|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Asus P4V8X-X - driveri za zvuk
znaci, radi se o navedenoj maticnoj sa intel celeron 320d [2,4 GHz 256k cache] sa schythe Shuriken coolerom (znaci zverkan). ima 2x 256 RAM-a i neku eksternu graficku. Sve dobro radi osim zvuka. Probao sam instalirati drivere i preko driver detective-a i preko "driver max"-a (znaci imam obje licence). Kad instaliram sa bilo kojim te drivere zvuka nema. Potom sam otisao na sluzbene stranice i od tamo skinuo oko 4 verzije drivera. Ne radi. Najzad kupimo i ekternu zvucnu, ubacim CD instaliram drivere - nista. Idem na net trazim noviju verziju - nista, idem poskidat sve postojece codeke za zvuk - nista ... Molio bih za savjet ili nesto, ocu to slozit jednom liku kome treba samo za net PC nesto sitno. Hvala. Da li je do BIOS-a ili chipseta ? edit - nije do volume mixera jer mi u control panelu ne zeli ni prepoznati uređaje (control panel - sounds - playback). Zadnje izmijenjeno od: Krešimir-ZG. 07.07.2012. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Jesi li probao tražiti drivere preko hardware ID?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji os instliras?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znači tebi su obje zvučne instalirane, ali nemaš zvuka? U device manageru sve piše da je ok, a zvuka nema?
![]() |
#7 |
PizzoZder
|
Xp kazes, a koji sp? Moze screenshot device managera sa audio device dijelom?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesi probao napraviti uninstall svih audio drivera? Pa opet samo ovaj od matične i/ili pci? Možda si instalirao jedan previše pa se kolju i zato ti ne radi? Jesi pogledao u biosu da ti je uključen onboard audio (ma da to opet nema veze sa ovom pci zvučnom)?
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
znaci sve bi trebalo radit. Driveri kazu da postoje, device-i postoje, ali udem u sounds-playback i ne mogu odabrat nijedne zvucnike niti device, znaci onak sivo mi sve. :S kao lockano. trenutno nisam kod covjeka, znaci kutija nije kod menem ali kad skocim danas do njega budem stavio koji screenshot. Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.07.2012. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
Vjerojatno treba kb888111.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Nekim cudom izgleda da je do direct X-a, tocnije do direct sounda :S jos uvijek nisam otkrio plus zab sam stavit par screenshotova -.- stvarno ne znam. Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.07.2012. u 23:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|