Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2012., 12:28   #3241
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
danas je moj dan.
evo ove bebe koja će mi platit 10 dana mora :

Ajde bas javi outcome ovog, bas me zanima da li ce se prodat bez socekat.

A ova drugo sjekira ne vrijedi nista, nema statse i to je relativno mali dps
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2012., 17:20   #3242
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
jel ima neko za prodat neki uber imba super seksi 2H Bow >1000 dps a da ne trazi milijune
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2012., 17:24   #3243
ivan77
Guest

ima i ne traže milijune , nego samo par sto €
  Reply With Quote
Staro 07.07.2012., 19:48   #3244
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Imam ja neki plavi sa 1001 dps, trenutno je na AH, ali kako nije otišao prvi put, vjerujem da nece ni ovaj, pa se dogovorimo

Vrijedi li šta amulet sa sljedećim svojstvima ??

+47 arcane resistance
+attack speed 9%
+34% magic find
+critical chance 5.5%

Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 07.07.2012. u 20:38.
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 13:15   #3245
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
imao sam ja hellion crossbow sa critom i socketom pa je otiso za 68€, i onda sam malo citao i skuzio da sam ga stavio prejeftino -__-
b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 18:08   #3246
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ima i ne traže milijune , nego samo par sto €
komedijaš

fala svejedno nabavio za neku sicu....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 18:26   #3247
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Ajde bas javi outcome ovog, bas me zanima da li ce se prodat bez socekat.

A ova drugo sjekira ne vrijedi nista, nema statse i to je relativno mali dps
Ima prostojan LPH tak da socket i nije esencijalan, istina nije baš TOP item al nije ni loša..

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 08.07.2012. u 22:04.
yedwy je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 20:26   #3248
bartimej
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
jel ima tko šta za tanka lvl 60? tek sam dobio 60 lvl a trenutni statsi su:
48k HP, 5923 Armor, all res 132-186, 5699 DMG, LpH 414
Znam da su mi resistance mali pa idem u tom smjeru. Ne kupujem/tražim najbolje, nego onako nešto solidno da je napredak.
Bartimej#2853

Thx
bartimej je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 21:12   #3249
ivan77
Guest

pa zašto tolko HP? Dosta je 25-30k a ustalo makni na uštrp strenght , armor
  Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 21:20   #3250
bartimej
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Nemam pojma zašto, našao/kupio više +vit stvari, sad to ispravljam
bartimej je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2012., 22:46   #3251
Nybelung
Guest

Mislio sam kupit igru nakon rokova na faksu. Malo me pokolebalo 50+ stranica vašeg pisanja samo o grindanju itema, ali nakon što isprobah igru preko vikenda - NEMA ŠANSE.

12 godina se ovo čekalo i na kraju mi dođe:
  1. D2 s boljom grafikom
  2. online singleplayer?
  3. nevjerojatno dosadna i kratka kampanja za jedan RPG
  4. ponavljanje istog sadržaja na više levela
  5. potpuno nemaštovit i već viđen level design
  6. akcija koja se svodi na bezumno ubijanje tisuća i tisuća istih mobova (na isti dosadan način)
  7. konstanti problemi s lag-om i serverima
  8. od taktike ni "T"
  9. ...
Pa jel oni stvarno misle da sam toliki debil da dam 450 kuna za ovo smeće nakon što sam ga isprobao? - Retoričko pitanje.

Pametni su, da su dali džaba trial sad bi imali 30% manje korisnika. GG Blizzard, ali ne dam ti ja ni kune. Ima i besplatnih grind igara na internetu.
  Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 00:48   #3252
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
ali nakon što isprobah igru preko vikenda
cut
Nakon jednog vikenda ti možeš sudit kakva je igra, koja se od normala do inferna igra toliko da u nekoliko vikenda ne bi završio...

