusim. lopatao sam snijeg ispred zgrade 2 ure, ima ga otprilike 15-20 cm, i vani je -16 a sad sam već fest ušlagiran... i dalje ne mogu skužiti kaj se točno dogodilo.
al bude skužil kad tad, nema nerješive stvari u STALKER-u. jer ako ima, odma uninstall i zaboravi da taj serijal postoji
Staro 03.02.2012., 20:57   #1058
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

samo za info..umro sam...čast mladom i nadobudnom stalkeru, no vratil sam se onamo prije nego je Zrakomlat ošo i uspio sam se vratiti poslje u "kuču " kao da sam je sagradio... i sada opet jurim gamad po Yanovu !
Hvala svima na objašnjenu...

obzirom na vreme koje je , iosječam se kao STALKER ! i moram do 3 u noči da idem pješke ! ako netko ima volje d avidi uživo kako to izgled aneka se javi..snimim HD rezolucijom !!!

inače dio je Između Delnica i Fužina, neki kažu najgori dio Gorskog kotra, procjep (prirodno nastao) gdje puše za krepati...! jedino nemam problema s hlađenjem procesor i grapičke

STALKER zauvjek !

inače taj tunel (ulaz je ona ne strelica iza sigurne kuče već malo dalje duplo označena , one dvije blizu su kao neka još nedorađena scena, moreš otić skoro do Yanov ali nemožeš preči ..pa sam mislil da bi tim tunelom prošao kako mi logika nalaže, ali kako rekoh, tamo dolje ..samo opremljen možeš proći !!! nije zajebancija jer dolje su sve oni teškoubivi stvorevi) ) neznam zašto mi Print screen neradi na igri pa neznam kako to snimiti ako netko želi mog poslati snimljene levele) kada sam ušao...uspio sam čak i izači natrag , čak i prelako obirom kako su me ganjali kada sam ušao... !!!! , ali tamo je pakao !!!, bez opreme nema tamo prolaza !!!

Evo prođoh teren...mama mija i onome koje to prođe..., ajme koja je ovo pustišija , snjeg, vjetar, nevidiš na moment ni pedalj, brisači rade, ali to je na razni razmazala djeca pljuvačku , još gore, stanem, ostružem taj led izvana, mislim idem dalje n kada ono još veče sranje pregrijava se motor, na mome "YUGO STALKER 45" modelu nema šanse to rješiti, ali gledajuči Brk-ota i ostale, pronam ići na fintu "kome je prevruče neka se žali" i tako moj YUGO 45 opet živahno ode dalje, čak se i temperatura smanjila na ispod "red" uli po domaći crveno ! ... za ostaalo vam javim jer je ovdje jebeno hladno i neznan kako reči da nemam sigurnost reči da je ovo pred posljednje javljanje.STALKER na znanje ! Čekam zapovjed !

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.02.2012. u 10:41. Razlog: dupli post
Staro 04.02.2012., 09:28   #1059
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Koji si ti kralj, svaka čast
a ništa, sad piči po modovima. imaš ih na sajtu www.moddb.com dok se vrijeme ne smiri.
BTW, znam za tu cestu i taj dio HR. vozio sam tuda po snijegu i ledu i vjetru, znam šta pričap
Staro 12.02.2012., 13:35   #1060
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Bar neke koristi od novijeg hardveraja-sad se i na uredskim pilama može fino othaklat čuka dvije

http://img9.imageshack.us/img9/1694/scop1.jpg

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 21:13   #1061
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Je li neko probao Sigerous 2.2 ?

Ovdje je link za skidanje

Zapeo sam na prvoj mapi - Kordon i ne znam kako dalje jer je sve na glagoljici

Ovdje je neka ruska stranica sa gomilom modova ali sam u banani ako je sve na glagoljici

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 21:29   #1062
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

ovdje ? HR
Staro 25.03.2012., 21:35   #1063
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

lako za to, mislim na modove
igram Sigerous 2.2 govore engleski ali sve piše na ruskom, banana

Staro 26.03.2012., 00:14   #1064
ECHO
Banned
Moj komp

Skinio s navedene str. ali nisam mogao pokreniti (probo extraktati ali neide s nićim jbg.) traži neki "code" i javlja virus
Probao i iskljućiti antivirus ali svejedno "0" bodova.

