|
![]() |
#1 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ...i tako u dobroj intelovoj maniri AMD će za 939 izdati još samo jedan procesor (FX-57) i onda fajrund, toliko o opravdanosti 939ke... Evo njuz sa Benchmarka: Citiraj:
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... hm ide AMDu u zadnje vrijeme ... da to nisu zaposlili kordon odbjeglih intelovih inžinjera i to onu skupinu koja je stajala iza uspječnog Pentiuma III ali su ti to vozili na Slot 1, FC-PGA, FC-PGA2, pa su onda malo sfušali nabrzaka dva soketa za P4 i sada treći pa su se možda našli na burzi pa ih zaposlio AMD kako se čini ![]() Znate kaj ja mislim, više nije brija ko će imat više cachea na procu ili više GHz ili jezgri, ja ZNAM da se oni furaju ko će imat više nožica/kontakata na socketu i ko će imat više njih for future use ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja na dva proca imam 1253 pina i faca sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ah sad ce ispast da smo mi ostali na s754 prosli bolje ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
koja muravost pa onda necu preci na novi socket jos 2god i taman dodjem na gotovo.... amd se previse poceo debilirati.... trebao je 939 voziti minimum 4 god i onda tek ovo raditi ....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Opet si u pravu. Imam "plohice". ha ha suckers. Vi to nemate, ima 775 "plohica" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa neznam bas koliko smo lose prosli sa sck 939. Navodno bi se taj novi socket trebao pojaviti sredinom sljedece godine sto znaci da cemo nekih godinu i pol od kupnje imati posljednji sck,a i toliko dugo ce nas procesor biti u segmentu best buy...a tada ce se pojaviti novi no nisam bas siguran da ce nasi biti bas za penziju. Realno gledajuci onaj tko je kupio konfiguraciju baziranu na sck939 pocetkom aktualne (2005.)godine ima prilicno konkurentan procesor skoro do 2007.godine a i PCI-E.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
lajk aj ker pičim po duronu, više mi nije ni clockan nego je na bjednih 1500mhz već godinu dana. i uopće mi ne smeta ![]()
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam u kući sve skupa 1864 pina, uskoro će biti 2342 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm očito se AMD ugledao na intel. A nakon M2 socketa će ić neki M 2 i tričetvrt... LAME!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
939 će dakle biti 1.5 godinu na tržištu i onda otići u penziju. Intelu još nije uspjelo zadržati socket i chipset. 775 će možda i prije 939 otići. A koji đavo mi znaći što je socket isti kada promijene chipset. Na AN7 mogu staviti i Durona 700 i Bartona 3200+ jednako kvalitetno. Intel funovi opet kokodaču. INTEL SE PREGRIJAVA Samo da parafraziram njihove riječi kao glavni argument protiv AMD-a.
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
|
Rak dobro zbori, U vrijeme kad će intel riješiti problem s pregrijavanjem svojih prescotta, će odmah izbaciti neki novi socket. Vjerojatno AMD slijedi politiku izbacivanja novih socketa kako bi se odupro djetinjastim kontra argumentima da je zaostala firma koja nemre izbacit novi socket neg stalno furaju isti. kao i glupim natpisima na Tomovim plaćenim intel oglasima. ( aka Tom's hardware). Da istina čuo sam i taj argument svojedobno u raspravama P4 vs A-XP, uzt AMD s epregrijava, zasotala forma jer su jedva prošli 2GHZ, procevi su preveliki i windowsi nemogu radit s tako velikim procevima ( misli se na PCB) ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
ma sve je to ultra shit koji na kraju krajeva netreba nas tolko zabrinjavat... ![]() ja znam da nemam razloga ulagat u 939 pogotovo sada kada znam da ce "ubrzo" novi socket jer mi jos radi sve odlicno... ![]() no i da jesam slozio 939 i pci-e nebi nimalo zalio za ulozeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
a sta je sa s478...?? i i875 čipsetom...?? to nitko ne spominje...:confused: ja sam kupio p4c800 prije 2 godine...sve sto sam mijenjao je proc (to nisam niti trebao jer je 2.4c bio predobar ![]() gosopdo, radi se o 2 godine, a svi znamo sto 2 godine znace... ![]() i evo, nakon 2 godine, moj komp je jos uvijek brz, jako brz...i sad nek mene neko uvjeri da pređem na npr. lga 775 ili s939... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
a zakaj misliš da sam ja još uvjek na Socketu A? Nevidim smisla preći na 939 je rniš d onog kaj ja koristim niej 64 bitno, a drugo nemam para za novu Grfau, ploču i proc ak bi išo na nF4 a K8T800 neznam dal bi baš uzeo jer znam sebe da ne clocknem komp ( bar "FSB" do neba)
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bycod
|
U potpunosti se slazem sa isusom evo koda mi je uzeo rijeci iz usta .... socket a furam jos 2god i tek onda idem na nes novo netreba mi nis bolje .
![]() |
#26 | |
|
Citiraj:
Ja sam zakoračio u nepoznanicu zvanu Athlon64, opekao se, podvio rep i vratio se na Socket A, ovdje i ostajem do daljnjega (čitaj - pristupačnog dual-core-a).
![]() |
![]() |
#27 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Koliko si samo hvalio Nvidia grafe a sad furaš dobri stari 8500 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() 8500 je mrak grafa, ako imaš solidan proc-još uvijek možeš igrati hrpu igara sa njom. I da, ima bolju sliku od tvoje funjave 9600 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |