|
![]() |
#1231 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Upravo to,s time da Nexus S dobiva Jelly Bean |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jako vjerojatno bi i One V mogao dobit JB u skoroj budučnosti ipak je to skroz novi uređaj, nego ova cijena od 2k je dosta velika, ja kad sam svog uzimao (produljenje pretplate) išao sam gledat cijeni novih zapakiranih i bilo ih je dosta po 1700-1800kn tako da ako se pikira baš One V moglo bi se i jeftinije proći. |
![]() |
![]() |
#1233 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Dizajnom mi je one v ljepši i ima bolju kameru od Nexusa. Nije sad neka za pucat u glavu razlika, ali eto to je nešto što vidim kao razliku. Sa tim da mi se hardwerski cine slicnima. |
|
![]() |
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Jel zna netko jel bi ove ankerove baterije za sensation mogle ići u HTC HD2? Frend ima HD2 i treba mu jača baterija jer jako puno razgovara na mobitel, pa sam mislio mu predložiti navedenu? Jel bi neko mogao, izmjeriti dimenzije navedene , ili ove koju je srale7 predložio, pa da vidi jel bi to išlo u HD2?
#1236 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A gle, logično bi bilo da ide u HD2 da bi proizvođač to i naveo, pa tako mislim da ipak ne ide. Mjere chichitec baterije su ti: 51mm-duzina stranice di su ti kontakti 51,5mm- duzina druge stranice 5,6mm debljina baterije |
![]() |
![]() |
#1238 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
zanimljiva stvar koju sam primjetija na htc one V. sta ima manje baterije to je sporiji/vise laga. cim ga napunis na full, poleti. napravit cu par bencheva da vidim je li se to meni cini ili je stvarno tako.
#1239 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Da, ni blizu, šira je 5 mm ova od orginalne za HD2. Ima neka Andida baterija na e-bayu , pročitao sam neke pozitivne komentare na xda, pa ću mu tu preporučiti.
![]() |
#1240 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Pojavio se upgrade na Android 4.0 za HTC Evo 3D. Stavio, ne vidim neku drastičnu promjenu, nešto sitno unutar sučelja, vjerojatno će mi trebati dan-dva da uočim promjene. Za sada radi bez problema. |
![]() |
![]() |
#1242 |
...samo te gledam...
|
Sorry, nije mi bila namjera spamati ![]() Nego, jesi sebi stavio? Ima kakve razlike koja je primjetna u svakodnevnoj upotrebi? Najbolji mi je upgrade početne trake (taskbara) jer su sada stavili ikone (SMS, mail, kamera) koje sad konačno mogu maknuti sa screena... |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1246 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ekipa dobio sam HTC Explorer za produljenje maxadsl-a. Pošto sam totalni noob za Android jel možete napisati par dobrih linkova? Također jeli se isplati stavljati neki drugi rom i kako to sve funkcionira? Hvala
#1247 |
...samo te gledam...
|
Imaš na XDA forumu raznih stvari vezanih uz ROM. Ja imam Evo 3D i nemam potrebu za drugim ROM-om jer ovaj originalni funkcionira odlično. Prednost custom ROM-ova su neke optimizacije (brzina i/ili trajanje baterije, dodatne aplikacije...) ali ima i svojih mana, ne možeš napraviti nadogradnju sa ROM-om HTC-a već moraš vratiti originalni bootloader, neki se custom ROM-ovi ne mogu nadograditi već moraš napraviti novi flash što znači da moraš napraviti backup i aplikacija, kontakata i podataka. Od aplikacija našao sam sve što mi treba na Android marketu i sve su free. |
![]() |
![]() |
#1248 |
PRO
|
blago ti se. da ja budem zadovoljan sa HTC one V, morao sam prominiti 3 custom ROM-a, pilati developera da mi pošalje source code za kernel koji je složija, izminjati kernel i clockati mob sa 1 GHz na 1.9 GHz da bi bio zadovoljan mobitelom. I još nisam zadovoljan posve.
#1251 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1252 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
Super, to je jednostavno, samo ne znam da li je toliko jednostavno svako malo stavljati custom ROM-ove za nekoga tko je totalni početnik u tome. Sa custom ROM-ovima ispada da je rijetko koji toliko dobar da bi ga korisnik prihvatio, vidi što je Ivo Strojnica napisao. Zbog toga sam ja na stock ROM-u sa svojim Evom 3D. |
|
![]() |
![]() |
#1253 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Što se Ive tiče, on ti nije nikakvo pouzdano i adekvatno mjerilo, štoviše, ne obraćaj pažnju na to što on piše previše, Ivo mijenja rom-ove češće nego ti jedeš, promijenio je na sgs-u sve i jedan rom koji postoji na xda i ostalim sl. forumima, vjeruj mi, SVE I JEDAN. Pa on da napravi svoj vlastiti rom danas, navečer bi ga već promijenio jer mu ne bi pasala neka glupost, tipa imao bi 3 crtice signala a ne 4 kad je na 3g-u ili mu ne bi radile vol up i down tipke za mijenjat pjesme u music playeru, itd ![]() ![]() Ivo ti je lik neviđen, nije mu pasao sgs kad je bio flagship samsunga i 99% androida uopće, a kako bi mu sad pasao jedan low end model htc-a ![]()
![]() |
#1254 |
PRO
|
upravo zato i smatram da sam pouzdano i adekvatno mjerilo, jer sam isproba sve i znam što je neki uređaj sposoban postići, i zato se ne zadovoljavam trenutnim stanjem HTC One V performansi. A šta se SGS-a tiče, sada sam napokon zadovoljan kad sam napravija vlastiti ROM ![]() (iako svako malo nešto minjam u kodu, optimizacija takoreć) ![]()
#1255 |
...samo te gledam...
|
@ jopis Imam HD2 i bez brige, izvrtio sam više ROM-ova nego što si ih ti vidio ![]() Znam o čemu pišem i zašto sam na stock ROM-u sa Evom 3D. Jednostavno je stock ROM toliko dobar da nemam potrebu kemijati s traženjem idealnog custom ROM-a. |
![]() |
![]() |
#1256 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#1259 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ako baš želiš, može i ovako: - mwakious - virtuous - cool ics ![]() To su 3 najbolja rom-a za evo 3d.
![]() |
#1260 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
![]() Ja sam na stock ROM-u već nekih 3 mjeseca, koristim free aplikacije, čak i navigaciju i sve radi super i ja sam super zadovoljan, pogotovo s novim Androidom 4.0. Dosta sam vremena pogubio na otkrivanje najboljeg ROM-a na HD2, shvatio sam da nema smisla svaki puta pogubiti sat i pol da vidim da je netko u neki ROM stavio 3 nove aplikacije i izbacio 2 stare... |
|
![]() |
![]() |
|
|