Da si napisao da si igrao do lvl13 sa svakim likom onda bi ti odgovorio na sva pitanja ovako nema smisla.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 03:09   #3253
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Nakon jednog vikenda ti možeš sudit kakva je igra, koja se od normala do inferna igra toliko da u nekoliko vikenda ne bi završio...

Da si napisao da si igrao do lvl13 sa svakim likom onda bi ti odgovorio na sva pitanja ovako nema smisla.
Igra ima ono nesto, neznam sto ali je i dalje igram. I valjda cu jednog dana moci na Normal da ubijem Diabla. :P
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 05:58   #3254
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ide mi na živce one shotanje mobova, da itekako mi ide na živce, kao i to da ako oćeš imat polovično pristojan inferno lik moraš odustati od osobnog života ili odrješit kesu na AH - al opet da je loš nije, da je loš bio bi obrisan i prodan nekome prvi dan, sjećate se ja sam imao lvl 60 barba dok mnogi još nisu stigli ni normal završit i još nisu stigli preorderi iz stranih država, dakle mogao sam kupca nać sam tak...
Staro 09.07.2012., 09:32   #3255
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ide mi na živce one shotanje mobova, da itekako mi ide na živce, kao i to da ako oćeš imat polovično pristojan inferno lik moraš odustati od osobnog života ili odrješit kesu na AH - al opet da je loš nije, da je loš bio bi obrisan i prodan nekome prvi dan, sjećate se ja sam imao lvl 60 barba dok mnogi još nisu stigli ni normal završit i još nisu stigli preorderi iz stranih država, dakle mogao sam kupca nać sam tak...
Diablo igra tebe a ne ti njega
  Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 09:37   #3256
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Mislio sam kupit igru nakon rokova na faksu. Malo me pokolebalo 50+ stranica vašeg pisanja samo o grindanju itema, ali nakon što isprobah igru preko vikenda - NEMA ŠANSE.

1. D2 s boljom grafikom
  2. online singleplayer?
  6. akcija koja se svodi na bezumno ubijanje tisuća i tisuća istih mobova (na isti dosadan način)
  8. od taktike ni "T"
  9. ...
Pa jel oni stvarno misle da sam toliki debil da dam 450 kuna za ovo smeće nakon što sam ga isprobao? - Retoričko pitanje.

Pametni su, da su dali džaba trial sad bi imali 30% manje korisnika. GG Blizzard, ali ne dam ti ja ni kune. Ima i besplatnih grind igara na internetu.
)))))))))))

cek sta si ti mislio da ce diablo biti spoj crysisa, skyrima i neznam cega ? diablo je diablo i EOD.

-grafika naravno da ce biti bolja kao sto je sa svakim djelom bolja
-online je iz razloga piratiziranja kao i 90% svih igri u zadnjih par godina (moras biti online da potvrde kij itd...)
-ponavljanje sadrzaja ? nekuzim ? ono sto bi tocno da se neponavlja ?
-nemastovit i vidjen dizajn i to si sve vidio u 3 dana )))
-sine ti ili nisi igrao diablo ili si na tripovima.
-nema problema sa lagom a ni sa serverima konstantno.
-ako oces taktiku uzmi si RTS ovo je hack and slash

onak pun k*rac mi je ekipe koja sere joj igra nista nevalja joj fuj joj neznam sta sve ne....
nepoznam nikoga tko je rekao igra je losa a da nije proveo 100h ingame... evo nek mi ti pljuvaci kazu koja je zadnja igra koju su igrali 100sati ?
je igra je ponavljajuca i grindanje al to je diablo i da je nesto drugo nebi bila diablo... ja sam proveo 200h ingame i vjerovatno cu provest jos toliko i nakon toga cu reci igra je jebena jer 400h u igri koja se bazira na singlplayer nisam proveo nikad...

