|
![]() |
#1171 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ako je riječ o običnom Desire-u svi ICS romovi za njega su smeče,jer su svi neki portovi,pola stvari ne radi itd. Bolje stavi npr ovaj ROM http://forum.xda-developers.com/show...p?t=1526831ili nešto slično,Leedroid 3 itd. A sve o A2SD i EXT4 particijama imaš na XDA i svaki custom ROM za Desire to podržava,odnosno odrađuje automatski. |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko tu je spominjao da ima problema sa wi-fijem na One X. Čovjek je u pravu, a HTC priznaje da je problem hardverske prirode. http://www.androidcentral.com/htc-ac...ome-have-one-x
#1176 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
No, budući imam Aurora ROM gore, da li trebam formatirati EXT4 particiju na mSD kartici prije felšanja novog ROM-a, ili to samo flešanje odradi? nisam to na XDA forumu našao da to treba ili ne treba. |
|
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Imam jedan problem sa One X. Zna mi recimo jednom u 2 dana nudit azuriranja i onda kade odem tamo i odaberem neku aplikaciju, nema gumba azuriraj/instaliraj vec otvori i deinstaliraj. Takoder zanima me jel moguce ikako uninstalirati ove aplikacije za koje mi se nude azuriranja (tipa google+, soundhound, tunein radio itd.) |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ili instaliraš ovu aplikaciju i vidi jel ih ponudi A prvo pitanje, vjerojatno bug neki sitni. Ugasi automatsko ažuriranje ako možeš |
|
![]() |
![]() |
#1179 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Trebaš formatirati EXT4 particiju ručno,ne formatira je novi ROM. |
|
![]() |
![]() |
#1180 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Uglavnom, samo se ispravi nakon nekoliko sati kada aplikacija bude dostupna za download. |
|
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stiže prinova - One XXL. To je One X sa Snapdragon S4 čipsetom i 1,6GHz quad-core Kraitom http://www.smartphonetech.de/android...lte-screenshot
#1183 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1184 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Instalirao sam ovaj uninstaller, ali mi nudi samo aplikacije koje sam skinuo za uninstalaciju, a ne i ove koje su dosle s mobom. EDIT: Eh i da, kak vam radi ono vrijeme na "desktopu" na one x? Meni dosta fulava... temperatura nekad zna bit 5-10C viša, a i samo vrijeme bude krivo (tipa vani kiša, a on pokazuje oblacno sa suncem...) Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 25.06.2012. u 16:11. |
|
![]() |
![]() |
#1187 | |
Premium
|
Stvari koje smetaju na na OneX
Zanimaju me utisci vlasnika Onex-a, posto se vecina sa mobom druzi duze vremena, sta vas zivcira smeta na mobitelu? Svi znao da je mob wow, ima odličan i ogroman ekran, brdo memorije i 4Xproc, ali vjerovatno postoje neke sitnice koje vas zivicraju? Tu ne bi spominjao ove bugove sa wifi-jem, zutim flekama, i sličnim problemima koji su se pojavili, koji se rjesavaju garancijom, zanimaju me stvari na 100% ispravnim uređajima. Konkretno mene na mojoj Senzaciji zivcira zvučnik koji je za kuratz, pustim neku pjesmu i to zvuči kao da svira neki mob za 200 kn, pa me zanim ajel moze neko usporediti Senzaciju i Onex po pitanju zvuka na vanjskom zvučniku? Druga stvar je ona sugava ledica velicine 1/4 zrnca pijeska koju vidim nikad, a koliko vidim i dalje je tako mala, ako ne i manja ![]() Vidim potencijalni problem na OneX u vidu nedostatka menu tipke, a vi slobodno napisite svoje utiske ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
|
Doktore daj malo opisi taj problem gubljenja signala, a grijanje je stvar koja je prisutna na danasnjim telefonima tak da sam se ja osobno pomirio s tim, naravno ako je u nekim granicama ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Signala mreže ili WiFi signala? Ja apsolutno nemam nikakvih primjedbi. Uređaj radi tip top, ekran je perfektan, baterija bolja nego što sam očekivao Možda će neki gledati u nevjerici, ali čak nebi imao ništa protiv ni da je ekran malo veći, nekih 5.0" ili koji dio inča više. Navikao sam se na ovih 4,7" u roku odmah, i uopće mi nije prevelik. Grijanje će dobro poslužiti zimi ![]() A i dobro je da se grije samo gore, iznad kamere, sredina i donji dio su hladni, tako da kad se drži "normalno" ni ne osjeti se. ![]() Inače, evo malo veće vijesti ![]() Paul O'Brien je rootao S-On uređaje. http://www.modaco.com/topic/353986-t...ows-mac-linux/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t= Zasad samo temp root, ali krenulo je. Uskoro možemo očekivati perm root, a onda valjda napokon i S-Off. ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 27.06.2012. u 02:36. |
![]() |
![]() |
|
|