|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
The Secret World
http://www.darkdaysarecoming.com/ Radi se o novom mmo horroru(sad još neznam kojem toćno jel rpg ili fps,nadam se da ću saznat uskoro)nažalost još se nezna datum izlaska igre i hoće li se plačati Sav ostali info o igri zasad imate na site-u iznad ![]() Zadnje izmijenjeno od: Markos. 03.03.2010. u 01:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja pratim official forume svako malo, koncept igre se čini zanimljivim ako realizacija bude na nivou naravno. Međutim, igra je tek u pre-alpha fazi, release je tako daleko da brijem da se niti ne isplati početi pisati o njoj. Sve što zasad postoji je jedan video i par SS-ova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sad bar ljudi znaju za nju pa ak ih zanima nek prate,ako ekipa može imat već odavno temu za cod 7(koji još nije također prismrdio izlasku ![]() ![]() Ja se nadam da će igra bit slićna Requiem:bloodymareu-u al naravno s boljim efektima i grafikom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Najinteresantniji je možda leveling system jer neće bit klasičnog raspoređivanja bodova, nego ono oružje koje najviše koristiš, s njim ćeš biti najbolji, raditi najveći dmg i slično. Mislim da isto vrijedi i za armore i ostale stvari. Također neće biti klasa, nego ovisno o tome kako koristiš lika, on će se razvijati u određenom smjeru. Inovativno, dakle moglo bi bit hebenica ali isto tako i epic fail, sve ovisi o implementaciji. Let's wait and see.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
sviđa mi se koncept horor mmo-a,requiem sam obožavao dok ga nisu ujebali u sezoni 2 stoga ću pozorno pratit ovaj mmo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Inače igra bi mogla bit interesantna.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
http://www.thesecretworld.com/ Danas dobio beta key a prijavio sam se 20.2 Imam sad jedan key viska jer dobio sam i jos jedan inv code za betu pa cu pitat kolegu ako ce igrat a ako on nece mogu nekom dati. Pise da je igra cca 13gb al meni upravo prelazi 27 i dalje skida |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Zanimljivo da ima malo interesa za ovaj MMO...i ja ga tek sad uzeo jer je cijena na Originu bila smiješna, a Funcom mi se davno zamjerio sa AOC-om. Igra li to netko sa foruma da me ubaci u kakav domaći cabal? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|