moja preporuka je da diablo uzme svatko onaj tko zeli doci sa joba odigrati 2-3h bez nerviranja i onda leci u krevet. igra je dobra i svatko onaj tko kaze drugacije sere. (da se razumijemo nije savrsena al mogu komotno reci da je jedna od boljih igrara u zadnjih 5 godina)

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 09:50   #3257
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:

1. D2 s boljom grafikom
  2. online singleplayer?
  8. od taktike ni "T"
  9. ...

Nisi daleko od istine, s tim da ja osobno ne bi ima ništa protiv da je D2 s boljom grafikom, ali nažalost nije. Ne znam šta to govori o o meni, ali jako me živcira dosta stvari u vezi igre (pogotovo underlying ideja sa AH), a svejedno je i dalje igram. Istina, puno manje nego u prvih par tjedana
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 10:00   #3258
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
)))))))))))

moja preporuka je da diablo uzme svatko onaj tko zeli doci sa joba odigrati 2-3h bez nerviranja i onda leci u krevet.
Probaj Akt 4 inferno bez korištenja AH
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 10:12   #3259
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Probaj Akt 4 inferno bez korištenja AH
Zašto ić tako daleko? Već Act I je muka Isusova bez AH-a
Staro 09.07.2012., 10:39   #3260
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ako ima zainteresiranih za ovo, nek se jave
primam gold/RMAH ponude

b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 10:56   #3261
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Zašto ić tako daleko? Već Act I je muka Isusova bez AH-a
Zato što želim noobovima i smrdljivom blizzardu pokazati da se može proći inferno na old school način
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 11:11   #3262
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Evo i mojih 2h samostrela i bowa i bivsi helm i solidan amulet. Tko treba mozemo se dogovorit.

Neke stvari se moraju kupit. Mozda se moze bez toga sa mnogo svercanja po co-op grupama ali to mi je bas fora..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 11:26   #3263
Nybelung
Guest

Pa da odgovorim na neke kritike.

Da, nedostatak offline moda je ogroman fail. Nemamo svi dobru konekciju, pogotovo ovdje na Balkanu. A koliko vidim po stranim forumima nemam samo ja lag.
A i imam fiksni internet samo doma, što znači da mogu igrat samo 4/7 dana, ako i toliko... A i što da radim kad sam doma, ali naletim na maintenance od 4+ sati? Dok to prođe meni se više ne igra. A mogla je bit lijepa offline igra. I vjerojatno višestruko jeftinija, jer više love troše na servere (koji su šugavi) nego na razvoj same igre.

Ubio sam Diabla za jedan vikend, da, istina je, no-lifer sam, ali igra je prelagana i prekratka. Kad sam ga ubio i pogledao svoj level prvo sam si reko: "koji *urac, pa ovo se nije trebalo dogodit još 20+ levela?" i "šta sad?" - sve ispočetka protiv istih mobova samo ovaj put imaju više hp i udaraju ko kamion? - No thank you.

Mislite da će mi igra postat bolja ako u nju uložim još 300 sati? 300 sati bezumnog grinda (kroz sadržaj koji sam već jednom prošao btw) da bi na kraju dobio "žute" gaće s +3 vitality-a? Mora da se šalite.

I moralo bi biti nekakave taktike, bez nje bi jebeni zombie uspio završit ovu igru za isti broj sati kao i ja. Sve se svodi na ponavljanje istih radnji XYZ puta radi šugave "nagrade". Nagrade koja često nije ni za moju klasu, pa moram još ić na AH iskrcat milijune golda ili desetak eura za nešto korisno.