Instalirao neki novi "Ferru-mod" cca 120MB i probo igrati i poćetno mišljenje-vooooouuuuu, treba probati na poćetku igre sa ex. opremom i pljucama ali zato i protivnici opremljenj exo-ima na poćetku i 1-2 hica "the end" na master težini ajmeeee idemo na igranje.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 26.03.2012. u 15:38.
Staro 26.03.2012., 14:32   #1065
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova

Ovdje je link za skidanje

Zapeo sam na prvoj mapi - Kordon i ne znam kako dalje jer je sve na glagoljici

Ovdje je neka ruska stranica sa gomilom modova ali sam u banani ako je sve na glagoljici
op op, vidim da su se ubacile mape iz SoC-a i CS-a lijepo.
nego, lako za glagoljicu, treba onaj XML dokument prepičiti kroz translator.

zanima me kako je optimiziran? jel radi glatko ili tandrkelja ko 1.7?
Staro 02.04.2012., 07:19   #1066
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
op op, vidim da su se ubacile mape iz SoC-a i CS-a lijepo.
nego, lako za glagoljicu, treba onaj XML dokument prepičiti kroz translator.

zanima me kako je optimiziran? jel radi glatko ili tandrkelja ko 1.7?
za divno cudo, radi glatko. Ovo sto sam probao lijepo radi ali ima jedan problem, zbog glagoljice nisam skuzio kako proci na slijedecu mapu. Vrtim se po Cordonu, glavne mete su Banditi i beshtije, sve sam pomlatio jer sam mislio da je to uvjet ali rog. Budem probao to sa provlacenjem kroz googl pa isponova

Staro 02.04.2012., 08:06   #1067
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Onda obavezno javi kako je to prošlo.
ja sam sad u nekoj gužvi, samo sam skinuo taj mod, nisam još instalirao, nemam vremena baš
Staro 08.04.2012., 21:02   #1068
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Instalirao neki novi "Ferru-mod" cca 120MB i probo igrati i poćetno mišljenje-vooooouuuuu, treba probati na poćetku igre sa ex. opremom i pljucama ali zato i protivnici opremljenj exo-ima na poćetku i 1-2 hica "the end" na master težini ajmeeee idemo na igranje.
Igram i to hehe ( Ferrum), lici na preSGm mod, otprilike tako. Gnjavaza sa posebnom ekipom koja te lovi je ista jedino nemas Vintoreza sa dumdum municijom. Moras sa "klasicnim" snajperima ali ima pun klinac ostalog arsenala pa nekako ide
Sve u svemu nije lose ali previse lici na SGM

Staro 12.04.2012., 12:03   #1069
ECHO
Banned
Moj komp

Ja našao verziju 2.1 Sigerous moda koji sad igram(ova verzija zna se ponekad srušiti jbg.), da li je netko odigrao i kakve su razlike u odnosu na 2.2 da neskidam i tu verziju jbg.
Ferru je odigran

Edit:
Pošto se mod 2.1 dosta ruši te sam već "pop***io lagano je krenuo uninstal jbg. a taman sam se navikao i pokupio ex. naoružanje
Instalirao sam 2.2 Sigerous mod i nije loš ali sam nažalost "zapeo kao i kolega zippo" sve potamanio i jbg. nemogu izaći nigdje dalje obišo sveceste i "0" poena ako netko zna kako dalje bilo bi i više nego poželjno "otkriti tajnu" Vidljiva je razlika 2.2 u odnosu na 2.1 što kad se skupi "loše oružje postojji kanta za reciklažu" i dobiju se pare za isto što nisam našao u 2.2 modu.
Ja sam skinuo komplet "translate" na engl. i samo izbriso mapu na "ruskom" i sve dobro radi.

Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.04.2012. u 23:01.
Staro 23.04.2012., 08:31   #1070
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Ja sam skinuo komplet "translate" na engl. i samo izbriso mapu na "ruskom" i sve dobro radi.

Hvala.
sad kad imas ingleski jesi uspio naci prolaz dalje ?

Staro 23.04.2012., 09:56   #1071
ECHO
Banned
Moj komp

Ima tip kako prolazi kroz ona željezna vrata s vanjske strane ali su ona zakljućana s lokotom, probao sam to otvoriti explozivom ali ništa jbg. ma svašta sam probao

Jesi ti prošao dalje ili.......????
-->
nisam i vratio se na 2.1 Mod, neznam di je fora ali sam se izvrtio po mapi i nisam našao ništa, ima neka misija gdje se mora nešto obaviti i prićekati nekog Stalkera negdje i to sam odradio i kad sam se našao s njim "0" bodova

Ima tip kako prolazi kroz ona željezna vrata s vanjske strane ali su ona zakljućana s lokotom, probao sam to otvoriti explozivom ali ništa jbg. ma svašta sam probao

Staro 24.04.2012., 17:54   #1072
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:

nope, i ja sam isprobao eksploziv i svasta radio i na kraju rog
sad cekam nekog da negdje napise kako dalje

