|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
naručio ono pedersko biciklističko odijelo, kinez napisao na paket gadget od 5 dolara (idiot), naravno otvorili i vidjeli šta je, pa morao printati račun i faksirati sa točnom vrijednosti ovako inače nikakvih problema dosad, naručio cca 30 puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
mali OT - naručio sam sa DX-a za frenda stativ za fotić vrijedan 70$. Naravno, uz takvu narudžbu treking je obvezan i nakon sto se 1 mj ništa ne dešava nakon upita su rekli da se paket vratio. Na trekingu piše samo received from customer. Sad me pi tajustandardno, dali je adresa prava i dali postoji kakva zapreka da se taj item uveze u hr. Što da sad radim? dali da surađujem s nima? da dignem dispute na peypallu nakon 40 dana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
recimo optike iznad 4x (mislim da je 4x) je zabranjeno slati postom iz UK (mozda i EU,nisam siguran) i morao sam zicat kolegu iz UK da mi to dofura u HR. ja bi digo odma sad despute, ako je adresa bila tocna. javi sta je bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Mogao si i lošije proći da su te našiljili zbog uvoza fake robe. Nema Conversica za 30 $, piše ti na webu proizvođača.
![]() |
![]() |
#755 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ako je previse jeftina onda je fake, a ako je normalne cijene onda te izadje skoro ko i ovdje i jos riskiras da ti dodje kriva velicina, a drugi je problem sto ljudi ne razlikuju fejk od originala pa misle da su dobro prosli. Enivej, zanima me jel ko kupuje Glillette patrone na ebayu? Konkretno ove najnovije Proglide me zanimaju. Trebam sigurnog i jeftinog sellera koji ne salje fejk jer sam vidio po netu da ima i fejkova. Kod nas su 2 kom 70 kn, puno previse posto ih trosim ko lud (brijem se svaki dan). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Iz Kine rijetko kad sta narucujem, najvise iz UK i USA, a imam par frendova koji su istu foru probali i proslo je... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Registered User
|
Citiraj:
To je pošta iz Zg, jer su frendu u pošti u Rijeci rekli da po tom tracking numberu da je to pošiljka iz hr u kinu ![]() ![]() Ne vidim što bi to predstavljalo problem. 2 kg, nije velik (teleskopski). Frend računa na carinu i pdv, pa ni to nije problem. A ništa, reči ću im da ako misle slati ponovo da vrate pare pa onda ponovo naručujem jer ne želim ostati bez zaštite na paypalu. Javim što je bilo. Inače nakon mj dana stigao memory stick preko hong konga. Stvarno tamo stvari zapinju. A baterije za mob još nisu stigle. To će čini se na claim, a feedback za tog kineza će biti negativan. Mamlaz pokvareni mi je rekao da čekam do 30. a to je, vidi vraga baš jedan dan nakon roka za dispute. Negativan feedback samo tako bez obzira na riješenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() tak da ono, za mene je to bilo dobar deal ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nebi to stavio na noge ni da mi ih besplatno da ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Slično, ali ne isto, kada uzimaš cipele u dućanu, tko zna koliko je to ljudi probalo, pa makar na nekoliko minuta ![]()
![]() |
![]() |
#765 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam za vas ostale, ali ja još nikad nisam naletio da je izložbeni model tenisica bio jedini preostali. A i ne znam tko na bosu nogu stavlja tenisice. Pretjerujete malo.
![]() |
#766 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.ebay.com/itm/220906993395...84.m1438.l2649 Naručio bi si ovaj usb stick,pitanje dal se oni kvare baš? Jer kod nas je nedostupan a, a s ebayom nemam garancije,tj. piše "Worldwide lifetime warranty". |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Registered User
|
Ja sam upravo registrirao svoj transjet 530 32 gb sa ebaya (20$ s poštarinom) za garanciju. Prihvatili su bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.centro.hr/detalji_proizvo...ED6A4A849.aspx ili za 102 kn http://www.supernet.hr/usb-flash-dri...-gb_9#M0702461
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...lution-outside neznam dali dealextreme ima to isto ,ali uvijek mozes direkt preko paypal-a ic sto je i preporuka i ja sam tako uvijek radio. do sad su mi se uvijek svi despute-i rjesili meni u korist, ali u biti nikad nije ni bilo potrebe da ebay/paypal uleti, nego sam se dogovorio sa sellerom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mozes otvoriti bez problema ali nemoj se nadati nikakvoj komunikaciji sa njihove strane (ja sam morao u dva navrata otvarati dispute) i ocekuj da ce maximalno odugovlaciti sa svime.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Registered User
|
Citiraj:
Item od 68 $ koji sam naručio sa dx-a nije ni napustio kinu po trekingu. To sam im i predočio, no oni su ignorirali i sad mi nude da platim 8 $ da mi opet šalju ili ako ne da će mi vratiti 53$. Naravno, pošto sam im ja dao dobru adresu nije mi ni na kraj pameti platiti im ako treking ne pokazuje da je item došao u hr i da su naši nešto zajebali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Registered User
|
Vezano za moje baterije kupljene na ebayu kinez koji me pokušao zavaljati da čekam do isteka roka a žalbu sad je odgovorio : Citiraj:
Cilj bi bio claim jer ako on i pošalje ode rok za claim i dispute. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam tako i napravio 2-3 puta za stvari iz UK-a jer je posta ocito "zgubila". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Registered User
|
Citiraj:
I btw. već me probao zavaljati tako da mi je rekao da pričekam i da se javim dan nakon roka za dispute. Čisto sumnjam da bi ovo nudio da nema pejpala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|