Nakon ~12h gameplay-a igra ne nudi ništa osim beskrajnog grinda. To nekog možda zabavlja, ali mene sigurno ne, a ni u ludilu mi ne vrijedi 60 eura.
Igrao sam razne MMO igre u kojima je grind sastavni dio i znao sam ja plaćati nekome da mi odradi grind.
Ako bi sam grindao desetak sati to je zato što sam znao da postoji neki cilj, da postoji sadržaj kojeg nisam vidio i koji će mi taj grind otključati. Ovdje toga nema.
Postoje desetci (besplatnih) korejskih/kineskih igara koje nude grind pa ih se zbog toga pljuje, a Diabla iz nekog meni nepoznatog razloga ne?
Zapravo poznato mi je - marketing i prodaja, to je ono što Blizzardu (i Appleu) ide bolje nego ostalima. Da je igra koštala 20 dolara i bila offline svi rekli "ajde, grind fest je, ali barem nije skupa - dobiješ što platiš".

I da se dotaknem još ovoga:
Citiraj:
-nemastovit i vidjen dizajn i to si sve vidio u 3 dana )))
Da, u 3-4 dana plus zadnjih 12 godina koliko se družim s Blizzardovcima. Od WoW The Burning Crusade nisu napravili ništa novo, ništa osim uspješnog recikliranja starog materijala. Od početka do kraja Diabla me pratio onaj deja vu feeling. Ni jedan level, mob ni boss me nije ničim iznenadio.

Citiraj:
ja sam proveo 200h ingame i vjerovatno cu provest jos toliko i nakon toga cu reci igra je jebena jer 400h u igri koja se bazira na singlplayer nisam proveo nikad...
Nema te igre koju sam kupio, a da onda u nju nisam utrošio bar 1000 sati.

Citiraj:
moja preporuka je da diablo uzme svatko onaj tko zeli doci sa joba odigrati 2-3h bez nerviranja i onda leci u krevet. igra je dobra i svatko onaj tko kaze drugacije sere. (da se razumijemo nije savrsena al mogu komotno reci da je jedna od boljih igrara u zadnjih 5 godina)
Ja u takvim situacijama igram belu, poker i čovječe ne ljuti se na fejsbuku ili WoT online. Dobijem istu kvalitetu zabave, ali za džaba.

Edit
Evo komentar jednog kolege na Max Payne 3 igru, a vrijedi dijelom i za D3:

Citiraj:
Autor ezz Pregled postova
igra je super, jedino je debilno što je hard pre lagan a 2 levela iznad su zaključana. ziher bum prešo hard i onda sve išo ponovno prelaziti, koje budale..

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 09.07.2012. u 11:47.
  Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 12:19   #3264
ivan77
Guest

diablo 3 i COD bi trebali dolazit standardno s windowsima
  Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 12:31   #3265
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
ako ima zainteresiranih za ovo, nek se jave
primam gold/RMAH ponude

Ja bi ti dao 10m da je umjesto dex int.. steta, ali amulet je brutalan za nekog wizza..
Staro 09.07.2012., 13:15   #3266
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

Amulet je odličan za monka
theobromine je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 13:48   #3267
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Pa da odgovorim na neke kritike.

Da, nedostatak offline moda je ogroman fail. Nemamo svi dobru konekciju, pogotovo ovdje na Balkanu. A koliko vidim po stranim forumima nemam samo ja lag.
Onda nije problem u serverima nego u tvojoj konekciji, tako da priča sa lagom i lošim serverima pada u vodu, ja imam sveukupno oko 200 h igre i jako rijetko se dogodi nekakav fatal lag.
Online SP je napravljen zbog čitera i zbog toga sam osobno jako zadovoljan što je ipak online a ne offline.

Citiraj:
Ubio sam Diabla za jedan vikend, da, istina je, no-lifer sam, ali igra je prelagana i prekratka. Kad sam ga ubio i pogledao svoj level prvo sam si reko: "koji *urac, pa ovo se nije trebalo dogodit još 20+ levela?" i "šta sad?" - sve ispočetka protiv istih mobova samo ovaj put imaju više hp i udaraju ko kamion? - No thank you.
Ubio si ga na normal, vau kako je to bilo teško.
Da si napisao da si ga ubio na inferno e onda bi ti skinuo kapu.

Citiraj:
I moralo bi biti nekakave taktike, bez nje bi jebeni zombie uspio završit ovu igru za isti broj sati kao i ja. Sve se svodi na ponavljanje istih radnji XYZ puta radi šugave "nagrade". Nagrade koja često nije ni za moju klasu, pa moram još ić na AH iskrcat milijune golda ili desetak eura za nešto korisno.
Normalno je da nema taktike do inferna, jer je do inferna igra lagana, a prava igra počinje na infernu, a ti to nisi okusio jer si došao tek do nightmarea.
Kakav je bio D2? Uvijek si dobio najbolje iteme za svog lika na hellu, i do diabla si imao sve najjače?
Da je igra tako koncipirana ne bi se igrala toliko dugo koliko se igrala.

Citiraj:
Nakon ~12h gameplay-a igra ne nudi ništa osim beskrajnog grinda. To nekog možda zabavlja, ali mene sigurno ne, a ni u ludilu mi ne vrijedi 60 eura.
Igrao sam razne MMO igre u kojima je grind sastavni dio i znao sam ja plaćati nekome da mi odradi grind.
Ako bi sam grindao desetak sati to je zato što sam znao da postoji neki cilj, da postoji sadržaj kojeg nisam vidio i koji će mi taj grind otključati. Ovdje toga nema.
Nakon 12 h gameplaya nisi niti 0.01% sa diablom, i sve ovo što si napisao je čisto subjektivno mišljenje, ali bez pokriča, a pokriča nema sa 12h gameplaya.

Uzmi od nekog ili pogledaj kod nekog kako izgledaju eliti na infernu i dal treba taktike ili ne.
Ista stvar je sa AH, neki D2 fanovi i dalje su uporni u svojem naumu da završe igru bez AH, što nije nemoguće ali će to trajat jaaaaako dugo dok god ne dobiju kvalitetne iteme za igrat i prolazit inferno sve actove.
AH je pun pogodak (osim RMAH koji je za pucat u glavu svima kojima je ta ideja pala na pamet) jer olakšava dolazak do određenih itema, a do golda dal je lako doć znat ćeš nakon kaj odigraš barem 100h.

Sve u svemu ako ti se ne sviđa zaobiđi, ali nemoj ju sudit na temelju 12h igre jer je to u najmanju ruku smiješno i neozbiljno.
Evo ti jedan primjer, wizard primjer.
Act I inferno, po hellu sam se šetao, nikakvih problema nisam imao, naletio na neku totalno šugavu kombinaciju elita koji su bili fast, vortex, deselator i extra healt, nakon 10 puta ih nisam uspio ubit sa wizardom koji je bio odličan za inferno, nikakva zamjena skilova, ni taktike nije prošla jer su bili u prodrumu i nije bilo mjesta za manevar, pa sam ih morao ostaviti tamo i nastavit dalje.
Sa monkom bi ih pojeo ovako je bilo suprotno.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 09.07.2012., 14:04   #3268
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
Edit
Evo komentar jednog kolege na Max Payne 3 igru, a vrijedi dijelom i za D3:

Ovo stvarno je promašeno Isto je bilo i u D2 pa nikome nije smetalo. Ali s druge strane, jako ograničena randomizacija u odnosu na dvojku sigurno ne pridonosi razbijanju monotonije. Dok dođeš do inferna, točno znaš di je šta, uopće nema potrebe istraživat. A od zadnjih "poboljšanja" nema smisla ni razbijat bačve, šta mi je posebno krivo.

Online SP je glupost kako god okreneš. Zaboli me za čitere u co-op igri. A (RM)AH mi je i dalje trn u oku
Staro 09.07.2012., 14:07   #3269
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor theobromine Pregled postova
Amulet je odličan za monka

Ovo je solidan za monka, jucer dropao nakon 3 dana totalno sranja.

ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 14:14   #3270
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Taj se i meni sviđa

žmnpp
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno