|
![]() |
#32 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto, bio sam jucer na razgovoru, predao papire i to je to. Sad jos jednom moram ici kad zavrse upisi samo to potvrditi i to je to. Od 1.10. sam ponovo ucenik ![]() Od kupovine laptopa sam odustao buduci da se od njih dobije laptop sa svim sw tako da sam i to rijesio. Nastojat cu bit na svim predavanjima kako bi to sto lakse izgurao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahhahaaa čuki moći ćemo zajedno ![]() ja sam se prijavio za redovni studij tamo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehehe. Odlicno. Ali ja sam na izvanrednom ![]() Btw, Vepra mi ne pada na pamet tamo ostavljat. Zato imam Herca (pogledaj garazu na db-u) ![]() ...a ni tebi nebi preporucio da tamo taj bajk ostavljas jer ces vjerojatno ostat bez njega s obzirom da se sve zivo krade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nema veze izvanredno ili ne ![]() svejedno se fora poklopilo ![]() vidio sam drugu pilu ![]() tako da, sumnjam da ću ikada ići ikakvim bajsom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo sam zakasnio na javljanje na ovu temu ![]() Ja tamo završavam 2 godinu, 2 predmeta ostala za jesen i gotov sa drugom. Ako netko ima kakvih pitanja konekretnih nek pita inače mogu napisat 2 A4 strane ![]() I ne bi bila neka piva loša, lakše je usmeno objasnit nego pismeno. I jako puno koristi ima od starijih studenata, ako ništa bar da kažu kakav je koji profesor i koga se treba čuvat, što je zajebano...
![]() |
#38 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
specijalistički studij
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.tvz.hr/specijalisticki-studij-informatike/
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Planiram upisati Vsite , (razlikovne predmete ). Završio sam stručni studij računarstva na fesbu (5 semestara) .Htio bi završiti jos dvije godine .DA li postoji razllikovni studij na VSITE . Da li je dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|