|
![]() |
#9721 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
recept za uspjesni film danasnjice osnovno: 1. neka ocita i retardirana ljubavna pričica (bilo obicna jednolicna ili nesto tipa vole se, mrze i opet zavole nakon neke krize) 2. obavezno mora biti seksa (dal da prebaci na drugu scenu dok se ljube u krevetu ili barem pričaju o istome) 3. neki (polu)retardirani frend/frendica glavnog protagonista 4. umišljena pi*ka/riba/treba koja zeli iskoristiti našeg protagonista 5. gluposti tipa marihuana u teen filmovima i žešći patriotizam u filmovima koji su ciljani za stariju publiku bonusi koji pomažu: 1. superpowers ![]() 2. skupi gadgeti 3. vampiri i vukodlaci ![]() za pomoć oko produkcije se obavezno javiti: 1. Apple 4. proizvođači mobilnih telefona 3. proizvođači automobila 4. coca cola / pepsi jesam li barem blizu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9722 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9723 |
Guest
|
Ta reklama je dno. Naravno da indoktrinira i zatupljuje , pogotovo kad s eperiodički vrti i sugerira nekakve uber manche filozofije. |
![]() |
![]() |
#9726 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
#9728 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9729 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9730 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9731 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
"The Three Stooges" - nit' je dobro, nit' je loše. Ostavilo me neutralnog dojma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9732 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: 4.44 Last Day on Earth (2011) - 1-2/10 Prvih 20 minuta sam jedvah izdržao gledati, onda sam prebacio 55min unaprijed i to 5 po 5 min. Film me totalno razočarao. Film je baš ono što naslov i kaže, zadnji dan na zemlji, radnja u stanu, pucanje, depresija, ljubav, bespomoćnost i glup kraj. Mislim, kad film počne sa 8min scene Sexa, odnosno u ovom slučaju vođenja ljubavi jasno mi je da režiser ne zna što bi sa sobom... Eto, moj dojam.
![]() |
#9733 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9734 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9735 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bio sam ljut nakon tog filma ![]() nije baš ostavio neki dojam na mene... sama ta radnja i mrtvo overklokana melankolija su mi bile više sf nego da liam neeson pokori bugarsku trgovinu bijelim robljem. iliti nisam mogao popušiti tu razinu patetičnosti prikazanu kroz filter nekog drugog žanra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9736 | |||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
*Bez obzira na to, orginalni serijal je i danas smišan - ovo nije. Ne smatram se nešto zahtjevnom publikom jer mogu pogledati sve i svašta ali ovo je jedan od onih filmova koji mi idu na živce! Inače ,Betmen se baca na svakom koraku , supermen leti , superbaka leti s kišobranom , kojot baci stinčinu na sebe umisto na trkačicu ,Tom baci sef na sebe umisto na jerija ,Pat i Mat unište sve što dotaknu, iči i skrači se kolju .... Al glavno da ovde ide upozorenje na kraju ... WTF ![]() Citiraj:
Ovo je jedan od onih filmova koje doživljavam uznemirujučim kao npr. Repulsion No ovde se ludilo čini bliže nego išta jer je zastrašujuče jednostavno....potrebno se samo pustit. Citiraj:
![]() Inače , ja sam onako više za mejnstrim poput Psiha nego ovo, ali mogu pogledat. ![]() Kao što si rekoh nije za svakog .... No to nije ništa drugačije nego s bilo čime. Zbog toga ocjene filmova ne fermam ni pol posto. Čak ni nekakav prosjek ocjena ne govori puno o tome hoče li ti se svidjeti film a kamoli jedna ocjena te mišljenje " gledati , ne gledati itd. Najbolje gledat sve odreda ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 08.07.2012. u 02:26. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9737 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9738 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Best Exotic Marigold Hotel. Solidna drama. ![]() ![]() No Country for Old Men. Na trenutke šuplja priča ali opet solidan film. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9739 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9740 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Potpis na pericha ,slazem se s ivanovim komentarom i na mjestu je 100% . A melancholia je daleko od OK filma i kao sto je vec netko rekao , obicno filmovi koji nemaju blage veze s vezom ili filmovi u kojima ni nakon 3. gledanja ne skuzis poantu, dobijaju nebulozno visoke ocjene, jer hej, sve sto nije normalno je super i "vrh".
![]() |
![]() |
#9743 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ono što me se najviše dojmilo je svojevrsna "ubermensch" filozofija i principijalnost Antona Chigurha. I završetak filma. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 09.07.2012. u 23:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9744 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9745 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni inception nikako ne ide u isti kos sa shutterom ali otom potom. Naspram inceptiona za mene je shutter island remek djelo. Samo kazem da filmovi poput melancholie i takvih nemaju wow efekt kod mene jel ne volim film u kojem moram kopat po netu da skuzis o cemu je rijec.
![]() |
#9746 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Neki filmovi nemaju poruku nego da su snimljeni jer se netko napušio, a na kraju kad se osvjestio rekao: "Ajmo naći i reći da ima i neku poruku?". Mislim, da se slažemo svi da postoje filmovi koji su snimljeni samo radi snimanja...
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 10.07.2012. u 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9747 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ponavljam forumaša Mad Duke, ali što ti nije jasno? Apsolutno sve je izravno objašnjeno u filmu, nema uopće potrebe za istraživanjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9748 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Inception i Shutter Island su ok filmovi, ali niti blizu hypea koji se digao oko njih. Inception ima ok vizualije i odličnu glazbu i ideju, ali scenarij, režija...prilično loše s obzirom kakav je trebao bit. I "teško" ga je skužit zbog traljavosti u izvedbi. Shutter je zamalo ispao dobar, ali je prerazvučen pa se razvodni prema kraju.
![]() |
#9749 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Wanderlust - 0/10 tko financira ovakve filmove pobogu? a kolki IQ mora biti ljudima kojima su takvi filmovi smijesni? pa katastrofa, radi ovog filma vise u zivotu ne skidam hollywood film s "comedy" tagom, mrs |
![]() |
![]() |
![]() |
#9750 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ice Age 4 - 7/10 Odličan crtić za nasmijati se i bezbrižno potrošiti sat i pol života. Ok je nastavak, meni odmah uz bok prvom, puno smijeha, raznoraznih urnebesnih scena, Sid i njegova baba rofl, pišali smo u kinu na te scene. Nije mi se svidjelo petminutno pjevanje nekakvih pjesama kao da gledam mjuzikl. Srećom ta scena se dogodila samo jednom ![]()
![]() |
|
|