|
![]() |
#1203 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sada je valjda svima jasno da je senzacija flagship a ne 3D. Senzacija je već 2-3 mjeseca na icsu.. cudno, predugo se čekao ICS za Eva. Ali ajd konačno je izašao. Vjerujem da je ovo zadnji update androida za ove starije htce.. zanima me jel gore sense 3.6 ili 4.0? |
![]() |
![]() |
#1204 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
ICS za evo je vani već više od mj dana, samo ne na našem tržištu... Gore je naravno 3.6 sense, pošto je davnih dana najavljeno i objavljeno službeno da je sense 4.0 samo za one seriju ![]()
![]() |
#1205 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitanje HTC Touch HD
Ispričavam se ako ovo nije tema ali možda mi netko može pomoći. Imam touch HD i ne može se upaliti na tipku, kad izvadim tipku i stisnem nečim šiljatim mikroprekidač za paljenje on se upali. E sad, pitanje je ako netko zna, postoji li na tipki neko ispupčenje na mjestu gdje treba pritisnuti mikroprekidač za paljenje pošto ga na ovoj mojoj nema, tj. ima ali skoro pa nezamjetno. Molio bih ako možda netko ima rasturen takav mobitel da mi to pogleda. I da, trebao bih i pločicu na kojoj je usb priključak pošto moj prekida. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Hvala za preporuku al neda mi se nakon reseta ponovo sve postavljat. ![]() Taman sam podesio sve kak mi odgovara pa sad sve ponovo...ma kakvi, ode radije na plažu brojat mađarice... ![]() Update prošao odlično, sve radi savršeno...ništa značajno niti spektakularno se nije promijenilo osim što sad mob ima duplo više slobodnog RAM-a. Na GB je imao u prosijeku oko 115-140Mb slobodno dok je sad nešto preko 360Mb slobodno. Nešto fluidnije otvara aplikacije, a budem vidio kak će se baterija ponašati?! Citiraj:
A koji je flagship, ma nebitno, jer 3D stvarno vrhunski odrađuje sve zadatke, čak sam i s baterijom prezadovoljan...netreba bolje da ga hebeš?! Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 27.06.2012. u 11:54. |
|
![]() |
![]() |
#1207 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jedino SE može usrat ICS, ne mogu vjerovati. Ajde makar da HTC onda napravio dobar posao, pa oslobodio više RAM-a s ICS-om (dok je kod moje Xperije Arc S bilo slobodno 100MB RAM-a s ICS-om ![]()
#1208 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nikako da naučite da svaki moderni OS koristi što više svu rasploživu memoriju. Upravo imam 8MB slobodno pod Win ![]() Free RAM je neiskorišten RAM. OS (Android) prekešira aplikacije u RAM i samim tim ih brže starta a ne troši ništa više bateriju. Zapravo više troši ako aplikaciju učitava sa flasha u RAM. Ono što može biti problem je launcher koji zauzima previše RAM-a, management, memory leak, servisi koji su cijelo vrijeme pokrenuti i sl.
#1209 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pitanje za sve korisnike One V, kak ste zadovoljni s njim nakon malo dužeg korištenja, koji su po vama najveći minusi? Dal bi me kao neprezahtjevnog korisnika bez problema služil sljedeće 2-3 godine? |
![]() |
![]() |
#1211 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#1212 |
Pink Floyd fan
|
Tko te tjerao na ICS prije nego što si pročitao utiske korisnika. Žalosno ali najnovije nužno nije i najbolje, često je upravo suprotno ![]()
#1213 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Planirao sam kupiti Anker bateriju za Sensation na Ebayu ali nitko ne šalje u HR osim jednog iz ENG ali taj je skup,15Ł za komad a drugi su svi 9.99. Odakle ste vi nabavili i jel ima netko koju viška za prodaju ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Jako dobra baterija za Sensation. |
|
![]() |
![]() |
#1215 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pozdrav, t-com mi nudi HTC Explorer za produženje ugovora na max adsl-u. Mobitel bi išao nekom od djece (10 i 12 god) Po specifikacijama mi odgovara (odnosno njima odgovara) jer ima sve đinđe (wlan, internet, custom mp3 melodije moguće, instalacija aplikacija moguća... igrice i zabavni software) Na njemu je valjda gingerbread 2,3 Pošto imam iphone nikad se nisam bavio androidima. Jel na taj mob moguće stavljati ove novije verzije androida? rutanje, romovi... Oni bi samsunge neke veće i bjesnije ali nisu još pouzdani i ne paze na mobitele. Bilo bi bolje da ovaj ima veći ekran, ali što je tu je. Mogu nabaviti 2 komada po 99 kn pa molim neke savjete. Jesu li pouzdani Exploreri (mislim, da nisu neki jeftini kvarljivi low end šrot) ? |
![]() |
![]() |
#1216 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mob je moguce rootati i ICS na njemu radi ok (za detalje baci oko na xda). Kolega ga je uzea nedavno i sam po sebi je jako zgodan, po dimenzijama je malen pa je stoga pogodan za djecu. Dobro lezi u ruci (ima gumiranu pozadinu) i radi solidno out-of-the-box... |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Pregledao sam i nekoliko reviewa i nahvaljen je poprilično s obzirom na to da je entry level. Meni se dopao , a pogotovo sam se polakomio kad ga mogu dobiti za tako smiješnu cijenu, a adsl ću ionako nastaviti koristiti. Kamera mu jedino nije nešto ali mislim da će proći kod klinaca. Slobodno još pišite ako imate kakav komentar- još nisam naručio jer se dvoumim između potpisivanja ugovora na 12 ili 24 mjeseca. Na 12 mjeseci je 399 kn. P.s. ne znam što je xda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1218 |
Pink Floyd fan
|
#1219 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel netko od vas slao uređaj poštom u Agram servis? Trebao bih poslati jedan mob sa važećom garom ali pošto sam 300 km od njih moram to odraditi poštom. Ne znam jel ih trebam prije nazvati ili napisati u pošiljci što je točno kvar i ostale podatke. |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma kupljen je u Tele2 (ja sam ga uzeo prek njuskala od lika) a kod mene nema Tele2 poslovnica pa mi tlaka ići do Osijeka samo radi toga da bi poslao mob na servis pa sam mislio ovako poslati. |
![]() |
![]() |
#1222 |
Pink Floyd fan
|
#1223 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1226 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bacio sam opasno oko na one V. Bas mi se telefon sviđa, no ne ide mi u glavu cijena. Malo je previše realno za to što nudi... Gledam i po oglasnicima i novi zapakirani (jedini koji bi i uzeo) su po 2k kn... |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|