Staro 22.07.2012., 20:24   #1073
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003

za uč u sidrovičevu buksu treba nač exploziv a on se nalazi u kuči sa podrumom, mislim d aje druga kuča sa desne strane od glavne ceste, u predzadnju kuču sa ljeve strane u podrumj nemojte ič je nečete moč izač

-->
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
evo danas malo igro
sve sami banditi okolo

za uč u sidrovičevu buksu treba nač exploziv a on se nalazi u kuči sa podrumom, mislim d aje druga kuča sa desne strane od glavne ceste, u predzadnju kuču sa ljeve strane u podrumj nemojte ič je nečete moč izač

JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2012., 13:46   #1074
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

daj si malo truda pa nam dočaraj, jel trza, jel nekako normalan jezik ili je ruska ćirilica
-->
Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
evo danas malo igro
sve sami banditi okolo

daj si malo truda pa nam dočaraj, jel trza, jel nekako normalan jezik ili je ruska ćirilica
Staro 23.07.2012., 18:32   #1075
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

netrza na mojoj staroj kanti
ima prjevod na engleski http://www.mediafire.com/?adr6xhy7ctkj912

a ko i kad sam prvi put išo igrat stalkera
zaletih se bez plana i programa pa sam moro ponovo
uspio kod ukokanih bandita nač 2 artafekta sa po -2 za radijaciju tak da se sad lakše diše
sad sam u swampsu i jedna baza je okružena minama pa to baš ne kužim
po onim zelenim kutijama se da nač stvari iako ste ih več pokupili

isplati se igrat
Staro 24.07.2012., 16:54   #1076
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
idem skinut i probat
cheers
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2012., 17:30   #1077
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

zapeo sam na jednom djelu
stojim na oznaci i ničeg nema
Staro 24.07.2012., 18:59   #1078
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

jel ima neki drugi dobar link SGM 2.2 moda jer sam skido sa ovoga koji si dao pa neki eror poslije skidanja.... uglavnom neće.
edit : našo neki drugi link pa da vidim.+ našo sam i patcheve za v2.2
http://forum1.onlinewelten.com/showthread.php?t=743858

edit2: pokreno igru starto kod baze. jako me razveselila ruska muzika na radiu .... za sada igra ne šteka ili cuka ne ruši se izgleda kao zamiljiv mod i da mapa je super.
idem iz baze sada na prvu misiju pa da vidim kaj ovaj mod nudi.
u vezi opterećenja. mod troši 1.2gb rama moja grafa high opcije 90% potrošnja vga i 60fps gore dolje.ali samo cpu1jezgru koristi. negdje sam pročito da se to može popravit ili bude ili treba nešto manualno namjestit.
ako znate javite

Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 24.07.2012. u 20:47.
Staro 24.07.2012., 21:54   #1079
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

odem po eksploziv dignem vrata u zrak uđem u nutra nema nikoga iz kutije uzmem stash i to je to??? piše investigate basment ali nemogu u njegovu sobu korz rešetke.hmm... je to to?

-->
problem kod sidorovica

odem po eksploziv dignem vrata u zrak uđem u nutra nema nikoga iz kutije uzmem stash i to je to??? piše investigate basment ali nemogu u njegovu sobu korz rešetke.hmm... je to to?

Staro 24.07.2012., 22:26   #1080
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

tip kojeg tražiš je odma iza vrata kad ih digneš u zrak

malo je sjebano sa zadacima
npr. trebam se vratit u swamp da obavim zadatak al mutanti napadnu bazu i trebam ju obranit
ja odem u swamp i nemrem obavit zadatak
idem igrat ponovo
obranim bazu od mutanata i odem u swamp i obavim zadatak bez problema

pazite oružar može poginut u napadu mutanata pa nečete imat di popravit oružje
a skup je zapopizdit
11 000 za nosač za optiku na AK47
al aj bar sam ubrzo nakon te investicije našo optiku sa povečanjem 5x pa se lakše disalo

igra mi malo cuka al to nije niš čudno za nvidiu 8600
srušila se 2 puta
-->
tak je i meni bilo prvi put
probaj ponovo

tip kojeg tražiš je odma iza vrata kad ih digneš u zrak

malo je sjebano sa zadacima
npr. trebam se vratit u swamp da obavim zadatak al mutanti napadnu bazu i trebam ju obranit
ja odem u swamp i nemrem obavit zadatak
idem igrat ponovo
obranim bazu od mutanata i odem u swamp i obavim zadatak bez problema

pazite oružar može poginut u napadu mutanata pa nečete imat di popravit oružje
a skup je zapopizdit
11 000 za nosač za optiku na AK47
al aj bar sam ubrzo nakon te investicije našo optiku sa povečanjem 5x pa se lakše disalo

igra mi malo cuka al to nije niš čudno za nvidiu 8600
srušila se 2 puta
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno